Kim Kardashian-fans verrast toen ze 'onherkenbare' selfie uit 2008 deelt

Kim Kardashian-fans verrast toen ze 'onherkenbare' selfie uit 2008 deelt
Kim Kardashian-fans verrast toen ze 'onherkenbare' selfie uit 2008 deelt
Anonim

Kim Kardashian was het gesprek van sociale media na het delen van een throwback selfie op haar Instagram Stories vrijdag.

The Keeping Up With The Kardashians-ster, 40, werd gezien met minimale make-up, net toen haar reality-tv-show van start ging in 2008.

De moeder van vier kinderen deelde de afbeelding om haar make-upgoeroe Mario Dedivanovic een gelukkige 38e verjaardag te wensen. De twee werken samen sinds ze in 2008 een shoot deden voor Social Life Magazine.

'"OMG je bent oud, als een goede wijn tho… ik hou van je, gelukkige verjaardag," zei ze over de beelden.

De verbluffende foto's zorgden ervoor dat veel commentatoren op sociale media het imago van Kim vergelijken met hoe ze er nu uitziet.

Make-up door Mario Kim Kardashian
Make-up door Mario Kim Kardashian

"Ze was toen mooier. Verdrietig, ze heeft duidelijk rijkdom, maar houdt niet van zichzelf", las een duistere opmerking.

"Ze zag er in 2008 mooier uit dan vandaag: te veel plastische chirurgie en make-up!" een tweede louche persoon toegevoegd.

"Ze zag er toen zo natuurlijk mooi, levend en gezond uit. Wat jammer dat ze het gevoel had dat ze haar gelaatstrekken zo moest veranderen", merkte een derde op.

Ondertussen laat Kim de wereld gissen of ze echt een alleenstaande vrouw is.

De oprichter van KKW Beauty werd eerder deze week gezien met haar vervreemde echtgenoot - rapper Kanye West.

Kimye werd gezien toen ze Nobu Malibu verliet na een diner met Tracy en Ray Romulus, van wie de eerste werkt als chief marketing officer van KKW Brands.

Het komt slechts enkele weken nadat Kim op dramatische wijze Kanye vergezelde op het podium tijdens het luisterfeestje voor zijn nieuwe album, "Danda."

Kim, 40, droeg een Balenciaga Couture-jurk terwijl ze het podium opliep in Soldier Field in Chicago voor het laatste nummer van de show, "No Child Left Behind."

De moeder van vier stal de show in een dramatische verschijning toen ze naast West verscheen - ondanks dat de CEO van SKIMS in februari de scheiding aanvroeg.

Kim Kardashian, Kanye West en hun kinderen
Kim Kardashian, Kanye West en hun kinderen

Op een gegeven moment werd Kanye zien stralen naar zijn vrouw van zeven jaar, terwijl hij een bijbel in zijn hand hield.

Net als bij de laatste twee Donda-luisterevenementen in het Mercedes-Benz Stadion in Atlanta, nam Kim alle vier de kinderen van het stel mee voor het evenement.

Het paar deelt dochters North, acht, en Chicago, drie, en zonen Saint, vijf, en Psalm, twee.

Kim en Kanye trouwden in 2014 in het Forte di Belvedere in Florence. De zakenvrouw droeg een prachtige jurk met zeemeerminsilhouet met fijn wit kant en op maat gemaakt door Givenchy Haute Couture.

Aanbevolen: