Dit is misschien de meest belachelijke tatoeage van Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

Dit is misschien de meest belachelijke tatoeage van Miley Cyrus
Dit is misschien de meest belachelijke tatoeage van Miley Cyrus
Anonim

Als dochter van een Country Music-ster, een Disney Channel-legende en een megapopster, is leren en groeien in de schijnwerpers nooit gemakkelijk geweest voor Miley Cyrus de zanger heeft tattoo-kunst gebruikt om speciale momenten, mensen en geleerde lessen te markeren. Haar eerste tatoeage was van de woorden "Just Breathe" aan de linkerkant van haar ribbenkast. De tatoeage is van het handschrift van haar moeder en heeft een grote betekenis voor de beroemdheid. Dit citaat werd onthuld in 2009 toen Miley Cyrus nog maar 17 jaar oud was.

Sommige mensen waren verrast dat de ouders van de ster haar destijds toestemming gaven om een tatoeage te laten zetten. Haar vader, Billy Ray, heeft echter zichzelf en Miley's halfbroer, Trace Cyrus, behoorlijk geïnkt. Trace is inderdaad praktisch bedekt met tatoeages. Terwijl ze met Harper's Bazaar sprak, onthulde Miley dat een van haar vrienden stierf aan cystische fibrose en dat haar beide grootvaders stierven aan longkanker, dus de tatoeage "Just Breathe" is een eerbetoon aan haar vriendin Vanessa, die in 2007 stierf, en haar grootvaders. Hoewel Miley veel mooie betekenissen heeft achter sommige van haar tatoeages, kunnen ze niet allemaal als gedenkwaardig worden beschouwd.

Miley Cyrus' Vegemite Jar-tatoeage

Miley Cyrus ontving de celeb-behandeling van de beroemde tattoo-artiest, Dr. Woo, die naar Instagram ging om een foto van zijn werk te delen: een klein potje Vegemite, op de achterkant van Miley's linkerarm, met als onderschrift de foto " @MileyCyrus speelt niet als het gaat om vegemite." Vegemite is een zeer populaire Australische spread die meestal wordt gegeten op brood of crackers, en het is geen geheim dat Liam Hemsworth er dol op is. In juni 2016 ging de acteur zitten met Australia's Sunday Style, en eten was absoluut een favoriet onderwerp voor hem. Volgens MTV, toen hem werd gevraagd wat zijn absolute favoriete eten was toen hij opgroeide met zijn broers, zei hij tegen Sunday Style: "Naschoolse Milo en Vegemite op toast. Ik leefde ervan." Het is dus geen verrassing dat Miley's tatoeage een directe connectie was met een van Liams favoriete dingen.

In 2019 meldde Us Magazine dat de zangeres haar Vegemite-tatoeage niet verwijderde nadat ze uit elkaar was gegaan met Liam. Hoewel ze op recente foto's alle tatoeages op haar armen heeft laten zien, is het onduidelijk of ze nog steeds de Vegemite-tatoeage heeft. Het krijgen van een tatoeage van het favoriete eten van haar ex kan voor sommige mensen als belachelijk worden beschouwd. Van al haar tatoeages was het misschien niet het beste idee om een merk in haar huid te krijgen.

Miley Cyrus' meest controversiële tattoo

De meest controversiële tatoeage van de zangeres is het gelijkteken op haar ringvinger. Ze liet de tatoeage in juli 2011 zetten en tweette een foto van de verse inkt op Instagram met het bijschrift "ALL LOVE is equal", als een statement ten gunste van het gelegaliseerde homohuwelijk. Fans weten hoe gevoelig dit onderwerp is in hoe sommige landen het opnemen. Kort na het plaatsen van de foto kreeg de ster veel kritiek van mensen die het homohuwelijk niet steunden. Sommigen vroegen wat er met Miley en haar geloof was gebeurd en zeiden dat het verkeerd was omdat ze een christelijk meisje is.

Desalniettemin steunden de volgers van de zangeres Miley en haar overtuigingen. In een artikel voor Glamour Magazine zei Miley dat toen ze de tattoo-foto plaatste, ze door veel mensen werd bespot en zei: "Nou, als je een echte christen was, zou je je feiten op een rijtje hebben. Het christendom gaat over liefde."

Miley Cyrus deelt een iconische harttatoeage met haar familie

Miley heeft een harttattoo op haar rechter pinkvinger die ze in september 2010 kreeg. Het is op een rechterhand die bijna zeven tatoeages heeft. Elke andere volwassene in de Cyrus-familie heeft deze tatoeage. Vader Billy Ray Cyrus was de eerste die in 2008 een harttattoo kreeg vanwege zijn liefde voor Miley. Op een dag, terwijl ze in de kerk waren, tekende de voormalige Disney-ster een klein hartje op de hand van haar vader tussen zijn duim en wijsvinger. En zo is de tatoeage ontstaan.

Billy Cyrus vertelde Access Hollywood dat hij een speciale dag had gereserveerd voor zijn dochter. De countryzanger zou doen wat Miley hem vroeg, en ze wilde hem naar een tattooshop brengen. Toen kreeg hij het hart in inkt. De rest van de familie volgde het voorbeeld toen Miley's moeder Leticia Cyrus, beter bekend als Tish, net als de zangeres de tatoeage op hun pink liet zetten. Miley's zus, Brandi, heeft de hare op dezelfde plek als haar vader, terwijl Trace een stevig zwart hart op zijn duim heeft.

Wat is de populairste tattoo van Miley Cyrus?

Miley tatoeëerde in juli 2012 een citaat aan de binnenkant van haar linker onderarm. Het lettertype en de grootte van de tatoeages zijn vergelijkbaar met haar 'Love Never Dies'-tatoeage op haar bovenarm. Deze specifieke tatoeage is echter veel langer omdat hij drie lijnen heeft. De woorden zeggen: "zodat zijn plaats nooit zal zijn bij die koude en timide zielen die noch overwinning noch nederlaag kennen."

Dit citaat is ontleend aan de toespraak van de voormalige president van de Verenigde Staten, Theodore Roosevelt, in Parijs in 1910. De toespraak gaat over het verschil tussen degenen die dingen proberen te doen en soms falen en degenen die nooit proberen en alleen maar kritiek leveren. Het lijkt alsof de tatoeage Miley eraan herinnert om haar leven te leiden zonder faalangst of kritiek.

Aanbevolen: