Britney Spears 'toekomst met Sam Asghari onzeker, huwelijkscontract in de wacht tot uitspraak van het conservatorium

Inhoudsopgave:

Britney Spears 'toekomst met Sam Asghari onzeker, huwelijkscontract in de wacht tot uitspraak van het conservatorium
Britney Spears 'toekomst met Sam Asghari onzeker, huwelijkscontract in de wacht tot uitspraak van het conservatorium
Anonim

Het was nog maar een paar weken geleden dat fans zich met vreugde verenigden, ter viering van Britney Spears die dichter bij het einde van haar conservatorium kwam. Dit werd meteen gevolgd door meer geweldig nieuws, toen Sam Ashari en Britney Spears hun verloving aankondigden. Alle tekenen wijzen op een mooie toekomst voor dit paar, maar helaas blijven hun grote plannen opgeschort, in afwachting van meer informatie van de rechtbanken.

In dit stadium wordt het conservatorschap bijna beëindigd, maar de voorwaarden zijn nog niet officieel verwijderd. De rechter moet nog een grote beslissing nemen - of Britney Spears een psychiatrisch onderzoek zal moeten ondergaan om voor eens en voor altijd van het conservatorium af te komen.

Die evaluatie zou alles kunnen veranderen, waardoor alle toekomstige plannen in de wacht worden gesleept.

Britney Spears en Sam Asghari…. Gepauzeerd

Britney Spears heeft er geen geheim van gemaakt dat zij en Sam Agshari klaar zijn om door het gangpad te dansen. Deze tortelduifjes hebben jarenlang in een gecontroleerde omgeving geleefd en zijn klaar om vrijgelaten te worden. Ze staan te popelen om samen hun eigen huis te kopen en de bruiloft van hun dromen te plannen, en fans zijn net zo opgewonden om dit allemaal te zien gebeuren na jaren van strijd en lijden door Britney's beledigende conservatorschap.

Details van Britney's gedwongen spira altje kwamen aan het licht tijdens recente gerechtelijke procedures, waarin ze de rechtbank en de wereld duidelijk maakte dat zij en Sam Asghari klaar zijn om een gezin te stichten. Ze heeft gepleit voor het recht om nog een kind te krijgen en heeft de wens geuit om haar spira altje te laten verwijderen.

Terwijl Britney en Sam genieten van hun verloving, staan ze te popelen om de volgende stappen naar hun toekomst te zetten, maar zoals de zaken er nu voor staan, zijn hun handen gebonden en is het conservatorium opnieuw de baas.

Wachten op de uitspraak van de rechtbank

Zoals het er nu uitziet, heeft geen van de partijen die direct betrokken zijn bij Britney's conservatorschap, interesse getoond om haar te onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek als voorwaarde om het conservatorschap te ontbinden. Hoe geweldig het ook is dat er geen geschil is over deze zaak door Britney's vader, Jamie of iemand anders die bij deze zaak betrokken is, de waarheid is dat dit allemaal in de handen van de rechter ligt.

De rechter die deze zaak voorzit, heeft het recht om een evaluatie te eisen als voorwaarde voor het beëindigen van het conservatorium, en met meer dan 13 jaar mentale beoordelingen in het dossier, lijkt het verstandig om te controleren en ervoor te zorgen dat Britney in staat zal zijn om vrij te leven, op eigen initiatief.

Sam Asghari en Britney Spears' plannen om een huwelijkscontract te formaliseren, hun huwelijk te plannen, een huis te kopen en een gezin te stichten, zijn allemaal afhankelijk van de volgende beslissing die in de rechtbank wordt genomen. Tot die tijd blijft alles gepauzeerd.

Aanbevolen: