Is Natalie van '90 Day Fiance' nog steeds in de VS en is haar familie nog steeds in Oekraïne?

Inhoudsopgave:

Is Natalie van '90 Day Fiance' nog steeds in de VS en is haar familie nog steeds in Oekraïne?
Is Natalie van '90 Day Fiance' nog steeds in de VS en is haar familie nog steeds in Oekraïne?
Anonim

Vanwege de recente ontwikkelingen in Oekraïne na de invasie van Rusland eind februari 2022, hebben 90 Day Fiancé fans hun bezorgdheid geuit over de veiligheid van Oekraïense castleden als hun gezinnen. Op de dag dat de oorlog begon, plaatsten veel castleden van 90 Day Fiancé hun steunbetuigingen aan het Oekraïense volk. De ster van 90 dagen verloofde, Natalie Mordovtseva, kreeg echter publieke kritiek omdat ze die dag aan rolschaatsen deed. Ze plaatste een flirterige Instagram-reel en ondertitelde het met de hashtag "red Oekraïne."

Sommige fans zeiden dat dit toondoof was en dat Natalie zich geen zorgen leek te maken over wat er in haar thuisland gebeurde. Ondertussen zeiden andere fans dat mensen niet moeten beoordelen hoe iemand ermee omgaat. Primair, de 90 Day Fiancé-fans maakten zich zorgen over de veiligheid van Natalie's moeder, Nelia, die ook in de show verscheen. De moeder van de ster is een oudere alleenstaande vrouw die behalve Natalie geen kinderen heeft. Hier zijn alle details.

Ging Natalie van '90 Day Fiancé' terug naar Oekraïne?

De ster van 90 dagen verloofde gaf haar volgers een hartverscheurende update over haar dierbaren toen ze zei dat haar moeder uit Oekraïne was ontsnapt, maar haar vrienden niet. Haar moeder bereikte Europa met andere families, maar haar vrienden waren niet ontsnapt aan de voortdurende woedende oorlog, zei Natalie in een post op Instagram. Ze vreest dat haar vrienden het misschien niet zullen halen nu Rusland haar inval in haar thuisland Oekraïne voortzet. Op dit moment woont Natalie nog steeds in de Verenigde Staten.

Natalie werd voor het eerst voorgesteld aan haar fans toen ze zich in 2019 bij 90 Day Fiancé voegde voor het zevende seizoen van de langlopende show. Ze is ook een van de Oekraïense celebs die haar volgers een update gaf over haar moederland.

Is de moeder van Natalie Mordovtseva nog steeds in Oekraïne?

Natalie's moeder woonde in het centrum van de hoofdstad van Oekraïne, Kiev, terwijl Natalie naar de Verenigde Staten was verhuisd. De eerste update over Natalie's moeder kwam van het Russische castlid Varya, een goede vriendin van haar. Varya plaatste het volgende op haar sociale media: "Natalie en ik waren samen toen we hoorden van de Russische invasie in Oekraïne. Het was een zeer emotioneel moment. Helaas heeft het verontrustende nieuws onze vriendschap aangetast en een grote ruzie veroorzaakt. Maar dankzij ons gezond verstand, we hebben alles uitgezocht en hebben nog steeds respect voor elkaar. Natalie's moeder is in Kiev, wat betekent dat ze in gevaar is. Natalie heeft twee slapeloze nachten gehad om haar moeder van die hel te redden. We blijven non-stop bidden voor het beste resultaat in deze omstandigheden."

Een paar dagen later bevestigde Natalie eindelijk op sociale media dat haar moeder vanuit Oekraïne ergens in Europa in veiligheid was gekomen.

In een Instagram-verhaal schreef Natalie: "Mijn moeder is veilig vanaf vandaag, ze is met een paar andere families in Europa gekomen… Helaas zitten al mijn vrienden opgesloten in die hel… Elke avond vertellen ze me dat ze gaan dood. Ik lijd met mijn mensen mee."

Door de oorlog in Oekraïne zal Natalie voorlopig niet worden uitgezet. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat, ongeacht het land van herkomst, de deportatiehoorzittingen in de VS achterstand hebben en dat het proces jaren duurt.

Zijn '90 Day Fiancé' Mike en Natalie nog steeds samen?

Tijdens de show had Natalie Mordovtseva een relatie met Mike Youngquist, maar ze gingen een jaar geleden uit elkaar. Mike en Natalie waren ongeveer vier jaar samen. Door hun constante ruzies dachten kijkers niet dat hun relatie stand zou houden. Natalie reisde om hem te zien vanuit Oekraïne, waar ze actrice was. Ze verhuisde naar de Verenigde Staten om bij Mike te zijn, van wie ze dacht dat hij de liefde van haar leven was.

Voordat ze met Mike trouwde, had ze twee mislukte huwelijken meegemaakt. Toen ze uit Oekraïne reisde, ging ze bij Mike wonen, maar ze voelde zich niet op haar gemak bij Mike's moeder. Daarnaast had Mike het erg druk met zijn werk en vond Natalie een verwend persoon. Tijdens de show hadden Natalie en Mike veel ruzie. Daarom was Natalie niet blij met Mike en besloot ze hem te verlaten. Beiden zagen er ongelukkig uit, maar ze probeerden hun relatie in stand te houden, maar faalden slecht.

Ze waren bijna getrouwd in de show, maar ze hebben hun bruiloft afgeblazen. Natalie's visum zou over drie dagen verlopen, maar ze besloten het op te lappen en ze trouwden. Helaas kon Natalie's moeder de bruiloft niet bijwonen vanwege de wereldwijde pandemie. Aan de andere kant loste trouwen de problemen van Natalie en Mike niet op. Mike's moeder, Trish, noemde Natalie ooit een hoer. Sindsdien werd hun ruzie erger en begon Natalie bij haar vriendin Juliana te logeren.

Natalie en Juliana verbleven in Seattle en daarna verhuisde Natalie naar Florida. Later ontmoetten Mike en Natalie elkaar in de allesomvattende aflevering, en Mike onthulde dat ze zijn auto gebruikte om met andere mannen te daten, maar Mike wilde haar nog steeds terug in zijn leven. Later bevestigde Natalie dat haar relatie met Mike voorbij was.

Aanbevolen: