Fans reageren als Selena Gomez Ariana Grande-nummer zingt, en Grande heeft de liefste reactie

Inhoudsopgave:

Fans reageren als Selena Gomez Ariana Grande-nummer zingt, en Grande heeft de liefste reactie
Fans reageren als Selena Gomez Ariana Grande-nummer zingt, en Grande heeft de liefste reactie
Anonim

Selena Gomez deelde een video waarin ze de hit van Ariana Grande zong, en Ari toonde niets dan liefde terug.

Bij een zeldzame gelegenheid hadden Selena Gomez en Ariana Grande interactie op sociale media en fans snakken al naar een samenwerking. Deze twee beroemdheden zouden elkaars foto's gewoon leuk kunnen vinden en het zou fans in een totale razernij brengen.

De band Girlpool deelde een TikTok tijdens het weekend waarin Gomez 'maak het uit met je vriendin, ik verveel me', terwijl ze uit eten ging met vrienden. De video ontplofte met maar liefst 3,2 miljoen views en dat telt nog mee.

Grande heeft de video op haar Instagram-verhaal opnieuw gepost naar haar 259 miljoen volgers en zelfs Gomez getagd met de tekst "CUTIES ARE YOU KIDDING @SELENAGOMEZ LOVE YOU."

Deze twee popsensaties hebben nog nooit samen een nummer gedaan, maar wie weet wat er om de hoek ligt. De fans kunnen misschien een begin maken met deze samenwerking.

Selena Gomez Tiktok

Aangezien Selena en Ariana beide popzangers zijn, staan ze altijd tegenover elkaar in de industrie. Deze vriendelijke uitwisseling is er zeker een voor in de boeken!

Interessant genoeg, "is dit niet de eerste keer dat Grande en Gomez liefde voor elkaar tonen. Vorig jaar stuurde Grande boeketten bloemen in de vorm van ijshoorntjes na de "Kill Em With Kindness" zangeres dropte haar single met K-Pop groep BLACKPINK, "Ice Cream."

Wie weet! Ze zijn misschien maar één ontmoeting op sociale media verwijderd van eindelijk samen op een nummer te verschijnen.

Reacties van fans

Eén gebruiker deelde: "Ik huil DIT MAAKT ME ZO GELUKKIG FKK." Een andere fan zei: "Interactie tussen Ariana grande en selena gomez hallo ???? ik ga mijn twee idolen en koninginnen flauwvallen, de mensen die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben, ik kan niet ademen. Terwijl een gebruiker zei: "Ik vind het geweldig hoe mensen selena en ariana nog steeds tegen elkaar uitzetten als ze duidelijk dol op elkaar zijn."

Er gaat niets boven een gezonde relatie tussen vrouwen en vrouwen.

Een ander persoon schreef: "De interactie tussen Ariana en Selena is alles wat ik ooit nodig heb." In dezelfde tweet zei een andere fan: "ARGH om te zien dat Ariana de video heeft gepost van Selena die haar lied 'maak het uit met je vriendin' zingt, is zo schattig. Ik vind het geweldig om te zien dat ze elkaar de rug toekeren." Een fan besloot met: "Ik heb een samenwerking met Selena Gomez en Ariana Grande nodig."

Aanbevolen: