Met me trouwen Kylie Jenner? Geobsedeerde fan springt over het hek van Kylie's buurman om een aanzoek te doen

Inhoudsopgave:

Met me trouwen Kylie Jenner? Geobsedeerde fan springt over het hek van Kylie's buurman om een aanzoek te doen
Met me trouwen Kylie Jenner? Geobsedeerde fan springt over het hek van Kylie's buurman om een aanzoek te doen
Anonim

Aanstaande moeder Kylie Jenner was vorige week bang in haar huis. Volgens TMZ werden de agenten op donderdag 9 december naar de wijk van de realityster geroepen nadat een man naar verluidt over een hek was gesprongen. Er wordt aangenomen dat hij op de deur van een huis in haar buurt klopte, omdat hij dacht dat het toebehoorde aan de Keeping Up With the Kardashian-ster. Het grote probleem met het voorstel? Hij kwam per ongeluk bij de buren terecht.

De politie sprak met een 23-jarige, die bloemen had meegebracht met het doel om de hand van de Kylie Cosmetics-magnaat ten huwelijk te vragen. De politie was duidelijk niet blij met zijn gedrag en arresteerde hem voor overtreding naast een boeking door de autoriteiten.

Kylie Jenner niet thuis terwijl man probeert voor te stellen

KylieJenner
KylieJenner

Wetshandhavingsbronnen vertellen TMZ dat ze naar een huis in de buurt van Kylie Jenner zijn geroepen nadat er berichten waren dat een man op hekken hoopte en op een deur klopte op zoek naar de ster. Het enige probleem was dat de man het verkeerde huis had en zich op het terrein van een onbekende buurman bevond.

Het is niet duidelijk of de aanstaande moeder op dat moment thuis was. Jenner is momenteel zwanger van haar en het tweede kind van Travis Scott nadat ze eerder hun dochter, Stormi Webster, in 2018 hadden verwelkomd. De co-ouders kondigden de verwachte komst van hun tweede bundel van vreugde aan in september. Dit komt weken na de tragedie in Astroworld waarbij fans van Scott omkwamen en die de carrière van de rapper in gevaar zou kunnen brengen.

Niet de eerste indringer voor Kylie Jenner

Dit is helaas niet de eerste keer dat de selfmade zakenvrouw en mode-icoon te maken krijgt met een indringer. Eerder dit jaar moest haar modelzus Kendall Jenner haar huis in Beverly Hills ontvluchten nadat een man inbrak en in haar zwembad zwom. De 27-jarige Shaquan King werd gearresteerd, maar heeft zijn lesje niet geleerd, ondanks het beschermende bevel.

De dag na zijn arrestatie verscheen de verdachte dinsdag in het huis van Kylie Jenner en werd opnieuw gearresteerd, alleen deze keer voor stalking. Ze werd gedwongen om een straatverbod aan te vragen dat King dwingt om te allen tijde 100 meter bij de Jenner-zussen vandaan te blijven.

In 2019 werd een andere man naar verluidt een jaar gevangenisstraf opgelegd nadat hij bij Kylie Jenner's eigendom aankwam en op de deur klopte en agressief eiste om haar te zien. We hopen dat ze meer geluk heeft en zich veilig voelt in haar huis.

Aanbevolen: