Vrienden van Britney Spears weten nog steeds niet zeker of Sam Asghari authentiek is

Inhoudsopgave:

Vrienden van Britney Spears weten nog steeds niet zeker of Sam Asghari authentiek is
Vrienden van Britney Spears weten nog steeds niet zeker of Sam Asghari authentiek is
Anonim

Gezien de geschiedenis van Britney Spears, is het onvermijdelijk dat haar vrienden er zeker van willen zijn dat ze eindelijk haar eigen leven kan leiden. En dus houden degenen die het dichtst bij haar staan een oogje in het zeil. Sommigen van hen maken zich zorgen over de recente ontwikkelingen.

De schijnwerpers vallen rechtstreeks op de verloofde van Britney. Terwijl de leden van haar binnenste cirkel opgelucht zijn dat Britney werd gesteund door een liefhebbende partner tijdens haar beproeving onder haar gewelddadige conservatorschap, beginnen sommigen zich af te vragen of Sam Asghari echt de ridder in glanzend harnas is die Brit van hem heeft gemaakt.

Sommige vrienden vinden dat Sam te dominant is

Het is een probleem dat een paar keer naar voren is gekomen. In een interview met Radar in december 2021 vertelde een insider echter hoe Britney het erg moeilijk vindt om iemand te vertrouwen na wat ze heeft meegemaakt. Dat is zeker te begrijpen. De bron legde uit hoe Britney "… erg zwaar op Sam leunt." Als gevolg daarvan is hij degene die beslissingen moet nemen.

De insider legde uit hoe, onder het conservatorium van haar vader, een team van meer dan 150 mensen werkte om ervoor te zorgen dat Britney's shows in Las Vegas soepel verliepen. Nu haar vader weg is, is dat ondersteuningsweb dat ook, en Sam heeft de controle overgenomen. Zoals de bron zei: "Sam is nu de baas."

Die zin deed alarmbellen rinkelen voor sommigen die dicht bij Britney stonden, hoewel de insider zei dat ze niet twijfelden aan Sams motieven en dat hij er alles aan deed om de boel draaiende te houden. Soms neemt hij beslissingen die niet populair zijn bij haar vrienden.

Britney's vrienden maken zich zorgen over haar verloving

Sinds het nieuws over Britneys nieuwe relatie in 2016 bekend werd, maakten haar vrienden zich zorgen dat ze te snel ging. Ze waren bezorgd dat er een groot verschil was tussen de megaster en de nieuwe man in haar leven. En niet alleen qua leeftijd. Britney is gewend om het goede leven te leiden, Sam niet.

Dat kan zo zijn, maar het paar is de afgelopen 6 jaar bij elkaar gebleven, ondanks dat ze verantwoording moesten afleggen aan Britney's vader.

Toen het paar in november 2021 hun verloving aankondigde, kwamen die angsten echter weer boven. En de belangrijkste daarvan is dat Britney's vrienden hopen dat ze zichzelf heeft beschermd met een huwelijkscontract.

Het is een terechte zorg. Britney is minstens $60 miljoen waard.

Die bezorgdheid werd versterkt door een bericht in Us Weekly. Blijkbaar zegt een bron dicht bij de twee dat discussies over de huwelijkse voorwaarden de trouwplannen van het paar vertragen. De bron beweert dat Asghari een aanzienlijke verhoging eist voor elke vijf jaar dat ze getrouwd zijn, zodat hij niet zonder geld komt te zitten als hij en Britney uit elkaar gaan.

Aan de andere kant meldt een andere bron dat de besprekingen over de overeenkomst alleen zijn vertraagd omdat advocaten ervoor zorgen dat zowel Spears' fortuin als Asghari zelf worden beschermd."

Misschien is de grootste goedkeuring voor Sam wat zijn ex-vriendin te zeggen heeft. Asghari ging met Mayra Verónica uit voordat ze contact maakte met Britney, en ze heeft niets dan goede woorden voor de man met de Toxic-zangeres die van plan is te trouwen.

In interviews over hoe ze zich voelde over de relatie van haar exen met de beroemde zangeres, zei Mayra over hem: "Hij was altijd super, super ondersteunend, dus ik denk dat ze bij de juiste man is."

Vrienden zeggen dat dit duidelijk blijkt uit de manier waarop Sam Britney heeft gesteund tijdens haar miskraam, ondanks zijn eigen pijn.

Gevraagd naar het karakter van Sam, vertelde Mayra de interviewers dat, ondanks wat de vrienden van Brit misschien denken, Sam een erg aardige man is die Britney volledig steunt.

En de steun is wederzijds. Britney is ongelooflijk trots op de opmars die haar man maakt in de filmwereld.

Fans zijn nog steeds sceptisch (en sommige vrienden ook)

Zowel fans als vrienden plaatsen een duizelingwekkende reeks claims: van verhalen dat Asghari spioneert voor Britney's vader, tot beweringen dat hij beslist met welke pers ze kan praten, de verhalen zijn eindeloos. Het is moeilijk om bij te houden van wat wel en niet echt is.

Sommigen zeggen dat Sam haar dwong haar Instagram-account te verwijderen en zelfs geruchten dat Britney gecodeerde Tik-Tok-berichten verstuurt waarin ze haar fans vraagt haar te helpen ontsnappen aan haar verloofde.

Het probleem is dat in interviews met Britneys vrienden geen namen worden genoemd om hun anonimiteit te beschermen. Dat heeft niemand ervan weerhouden zich uit te spreken, en de interviews blijven maar komen.

Wat heeft Sam te zeggen?

De enige twee mensen die de waarheid echt kennen, zijn Britney en Sam. De ster ziet er gelukzalig uit en heeft de wereld verteld hoe ze over haar man denkt.

Miljoenen kijken naar de luchtige en leuke video's die het paar plaatst. Bronnen dicht bij hen zeggen dat ze ongelooflijk gelukkig zijn samen, en dat Sam een sterke steun voor Britney is en het beste in haar naar boven ha alt.

Sam is stiller geweest. Hoewel hij in posts en interviews voorkomt, laat hij zijn beroemde verloofde meestal aan het woord.

In een recent interview met GQ sprak Asghari over de dag dat hij Spears voor het eerst ontmoette op de set van haar videoclip voor Slumber Party. Hij vertelde de interviewer: "Het was de nederigheid die me aantrok. Ze was erg nederig en ze had een mooie ziel."

Toen hem werd gevraagd naar de aanstaande bruiloft, was hij niet bereid om iets te onthullen. Maar het is duidelijk dat Britney niet kan wachten op het grote moment.

In een interview met People in november 2021 hield de personal trainer een zeldzame toespraak.

“Ik heb altijd niets anders gewild dan het beste voor mijn betere helft, en zal haar blijven steunen bij het volgen van haar dromen en het creëren van de toekomst die ze wil en verdient,” zei Asghari."Ik ben dankbaar voor alle liefde en steun die ze krijgt van haar fans over de hele wereld, en ik kijk uit naar een normale, geweldige toekomst samen."

Uiteindelijk hopen vrienden wanhopig dat alles goed komt voor Britney en dat ze eindelijk het sprookjesachtige einde krijgt dat ze verdient.

Aanbevolen: