Seth Rogen geeft Netflix-fans advies over hoe ze het beste kunnen genieten van zijn film 'Pineapple Express

Inhoudsopgave:

Seth Rogen geeft Netflix-fans advies over hoe ze het beste kunnen genieten van zijn film 'Pineapple Express
Seth Rogen geeft Netflix-fans advies over hoe ze het beste kunnen genieten van zijn film 'Pineapple Express
Anonim

Seth Rogen heeft zijn fans gezegend met waardevol advies over hoe ze het beste kunnen halen uit zijn stonerkomedie Pineapple Express, die zojuist op Netflix US is verschenen.

Rogen uit 2008 schittert in de film, die ook het script schreef met Evan Goldberg, terwijl het proces Dale Denton bedient en betrokken raakt bij een drugsbaronvete over een zeldzame soort marihuana: de zogenaamde Pineapple Express. Denton blijft bij zijn excentrieke drugsdealer Saul Silver, gespeeld door James Franco, die een Golden Globe-nominatie verdiende voor zijn optreden.

Hoe je het beste kunt genieten van 'Pineapple Express' volgens Rogen

Pineapple Express was een commercieel succes en verdiende meer dan 100 miljoen dollar aan de kassa. Het ontwikkelde ook een cult-aanhang en nu Netflix de titel in zijn catalogus heeft opgenomen, is het veilig om te zeggen dat velen zullen besluiten dat het tijd is voor een rewatch.

Hoe kun je dan het beste van Pineapple Express genieten? Laat Seth Rogen het uitleggen.

De Canadese komiek, acteur en filmmaker twitterde zodra de film onderdeel werd van de streamingdienstcatalogus om fans te vertellen wat ze moeten doen.

“Bekijk de film zoals we het bedoeld hebben: op je bank terwijl je wiet rookt”, schreef Rogen.

Zoals hij onlangs in een interview aan Seth Meyers vertelde, geniet Rogen van een lockdown omdat hij hierdoor films kan kijken en meer tijd thuis kan doorbrengen met het roken van wiet. Rogen is een open marihuanagebruiker en lid van de National Organization for the Reform of Marijuana Laws.

Seth Rogen over zijn dubbele rol in HBO Max Comedy 'An American Pickle'

Rogen is het meest recent verschenen in de HBO Max-komedie An American Pickle. De acteur en komiek speelt de dubbelrol van een Hershel, een joodse immigrant in het Amerika van de jaren twintig die wordt bewaard in een vat augurken en wakker wordt in het moderne Brooklyn, en zijn laatste afstammeling, Ben.

Rogen legde uit dat het filmen van deze komedie veel meer tijd kostte dan welke rol dan ook die hij speelde.

“We deden de hele eerste helft als Hershel en toen gingen we terug en deden de hele andere helft als Ben. Het is niet iets waar ik licht over ben gegaan, 'zei Rogen.

“Ik heb eigenlijk meerdere keren geprobeerd om eruit te komen. We hebben zelfs een tafellezing gedaan waarin Ike Barenholtz op een gegeven moment de rol van Herschel las, en hij was hilarisch en ik herinner me dat ik dacht: 'We hebben me niet nodig!' vervolgde hij.

“Wat ik wel vond, is dat ik niet graag met andere acteurs werk, ik werk liever met mezelf”, grapte hij.

"Acteurs zijn taai en als je er zoveel mogelijk uit de vergelijking ha alt, wordt het een stuk makkelijker."

Aanbevolen: