Kylie Jenner geslagen voor het nemen van een vlucht van 12 minuten met een privéjet

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner geslagen voor het nemen van een vlucht van 12 minuten met een privéjet
Kylie Jenner geslagen voor het nemen van een vlucht van 12 minuten met een privéjet
Anonim

Kylie Jenner heeft een serieuze blik gekregen na het nemen van een aantal korteafstandsvluchten met haar privéjet.

Kylie Jenner vloog naar verluidt 12 minuten in haar privéjet

De 24-jarige ster van Kylie Cosmetics, CEO, kreeg veel kritiek op het internet omdat ze 'opschepte' toen ze vrijdag naar Instagram ging om zijn en haar privéjets te delen met rapper-vriendje Travis Scott. Twitter-account Celebrity Jets deelde haar vliegroutes die naar verluidt slechts 12 minuten duurden. De Twitter-pagina meldde ook dat Jenner's jet afgelopen woensdag een reis heeft gemaakt van Camarillo, Californië, naar Van Nuys, met een geschatte vluchttijd van slechts 17 minuten.

Kylie Jenner werd bestempeld als 'klimaatcrimineel'

Kylie Jenner Private Jet Sushi
Kylie Jenner Private Jet Sushi

Boze sociale media-commentatoren bekritiseerden de miljardair-moeder van twee online en noemden haar een 'klimaatcrimineel'.

Eén persoon schreef: "Kylie lijkt het heerlijk te vinden om haar jet mee te nemen voor korte trips die waarschijnlijk berijdbaar zijn. Het lijkt hier een thema te zijn."

Een ander voegde toe: "Kylie Jenner: fulltime klimaatcrimineel. Deze jets mogen nooit opstijgen."

Een derde stemde in: "Ze nam een vlucht van 12 minuten??? Waarom is dit zelfs toegestaan dat ze serieus in een auto had kunnen gaan?"

Een vierde woedend: "Het ergste hieraan is dat Van Nuys 25 kilometer verwijderd is van Calabasas, waar ze woont. Ze ging 26 mijl de andere kant op om een vlucht te nemen."

Kylie Jenner ligt onder vuur voor het delen van privéjetfoto's

De onthullingen over de korteafstandsvluchten komen nadat Kylie door fans werd uitgescholden voor 'klasseloos opscheppen' omdat ze naar Instagram ging om zijn en haar privéjets te delen met vriendje/baby-papa Travis Scott.

Op vrijdag deelden The Kardashians een zwart-witfoto van haar en de muziekartiest, 31, met twee grote vliegtuigen terwijl ze schreef: "Wil je de mijne of de jouwe nemen?"

Maar sommige van haar 359 miljoen volgers sloegen terug, en velen namen aanstoot aan de post in een tijd waarin de opwarming van de aarde en de stijgende kosten van levensonderhoud gezinnen en gemeenschappen treffen.

In de snapshot omhelsde het tweetal, dat sinds 2017 aan het daten is, elkaar met hun hoofden in elkaars schouders. Hun vierjarige dochter Stormi Webster was ook aanwezig op het zoete moment toen ze haar beide ouders omhelsde. Hun pasgeboren zoon werd niet gezien in de familiefoto.

Aanbevolen: