Hawkeye': Alaqua Cox deelt hoe ze reageerde toen ze als echo werd gecast

Inhoudsopgave:

Hawkeye': Alaqua Cox deelt hoe ze reageerde toen ze als echo werd gecast
Hawkeye': Alaqua Cox deelt hoe ze reageerde toen ze als echo werd gecast
Anonim

Spoilers voor de eerste twee afleveringen van 'Hawkeye' op Disney+ in het verschiet. De tweede aflevering van de langverwachte Marvel-serie 'Hawkeye' heeft fans een glimp gegeven van het nieuwe personage Maya Lopez alias Echo.

Gespeeld door de dove actrice Alaqua Cox, maakt het personage haar MCU debuut aan het einde van "Hide and Seek", de tweede aflevering in de serie gemaakt door Jonathan Igla.

De nieuwe MCU Phase Four-serie op Disney+ richt zich op Jeremy Renners Clint Barton alias de titulaire superheld en zijn nieuwe versie, Kate Bishop, gespeeld door 'Dickinson'-ster Hailee Steinfeld. Cox speelt Maya Lopez/Echo, de dove leider van de trainingspakmaffia die Barton en Bishop opspoort nadat Kate per ongeluk Bartons Ronin-pak heeft gedragen.

Geïntroduceerd door een dreigende close-up onder rode neonlichten, heeft Cox' personage één zeer handige superkracht: ze kan perfect de bewegingen van een ander kopiëren.

'Hawkeye'-ster Alaqua Cox op het moment dat ze erachter kwam dat ze als echo was gecast

In een rode loper-interview met 'The Hollywood Reporter' heeft de Indiaanse actrice herinneringen opgehaald aan het moment waarop ze zich realiseerde dat ze deel zou gaan uitmaken van het MCU. Zoals de meeste dingen tijdens de pandemie, gebeurde het via Zoom.

"Iedereen klapte gewoon en ik dacht: 'Wat is er aan de hand?' en ze zeiden: 'Welkom bij de MCU-familie!'" Cox tekende op de rode loper.

Ze onthulde ook dat ze niet verwachtte te worden gecast in de rol, die ze zal hernemen in een spin-off met de titel 'Echo'.

"En ik dacht: 'Wat? Je hebt me echt uitgekozen? Ik heb geen acteerervaring!'" vervolgde Cox.

"En ik ben zo dankbaar voor deze kans, ik ben verliefd geworden op acteren", zei ze ook.

Een geliefd personage keert terug in 'Hawkeye'

Naast Renner, Steinfeld en Cox, schitteren in de serie ook Vera Farmiga, Tony D alton, Fra Fee en Linda Cardellini, die de rol van Clints vrouw, Laura Barton, uit de MCU-films hernemen. En natuurlijk een schattige Golden Retriever genaamd Jolt, die Kate's pup Lucky the Pizza Dog speelt.

De serie zal ook de terugkeer zien van Yelena Belova, het personage gespeeld door de Engelse actrice Florence Pugh in 'Black Widow' tegenover Scarlett Johanssons Natasha Romanoff.

Yelena werkt nu als huurmoordenaar voor Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) en jaagt op Barton terwijl ze vastbesloten is de dood van haar zus te wreken en gelooft dat Hawkeye daarin een rol speelde.

'Hawkeye' wordt gestreamd op Disney+, en nieuwe afleveringen komen op woensdag beschikbaar.

Aanbevolen: