Ariana Grande's (bijna) perfecte reactie op critici van haar make-uplijn

Inhoudsopgave:

Ariana Grande's (bijna) perfecte reactie op critici van haar make-uplijn
Ariana Grande's (bijna) perfecte reactie op critici van haar make-uplijn
Anonim

Beroemde beautymerken zijn niet meer zo 'zeldzaam'.

Van Selena Gomez's enorm succesvolle cosmeticalijn tot JLo's make-upimperium tot de industriële titan die is Rihanna's Fenty Beauty, 'zanger/make-up mogul' is een meer populaire identiteit dan ooit tevoren. Zelfs actrices die alleen SOMS zingen hebben nu cosmeticamerken: Vanessa Hudgens, Hilary Duff, Bella Thorne…de lijst gaat maar door!

Nu is Ariana Grande in de chat gekomen. Ze maakt reclame voor haar nieuwe make-uplijn op billboards op Times Square, op haar eigen socials en op de omslag van ten minste één groot tijdschrift.

Ari's make-up-bevorderende interview in 'Allure' onthulde zojuist details over wat voor soort producten ze zal verkopen, PLUS (en dit is het interessante deel) hoe ze het vindt om vergeleken te worden met andere zangers in de beautywereld.

R. E. M. Schoonheid komt eraan

Volgens Ari's interview, r.e.m. beauty (dacht je echt dat ze hoofdletters ging gebruiken?) zal in golven worden uitgebracht, de eerste met alle oogproducten van het merk.

Ze noemt ogen "onze belangrijkste verhalenvertellers en communicatiebronnen" en heeft een aantal eyeliner-markers, vloeibare matte oogschaduw en glosses voor je oogleden ontworpen. Houd ze dit najaar in de gaten.

Ari WEET heel veel sterren die nu make-up verkopen

Het probleem waar iedereen aan denkt, is of beroemdheden überhaupt de make-upindustrie moeten betreden. Serieus, VEEL mensen geven hier om:

Dankzij Ariana's Allure-interview weten we nu dat ze goed op de hoogte is van de popstar-to-cosmetics-CEO-pijplijn.

"Ik heb hier natuurlijk veel over nagedacht, want ik wil niet zomaar op een bandwagons springen", legt ze uit. "Ik draag ook de make-up van mijn leeftijdsgenoten, net zoals ik naar hun muziek luister. Ik ga niet zeggen: 'Oh, er zijn te veel vrouwelijke artiesten.'"

Ze zegt dat er plaats is voor iedereen

"Ik hou van en ik ben [een] grote fan van mijn leeftijdsgenoten die beide doen, en ik denk dat het gewoon een andere manier is om verhalen te vertellen", vervolgt ze in het interview. "Omdat je nooit genoeg make-up kunt hebben, net zoals je nooit genoeg muziek kunt hebben."

Het enige deel dat NIET 100% waar is, is het stukje dat oneindige hoeveelheden make-up vergelijkt met oneindige hoeveelheden muziek. Aangezien make-up iets fysieks is met verpakkingen en ingrediënten, vinden steeds meer consumenten het tegenwoordig onverantwoord om cosmetica massaal te produceren zonder enige aandacht voor het milieu.

Zoals Millie Kendall van de Sustainable Beauty Coalition meldt: "We hebben de afgelopen jaren de verwijdering van onnodige parabenen en chemicaliën gezien en nu is dit doorgedrongen tot de verpakking … het is een beweging die snel aan kracht wint."

Geen woord over de vraag of Ari's lijn net zo recyclebaar/duurzaam zal zijn als de make-up van andere artiesten die momenteel op de markt is, maar vingers gekruist!

Aanbevolen: