Kim Kardashian deelt nostalgische foto's en ziet er onherkenbaar uit in throwback-outfits

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian deelt nostalgische foto's en ziet er onherkenbaar uit in throwback-outfits
Kim Kardashian deelt nostalgische foto's en ziet er onherkenbaar uit in throwback-outfits
Anonim

Kim Kardashian heeft een reeks throwback-foto's van eerdere outfits gedeeld met haar enorme volgers op Instagram, wat bewijst hoeveel haar stijl in meer dan een decennium is veranderd.

Het model en de zakenvrouw publiceerden een galerij met afbeeldingen van eerdere fittingen. Kim K legde uit dat ze al haar foto's bewaart en haar archief aan het reorganiseren was tijdens de lockdown toen ze die "edelstenen" vond.

De galerij begint met Kim die een prachtige magenta jurk en een kortere, crèmekleurige tule jurk aantrekt. Als je door de galerij bladert, voelt het alsof je terug in de tijd gaat. Een jongere Kim draagt een spijkerjasje over een gebloemde jurk op een foto waar ze ook haar haar in een opgestoken haar heeft.

Weet je nog toen Kim Kardashian verbrand werd door de zon in Mexico?

Sommige foto's die Kim heeft gedeeld, zijn van 2009, het beruchte jaar waarin ze verbrand werd door de zon in Mexico. Sommige van haar trouwste fans herinneren zich misschien dat Kim ernstig verbrand werd door de zon terwijl ze met haar zonnebril op zonnebaadde.

"Ik ben in Mexico en ik was aan het zonnebaden toen ik in slaap viel met mijn enorme Prada-zonnebril op en kijk me nu aan!" Kim schreef destijds op haar website.

Ik zal me dagenlang moeten verstoppen voor camera's. Ik zal nooit meer een zonnebril dragen als ik ga zonnebaden!”

De foto's lokten de meest hilarische reacties van haar volgers uit.

"Omg de zonnebrandfoto's zijn de beste", bood iemand aan.

"First Lady Kim", schreef een andere gebruiker, verwijzend naar de aankondiging van Kanye West dat hij zich kandidaat zal stellen voor het presidentschap.

De rapper, een vocale supporter van Donald Trump, had eerder verklaard dat hij niet tegen de huidige president zou strijden, maar leek van gedachten te zijn veranderd.

Zeg tegen je man dat hij dit land niet verder mag vernietigen

Niet iedereen was echter blij met het delen van de foto's door Kim K, noch met het presidentiële bod van Kanye West.

"Kun je in plaats van je tijd te besteden aan het organiseren van je foto's, alsjeblieft je tijd besteden aan het overtuigen van je man om dit land niet verder te vernietigen?" iemand heeft gereageerd op de galerij die wordt gedeeld door Kim.

“Zeg tegen je man dat hij stil moet zijn,” was een andere opmerking.

Kim K heeft geen officiële verklaring afgegeven over de aankondiging van haar man, maar ze plaatste zijn tweet gewoon opnieuw en voegde een emoji van de Amerikaanse vlag toe.

Aanbevolen: