Sam Asghari grappen over het ondertekenen van een huwelijkscontract na verloving met Britney Spears

Inhoudsopgave:

Sam Asghari grappen over het ondertekenen van een huwelijkscontract na verloving met Britney Spears
Sam Asghari grappen over het ondertekenen van een huwelijkscontract na verloving met Britney Spears
Anonim

Het blijkt dat Sam Asghari inderdaad op zoek was naar verlovingsringen tijdens zijn bezoek aan de Cartier-winkel vorige week! De personal trainer ontmoette popmuziekicoon Britney Spears voor het eerst eind 2016, op de set van haar muziekvideo Slumber Party. Asghari speelde Britney's liefdesbelang in het nummer en ze klikten meteen en sindsdien zijn ze aan het daten.

Het paar heeft een leeftijdsverschil van 13 jaar tussen hen, maar het is zelden een factor geweest in de manier waarop ze hun relatie benaderen. Sam heeft al die jaren aan haar zijde gestaan en tijdens haar beproeving als conservatorium, maar dat weerhoudt de fans van Britney er niet van zich zorgen te maken over hun toekomst.

Sam Asghari is klaar om een huwelijkscontract te ondertekenen

Britney's vermogen is naar verluidt $ 60 miljoen, terwijl haar verloofde een bescheiden $ 1 miljoen waard is, en het verschil tussen hun fortuinen baart fans zorgen. Kort nadat het paar hun verloving via sociale media aankondigde, begonnen fans Britney en haar aanstaande echtgenoot te vragen een huwelijkse voorwaarden te tekenen, zodat het fortuin van de zangeres veilig zou zijn.

Sam Asghari Via Instagram
Sam Asghari Via Instagram

Actrice Octavia Spencer schreef "Laat hem een huwelijkscontract ondertekenen" op Britney's verlovingsbericht, en het commentaargedeelte staat vol met fans die de zanger aansporen om een "kogelvrij huwelijkscontract" te krijgen, en beweren dat Sam het daarna zou moeten begrijpen alles wat ze heeft meegemaakt.

Sam lijkt de kamer (en opmerkingen) te hebben gelezen en de draak te steken met een mogelijke huwelijkse voorwaarden tussen het paar. De personal trainer ging naar Instagram om iedereen te bedanken voor de "overweldigende" liefde die voor het paar werd getoond, en besprak de "ijzeren huwelijkse voorwaarden" die ze bereid waren te krijgen.

“Bedankt iedereen die zich zorgen maakt over The Prenup! Natuurlijk krijgen we een met ijzer bekleed huwelijkscontract om mijn jeep- en schoenencollectie te beschermen voor het geval ze me op een dag dumpt', schreef Asghari bij zijn Instagram-verhaal en voegde er lachende emoticons aan toe.

Sam heeft duidelijk een geweldig gevoel voor humor over de situatie en begrijpt dat de fans van Britney alleen maar naar haar uitkijken na haar meedogenloze conservatorium. Hij is een groot voorstander van de FreeBritney-beweging en moedigt haar aan om elke dag een betere versie van zichzelf te zijn!

Dat gezegd hebbende, Britney's bewonderaars zijn dolgelukkig over haar verloving en kunnen niet wachten om haar als bruid te zien.

Aanbevolen: