SNL' vindt manieren om het einde van het conservatorium van Britney Spears te vieren

Inhoudsopgave:

SNL' vindt manieren om het einde van het conservatorium van Britney Spears te vieren
SNL' vindt manieren om het einde van het conservatorium van Britney Spears te vieren
Anonim

Lange NBC-show Saturday Night Live staat bekend om zijn schetsen die problemen controversiëler maken of het succes vieren van een probleem dat is opgelost. In de aflevering van 13 november besloot de show verschillende schetsen te gebruiken om Britney Spears te eren, en de beëindiging van haar voogdijschap na een lange juridische strijd.

De show begon met een schets van Aidy Bryant's imitatie van Ted Cruz, met een aflevering van 'Ted Cruz Street'. Nadat er meerdere personages zijn verschenen, besluit het personage van Bryant de schets door te zeggen: "Mis het woord van de dag, vrijheid, niet met ms. Britney Spears."

Castlid Chloe Fineman verscheen later als haar Spears-personage, draaiend en zeggend: "oh mijn god, jullie hebben het gedaan!" Hierna kwamen de overige karakters van de sketch naar buiten om te schreeuwen: "live from New York, it's Saturday Night!"

Een snelle vermelding geven

Buiten de eerste schets begonnen castleden Colin Jost en Michael Che Weekend Update met opmerkingen over zaken als Taylor Swift's SNL-optreden en meningen over misdaden die het afgelopen jaar zijn gepleegd. Che besloot echter om het einde van het conservatorium van Spears snel te vermelden en eindigde door te zeggen: "de media zijn opgewonden dat ze weer op de been is, zodat ze haar weer helemaal terug kunnen vinden."

Hoewel ze onderwerpen ter sprake brengen als een manier om het einde van een situatie te vieren, hebben de ankers van Weekend Update besloten om deze kwestie niet verder te bespreken. Twee andere castleden verschenen in de sketch, maar geen van beiden sprak over het einde van Spears' conservatorium.

Chloe's Rise To Fame

Fineman was tot SNL-faam gestegen door haar imitatie van Spears. Na lovende kritieken voor de vertolking van de zangeres tijdens Saturday Night Live at Home, besloot de comedyshow er een terugkerende sketch van te maken als talkshow met de titel "Oops, You Did It Again". De sketch vindt meestal plaats aan het begin van de show en bevat personages van mensen die betrokken zijn bij controverses waar veel over bekend is.

De schetsen van de vorige talkshow brachten het conservatorium naar voren en de beschuldigingen die ze ontving dat andere mensen foto's en video's op haar sociale media hadden geplaatst. De eerste schets van de talkshow toonde Fineman die zei: "Jullie kennen me allemaal van mijn vrolijke Instagram-video's en het woord conservatorschap." Ze noemde toen kort The New York Times Presents: Framing Britney Spears en antwoordde: "Nadat de Free Britney-documentaire uitkwam, ontvang ik honderden excuses per dag."

De sketch "Oeps, You Did It Again" moet nog verschijnen in het huidige seizoen van de show. Fineman zal echter waarschijnlijk weer de rol van Spears spelen. Saturday Night Live wordt elke zaterdag om 11.30 uur uitgezonden op NBC. Vanaf deze publicatie hebben Spears en andere familieleden geen commentaar gegeven op de terugkerende schets.

Aanbevolen: