De waarheid achter de meest belachelijke scène in 'One Tree Hill

Inhoudsopgave:

De waarheid achter de meest belachelijke scène in 'One Tree Hill
De waarheid achter de meest belachelijke scène in 'One Tree Hill
Anonim

De hond heeft het hart van de man opgegeten! In het ziekenhuis…. tijdens de operatie… Belachelijker wordt het niet. Zelfs op een show als One Tree Hill, die vol zat met semi-ongeloofwaardige verhaallijnen, duwde dit het. Maar het zijn momenten als deze die ervoor zorgen dat fans de show missen en op zoek gaan naar meer. Hoewel de show zeker een groot aantal controverses heeft, gaf het ons ook Chad Michael Murray en Sophia Bush… en daar mogen we dankbaar voor zijn.

Maar we moeten The Ringer ook dankbaar zijn voor het publiceren van een mondelinge geschiedenis over wat velen beschouwen als het meest belachelijke (en belachelijk vermakelijke) moment van de show… Wanneer de hond het hart van Dan Scott (Paul Johansson) opeet tijdens zijn harttransplantatie.

Dit is hoe en waarom ze het deden…

Dan moest ECHT lijden om zijn verlossende moment te bereiken

Tijdens het interview met The Ringer bespraken de maker van de show, Mark Schwahn, en een aantal schrijvers de harttransplantatie van Dan Scott. Het personage had meerdere seizoenen gediend als de aartsvijand van de show en de acteur die hem speelde, was wanhopig op zoek naar zijn verlossingsmoment. Het feit dat hij leed aan hypertrofische cardiomyopathie (als gevolg van een auto-ongeluk, ontvoering en verschillende andere traumatische gebeurtenissen) was zeker een stap in die richting… Maar Dan had in de loop van de serie behoorlijk weerzinwekkende dingen gedaan… dus, moest hij 'tot het uiterste' worden geduwd voordat hij zijn verlossingsmoment kon krijgen.

"Dan kreeg zoveel te verduren", zei acteur Paul Johansson over zijn karakter. "Zoals, hoe slecht kunnen we Dan behandelen? [Ik dacht] dat ik nooit meer in een vliegtuig zou mogen of zoiets, weet je? En het bleef maar doorgaan. Ik denk dat ze in zekere zin wilden dat ik zo slecht behandeld zou worden dat het publiek zou zeggen: 'Oh man, hij heeft echt een moeilijk leven gehad.'"

Om het publiek dat over het gemene personage te laten zeggen, hebben de schrijvers van de primetime soap voor jongvolwassenen een aantal behoorlijk belachelijke verhaallijnen bedacht.

"Wat je eerst moet weten over die schrijverskamer: het was een kamer vol grappen", zei John A. Norris, schrijver van One Tree Hill. "Om je een beeld te schetsen van de soorten grappen die in deze kamer waren, had iemand een pitch in seizoen 1 toen het nog een basketbalshow was en de twee broers [Nathan en Lucas] haatten elkaar - dat er was een atoombom in de stad en je kon er niet dichtbij komen, maar de uit-knop zat in het midden, dus de stad moest stemmen welke broer een basketbal neerschoot om hem uit te zetten. Het waren veel grappen, Je bent de hele dag in een kamer, je wordt een beetje opgewonden en je bedenkt grappen."

Je kunt dus zien hoe sommige van deze wilde ideeën uiteindelijk werden omgezet in iets minder gekke ideeën en de show ongelooflijk gedenkwaardig maakten.

"Nu zal mijn moeder je vertellen dat Dan haar favoriete personage was en dat ze medelijden met hem had", zei One Tree Hill-maker Mark Schwahn. "Ik had gewoon het gevoel, we willen niet dat Dan's verlossing te gemakkelijk wordt. We willen niet dat hij een harttransplantatie krijgt en het te conventioneel wordt. We willen hem naar de rand van de hoop brengen en dan zien wat Ik dacht gewoon: 'Wat is een absurde manier waarop deze man heel dicht bij het krijgen van deze harttransplantatie komt en het niet krijgt?'"

Het waargebeurde verhaal dat uitgroeide tot dit bizarre moment

Uiteindelijk kwam een van de schrijvers van de show, Bill Brown, op het idee toen hij sprak over zijn eigen hond die constant dingen van de vloer at.

"Hij had een Engelse bulldog genaamd Gromit", beweerde scriptcoördinator Bryan Gracia over Bill Brown. "Hij sloop het altijd door de beveiliging om hem af en toe naar de schrijverskamer te brengen. Maar ja, Gromit zou alles eten."

Dit leidde tot de grap van de golden retriever die Dan's hart opat nadat het op de grond was gevallen. Het idee was niet meer dan een grap bedoeld… maar het zette Mark Schwahn aan het denken…

"Ik begon er net over na te denken, en ik dacht, weet je, we hadden allemaal verhalen gehoord over iemand die zijn dier stoned kreeg of wat dan ook. Dus ik dacht, deze man is stoned, zijn hond komt in zijn voorraad Hij neemt op dit moment geen goede beslissingen omdat hij high is en hij van zijn hond houdt, dus neemt hij de hond mee naar het ziekenhuis. jij dierenarts.' Dus hij gaat zitten; de riem van de hond is daar. … De hond is stoned, dus hij heeft honger. En hij wil een snack."

Dit zou een interessant idee zijn geweest zonder de absolute onwaarschijnlijkheid van dit alles. In het Ringer-interview zei Eugene Storozynsky, MD, Ph. D., de directeur van de Cardio-Oncology Clinic aan het University of Rochester Medical Center: "Er zou absoluut geen manier zijn dat een kat of een hond of enig ander dier zou ooit in een ziekenhuis worden gevonden."

Maar Mark Schwahn vond het erg leuk om zijn verhaalideeën op One Tree Hill te pushen. Tegen die tijd vertrouwden de schrijvers en acteurs hem. Dus ze duwden het idee door en de rest is geschiedenis…

Aanbevolen: