Miley Cyrus onthult het emotionele verhaal achter haar Yoko Ono-tatoeage

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus onthult het emotionele verhaal achter haar Yoko Ono-tatoeage
Miley Cyrus onthult het emotionele verhaal achter haar Yoko Ono-tatoeage
Anonim

Miley Cyrus heeft bijna net zoveel tatoeages als haar broer Trace. Terwijl Trace zegt dat hij er spijt van heeft zichzelf volledig met inkt te hebben bedekt toen hij jonger was, vertelt Miley graag over haar tatoeages.

Er zit een verhaal achter elk exemplaar dat ze heeft gekozen, van het woord 'LOVE' in haar oor (bedoeld om de haters buiten te sluiten) tot een dromenvanger met vier veren die bedoeld zijn om haar vier broers en zussen te vertegenwoordigen. Haar meest betekenisvolle tatoeage is er misschien een die op een bijzonder moeilijk moment in haar leven kwam.

"Ik ben trots op je" verscheen afgelopen december op Miley's linkerschouderblad in Yoko's handschrift. Mensen gaan ervan uit dat het te maken had met haar scheiding van Liam Hemsworth, maar ze legde net uit dat het over iets heel anders ging.

Miley's huis was net afgebrand

2019 was niet Miley's jaar. Blijkbaar kwam Yoko's medelevende boodschap nadat Miley een persoonlijke tragedie had meegemaakt als gevolg van de bosbranden in Californië.

"Dat was vlak nadat mijn huis afbrandde", vertelde Miley deze week tussen de sets door in een SiriusXM-radioshow. "Ik was nog niet helemaal getrouwd en ik deed 'War Is Over' met Sean [Lennon] op SNL en dus bracht hij het naar mij."

Yoko's steunbetuiging betekende zoveel voor Miley dat ze het permanent op haar rug kreeg.

"Die relaties zijn zo waardevol voor mij geweest, hetzelfde met Stevie," voegde ze eraan toe, verwijzend naar haar hechte band met rockicoon Stevie Nicks.

Ze verzamelt brieven van haar idolen

Miley zegt dat het feit dat Yoko het bericht zelf met de hand heeft geschreven, het extra speciaal maakt, omdat het krijgen van brieven van iconische muzikanten 'het coolste is'.

"Ze schrijven me handgeschreven brieven. Zoals alles wat ik van Stevie krijg, is met de hand geschreven, wat ik krijg van Dolly [Parton] is geschreven en ondertekend, hetzelfde geldt voor Yoko", zei ze in het interview. "Het is een andere hoeveelheid tijd die iemand nodig heeft, het is niet van 'hey, ik ga gewoon een sms opnemen en je laten weten dat ik aan je denk'… wanneer je dingen opschrijft en je die woorden die soort kracht geeft, zeggen ze 'we duimen voor je.'"

Het verbindt haar met haar vader

Yoko's briefje komt overeen met een andere tatoeage die Miley heeft ter ere van haar vader, Billy Ray. Het is een bemoedigend bericht dat Billy Ray zelf van een ander icoon ontving.

"Ik heb eigenlijk nog een tatoeage van Johnny Cash op mijn vader en er staat 'I'm in your corner'", geeft ze toe. "En dat is waarom ik het Yoko-ding deed, want ik vond het best cool, de parallellen daarvan." ZEKER cool, Miley.

Aanbevolen: