De waarheid over de relatie tussen Billie Eilish en Justin Bieber

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Billie Eilish en Justin Bieber
De waarheid over de relatie tussen Billie Eilish en Justin Bieber
Anonim

Billie Eilish was als kind geobsedeerd door Justin Bieber. Zo geobsedeerd dat haar moeder haar in therapie wilde zetten om ermee om te gaan. Dit komt omdat Billie beweerde dat ze "zo veel pijn" had vanwege haar obsessie als meisje met de muzikale artiest die op dat moment op het hoogtepunt van zijn roem was. Billie zou snikken over zijn liedjes. Ze had posters van hem op de muren van haar kinderkamer geplakt, waar ze vaak nog slaapt, ondanks dat ze net zo rijk en beroemd is geworden als de jongeman die ze ooit had vastgepind. Kortom, haar verliefdheid was niet te stoppen.

Natuurlijk kennen Billie en Justin elkaar nu. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op een gedocumenteerd moment dat is opgenomen in haar AppleTV+-documentaire. Natuurlijk was Billie in tranen en kon ze zichzelf nauwelijks in bedwang houden. In feite liep ze aanvankelijk weg van Justin. Maar Justin, die altijd goed was met zijn fans (ondanks hoe getalenteerd en beroemd ze ook zijn), volgde. Uiteindelijk spraken ze en de rest is geschiedenis. Maar wat is die geschiedenis eigenlijk? En wat is nu precies de relatie tussen Billie en Justin?

Justin en Hailey Bieber zorgden ervoor dat Billie Eilish zich op haar gemak voelde tijdens branche-evenementen

Terwijl ze de waarde en vloek van roem besprak, evenals de voor- en nadelen van bevriend zijn met andere beroemde mensen, tijdens een interview op The Howard Stern Show in 2021, wierp Billie een nieuw licht op haar relatie met Justin. Hoewel er veel pers was over haar aanbidding voor hem, was er tot aan haar interview met de radiolegende weinig bekend over wat er werkelijk gebeurt tussen haar en Justin achter de schermen.

"Is [Justin Bieber] nog steeds belangrijk voor je of is dat uitgewerkt?" Howard vroeg Billie tijdens hun uitstekende interview in december 2021.

"Het is nog niet uitgewerkt. Ik koester dat moment tot op de dag van vandaag en ik denk dat ik dat altijd zal blijven doen. Weet je, ik ben nu bevriend met hem en ik praat veel met hem aan de telefoon," gaf Billie toe. "We praten door dingen. Hij is echt zo'n lieve jongen. En ik noem [zijn vrouw] Hailey en Hailey's is een soort van de persoon geworden die ik zoek als ik naar evenementen ga waar beroemde mensen zijn. Ik word zo opgewonden om te gaan om dat soort dingen te doen. Ook al is het leuk. Maar een beetje… de diners maken me bang."

Billie legde verder uit dat bij deze evenementen geen artiestenteam is toegestaan. En haar team (degenen die voor en met haar werken) is met wie ze in het echte leven bevriend is. Dus als Billie naar deze evenementen gaat, voelt ze zich extreem alleen.

"Hailey is geworden wie ik zoek [op deze evenementen]."

"Ze is jouw rots in de branding?" vroeg Howard.

"Ja, ze is geweldig," zei Billie.

Justin Bieber kijkt uit naar Billie Eilish

In 2020 beweerde Justin Bieber, kort na zijn 'Bad Guy'-samenwerking met Billie, dat hij haar wilde beschermen.

"Ik voel me zeker beschermend voor haar. Het was moeilijk voor mij om zo jong te zijn en in de industrie te zitten en niet te weten waar ik heen moest", zei hij tijdens een emotioneel interview met Zane Lowe en Apple Music. "Iedereen die me vertelt dat ze van me houden, en, weet je, je gewoon zo de rug toekeren."

"Als ze me ooit nodig heeft, zal ik er voor haar zijn. Ik wil niet dat ze iets meemaakt wat ik heb meegemaakt. Ik wens dat niemand toe. Als ze me ooit nodig heeft, Ik ben maar een telefoontje verwijderd."

Het lijkt erop dat Justins aanbod geen loze belofte was, aangezien Billie aan Howard Stern leek te bevestigen dat ze hem gebruikt voor ondersteuning. Voordat ze elkaar ontmoetten, was Billie altijd buitengewoon genereus en verdedigde hij Justin, zelfs als hij talloze dingen deed die voor controverse zorgden. Ze wist dat hij veel had meegemaakt en dat de wereld een oneerlijke hoeveelheid druk op hem uitoefende en zich op hem concentreerde, niet anders dan andere jonge sterren.

"Hij is geweldig. Hij is zo lief en ik voel, eerlijk gezegd, voor hem, man. Hij heeft veel meegemaakt, kerel", vertelde ze ooit aan Ellen DeGeneres.

Hoewel een tiener Billie Eilish zeker graag verstrikt zou zijn geraakt in een romance met Justin, lijkt die fase in haar leven voorbij te zijn. Ze is zelfs goed bevriend met Justins vrouw. Maar Billie's bewondering voor de 'Baby'-zanger is nooit afgenomen. Hij heeft haar tenslotte terug gehad toen ze het echt nodig had. Zowel door zijn muziek als in persoon. Het is duidelijk dat de twee een connectie hebben die maar weinig andere artiesten hebben.

Aanbevolen: