Hoe denkt Stephen Baldwin echt over de relatie tussen Hailey en Justin Bieber?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Stephen Baldwin echt over de relatie tussen Hailey en Justin Bieber?
Hoe denkt Stephen Baldwin echt over de relatie tussen Hailey en Justin Bieber?
Anonim

Sommigen denken dat Justin Bieber het leven van Hailey Baldwin negatief heeft beïnvloed. Is Stephen Andrew Baldwin, de vader van Hailey Bieber, het eens met deze stelling? Stephen Baldwin heeft gewerkt als acteur, producer en regisseur. Na te zijn verschenen in de films Born on the Fourth of July, Posse, Threesome, The Usual Suspects en The Flintstones in Viva Rock Vegas, heeft hij naam gemaakt in de industrie. Nu vragen fans zich af: wat vindt Stephen Baldwin van de relatie van zijn dochter met Justin Bieber?

Hailey en Justin Bieber zijn al meer dan vier jaar getrouwd en hun relatie laat fans altijd bezwijmen. Maar hoewel het voor het paar allemaal zonneschijn en rozen lijkt, onthulden Hailey en Justin dat dit niet altijd het geval was, vooral aan het begin van hun huwelijk. Justin begon in 2016 met Hailey te daten. Aanvankelijk gingen de twee uit elkaar, maar later herleefde hun relatie. Dit is wat Stephen Baldwin echt denkt over de relatie tussen Justin Bieber en Hailey.

Hoe is de relatie van Justin Bieber met de vader van Hailey, Stephen Baldwin?

Iedereen die Hailey Bieber door de jaren heen heeft gevolgd, weet dat ze de reputatie heeft religieus te zijn. Justin Bieber daarentegen niet zo veel. Justins vrouw deelde zojuist een interview dat ze met actrice Yvonne Orji opnam op haar YouTube-pagina. De twee sterren gingen zitten voor een gesprek over proberen te onderhandelen, vasthouden aan hun religieuze overtuigingen terwijl ze in de entertainmentwereld werkten. Hailey onthulde dat ze vaak opmerkingen op sociale media ziet waarvan ze denkt dat ze zeer veroordelend zijn en afkomstig kunnen zijn van fans met dezelfde christelijke achtergrond.

"Ik heb christelijke mensen ontmoet die gewoon super veroordelend zijn en me het gevoel gaven dat ik een slecht persoon ben omdat ik mijn leven niet leid zoals zij denken dat ik mijn leven moet leiden," zei ze als ze sprak met Yvonne. Het model voegde toe: "Ik voelde me raar over het plaatsen van bepaalde foto's van mezelf of had zoiets van: 'Mensen in de kerk zullen dit zien. Doe ik iets verkeerd? Geef ik een slecht voorbeeld?'"

Terwijl ze zichzelf verdedigde tegen critici, onthulde Baldwin ook dat hun geloof het belangrijkste onderdeel is van haar relatie met Bieber. Hailey zei: "Ze vragen me de hele tijd: 'Wat is volgens jou het belangrijkste in jullie relatie? Jullie zijn echt gelukkig.' En ik heb zoiets van: 'Het is ons geloof.' Het is waar we in geloven. Als we dat niet hadden, zouden we hier niet eens zijn. We zouden niet eens samen zijn."

Aangezien religie van vitaal belang is in de familie van Hailey, waardeert Stephen Baldwin Justins respect voor hun tradities. Een bron vertelde People: "Stephen waardeerde het respect dat Justin hem heeft getoond als de vader van Hailey. Het klinkt ouderwets, maar het is een teken van respect. Justin en Hailey zijn erg traditioneel als het op die dingen aankomt, en Stephen is dat natuurlijk ook."

Is Justin Bieber erg religieus?

Hoewel Hailey Baldwin een sterk christelijk element in zich heeft, lijkt het erop dat Justin Bieber niet zo religieus in de buurt is. Het was pas in 2020 toen er een incident plaatsvond, waardoor fans over de hele wereld versteld stonden.

Volgens een bron die met The Sun Magazine sprak, had Bieber haar ex-vriendin Selena Gomez gebeld terwijl de pandemie de wereld op slot had gezet. De bron onthulde dat Bieber bij Gomez klaagde over Hailey, en het toeval wilde dat Bieber het religieuze element van zijn vrouw besprak met zijn ex-vriendin. Volgens de insider geloofde Justin in God en ziet hij zichzelf zelfs als religieus, zozeer zelfs dat hij een zeer nauwe relatie deelt met Hillsong-predikant Carl Lentz. Bieber heeft echter nog steeds het gevoel dat Hailey moet chillen.

Heeft Justin Bieber vrede gesloten met zijn verleden?

Hailey's live-interview met het YouTube-kanaal van Hillsong Church liet zien waarom Bieber zijn vrouw mogelijk negatief heeft beïnvloed; pas toen de twee met Vogue spraken, kwamen er nog meer interessante details naar voren. Het paar aarzelde niet om te onthullen dat Baldwin ontkende met Bieber naar bed te hebben gegaan totdat ze trouwden.

Bieber sprak erover terwijl de discussie ging over zijn vroegere problemen met seks en drugs. Hij maakte duidelijk dat hij geïnteresseerd was in de voordelen van zichzelf naar God te herleiden door met Hailey te trouwen. De zanger onthulde: "Ik voelde echt dat het beter was voor de conditie van mijn ziel… En ik geloof dat God me daardoor gezegend heeft met Hailey. Er zijn voordelen. Je wordt beloond voor goed gedrag."

Hierna besprak hij ook zijn drugsproblemen en dat het paar daardoor bijna uit elkaar viel. Gezien Hailey's overdreven religieuze verleden, wordt het duidelijk dat Justins ervaringen met drugs en seks geen positieve invloed hebben gehad op zijn vrouw.

Nadat hij had gezegd dat hij een legitiem probleem met seks had, onthulde Bieber nog meer interessante details over zijn verleden. "Ik merkte dat ik dingen deed waar ik me zo voor schaamde, super-promiscue zijn en zo, en ik denk dat ik Xanax gebruikte omdat ik me zo schaamde", zei hij terwijl hij zich die herinneringen herinnerde tijdens het interview.

Hoewel het nu beter gaat met Justin Bieber wat betreft zijn drugsgebruik, liet hij bijna doorschemeren dat zijn vrouw er alles aan moest doen om de twee te brengen waar ze nu zijn. Ondertussen lijkt Hailey's vader van Justin te houden en hun relatie te respecteren.

Aanbevolen: