Dit is het beste zakelijke advies van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Dit is het beste zakelijke advies van Kim Kardashian
Dit is het beste zakelijke advies van Kim Kardashian
Anonim

Kim Kardashian is geen onbekende in het maken van krantenkoppen. De realityster en zakenmagnaat is in 2022 om verschillende redenen verschillende keren in het nieuws geweest, van haar scheiding van ex Kanye West tot haar opmerkelijke modekeuzes.

Tijdens een gesprek met Variety werden Kardashian en haar zussen, Khloé en Kourtney, en haar moeder Kris Jenner gevraagd naar hun individuele bedrijven en welk advies ze zouden geven aan vrouwen in het bedrijfsleven. Khloé adviseerde vrouwen om hun passies te volgen en waarschuwde dat succes in het bedrijfsleven niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Maar Kim Kardashian was ronduit eerlijk met haar advies, dat veren op sociale media heeft verstoord. Haar woorden zijn sindsdien bestempeld als "toondoof" en bekritiseerd door fans en media-persoonlijkheden over de hele wereld.

Blijf lezen om erachter te komen hoe Kardashian vrouwen in het bedrijfsleven zou adviseren en waarom de opmerkingen zo enthousiast zijn geworden.

Kim Kardashian's Business Empire

Kim Kardashian, die eerst bekend werd als reality-tv-ster met een sekstape, heeft een indrukwekkend zakenimperium opgebouwd en is de afgelopen 15 jaar een van 's werelds meest invloedrijke figuren geworden.

De moeder van vier heeft een zee van succesvolle zakelijke ondernemingen onder haar riem, de meest winstgevende is haar assortiment oplossingskleding genaamd Skims. Kardashian heeft ook verschillende schoonheids- en modebedrijven op haar naam staan die alles verkopen, van cosmetica en parfum tot schoenen en sieraden.

Kardashian heeft ook apps zoals Kim Kardashian Hollywood! en Kimoji, die elk haar miljoenen hebben verdiend.

Er wordt geschat dat Kardashian in totaal $ 1,2 miljard waard is.

“Kom van je f------ kont en werk af”

In een 2022-interview met Variety gaf Kardashian haar "beste advies" voor vrouwen in het bedrijfsleven: "Haal je verdomde kont op en werk."

Kardashian voegde toe: "Het lijkt erop dat niemand tegenwoordig wil werken." "Dat is waar", antwoordde Kourtney, de oudere zus van Kardashian.

“Je moet je omringen met mensen die willen werken”, vervolgde Kardashian. “Heb een goede werkomgeving waar iedereen houdt van wat ze doen, want je hebt één leven. Geen giftige werkomgeving, en kom opdagen en doe het werk.”

Kim Kardashian is geslagen voor haar advies

Kardashian's advies werd door de gemeenschap op sociale media als "toondoof" bestempeld, waarbij sommige media-persoonlijkheden zelfs openden over wat ze niet leuk vonden aan het advies.

Het advies werd algemeen gezien als toondoof omdat het lijkt te suggereren dat succes alleen neerkomt op hard werken, terwijl de andere factoren die bijdragen, zoals voorrechten en kansen worden genegeerd.

Veel fans vinden dat Kardashian andere vrouwen niet mag bekritiseren omdat ze niet hard genoeg werken, terwijl ze privileges heeft gekregen waar de meeste vrouwen geen toegang toe hebben.

Kim Kardashian's vroege leven

Kardashian werd niet als miljardair geboren, maar ze werd geboren in een positie met een aanzienlijk voorrecht vergeleken met veel vrouwen. Haar vader was wijlen Robert Kardashian, die advocaat was en ongeveer $ 30 miljoen waard was op het moment van zijn dood.

Kardashian groeide op in Los Angeles en ging naar een katholieke middelbare school voor alleen meisjes in de welvarende buitenwijk Bel-Air. Van jongs af aan ging Kardashian om met elite leden van de samenleving. Haar vader vertegenwoordigde atleet O. J. Simpson tijdens zijn moordproces in 1995, en gedurende haar jaren '20, was Kardashian bevriend met socialite en erfgename Paris Hilton.

Kim Kardashian's werkschema

Voor alle duidelijkheid, Kim Kardashian lijkt hard te werken. Ondanks haar voorrecht en de rijkdom waarin ze al geboren was, heeft ze een afmattend werkschema.

Volgens een interview dat Kardashian deed met Poosh, de website van zus Kourtney, onthulde ze dat haar dag vroeg begint: "Op een algemene dag word ik om 5.45 uur wakker voor mijn training om 6 uur."

"Laten we zeggen dat het een schooldag is", ging Kardashian verder. “Ik zal de kinderen om 7.05 uur wakker maken, en we zullen allemaal samen ontbijten. Ik maak de kinderen klaar en breng ze dan naar school, kom terug en begin mijn dag.

“Meestal zijn we aan het filmen, en we moeten ons klaarmaken voor haar en make-up, dus ik heb glamour om 9.30 uur en ik ben klaar om te filmen om 11.00 uur. Of ik zal hebben vergaderingen en begin gewoon mijn dag.”

Ten tijde van het interview studeerde Kardashian voor rechtenstudie en bracht ze haar nachten door met lezen. “De dag bestaat meestal uit dat ik een paar keer per week naar het advocatenkantoor ga, en dan film ik onze show. De meeste avonden ben ik klaar na het eten, en ik maak de kinderen klaar om naar bed te gaan en lees boeken en leg ze in slaap. Dan is het voor mij weer studeren tot ongeveer 23.00 uur.”

Wat de voormalige werknemer van Kim Kardashian zei

Kardashian's voormalige werknemer, Jessica DeFino, die in 2015 redacteur was van de Kardashian-apps, ging naar Twitter om haar ervaringen met het werken met het gezin te beschrijven.

“Ik was redacteur van de Kardashian-apps in 2015 in LA,” beweerde DeFino, “[ik] werkte dagen, nachten en weekenden, kon alleen boodschappen betalen van de 99 Cents Only Store, riep meer ‘ziek’ meer dan eens omdat ik geen benzine in mijn auto kon stoppen om naar kantoor te gaan.”

Fans reageerden op de tweet en beweerden dat het een verder bewijs was dat alleen hard werken niet genoeg is om succes te behalen, vooral als het loon niet houdbaar is. Wie weet wat voor ander 'zakelijk advies' Kim K voor die omstandigheid zou kunnen hebben!

Aanbevolen: