Zijn 'Teen Wolf'-sterren Tyler Posey en Dylan O'Brien nog steeds vrienden? Wat we weten

Inhoudsopgave:

Zijn 'Teen Wolf'-sterren Tyler Posey en Dylan O'Brien nog steeds vrienden? Wat we weten
Zijn 'Teen Wolf'-sterren Tyler Posey en Dylan O'Brien nog steeds vrienden? Wat we weten
Anonim

Tyler Posey en Dylan O'Brien werden beroemd in 2011 toen het bovennatuurlijke tienerdrama Teen Wolf ging in première op MTV en sindsdien ging hun carrière alleen maar bergopwaarts. Tegenwoordig zijn beide nog steeds succesvol in de entertainmentindustrie en fans over de hele wereld volgen elke stap.

De twee werkten meer dan zes jaar nauw samen en veel fans vragen zich af of ze nog steeds goede vrienden zijn. Van hoe ze een band hebben opgebouwd tot hoe ze van plan zijn in elkaars leven te zijn - blijf scrollen om erachter te komen of Tyler Posey en Dylan O'Brien nog steeds vrienden zijn!

8 De twee acteurs ontmoetten elkaar in 2011 op de set van het bovennatuurlijke MTV-drama 'Teen Wolf'

Tyler Posey en Dylan O'Brien ontmoetten elkaar op de set van het eerste seizoen van MTV's bovennatuurlijke tienerdrama Teen Wolf. De show werd al snel een enorme hit onder kijkers over de hele wereld en Tyler en Dylan werden bekende bekende namen. Dit jaar was het 10 jaar geleden dat de show uitkwam en het is veilig om te zeggen dat hun leven sindsdien enorm is veranderd.

7 In de show, de twee geportretteerde besties Scott en Stiles

Op Teen Wolf speelde Tyler Posey Scott McCall en Dylan O'Brien Stiles Stilinski. Degenen die de show hebben gezien, weten al dat Scott en Stiles het toppunt van vriendschap zijn, en het lijkt alsof Tyler en Dylan in de loop der jaren een vergelijkbare relatie hebben ontwikkeld.

Elke dag samen lange dagen op de set werken, zal ongetwijfeld resulteren in een sterke band, vooral omdat de twee dezelfde interesses hadden.

6 En ze hechtten aan hun liefde voor skateboarden

De dag dat de twee acteurs elkaar ontmoetten, kregen ze eigenlijk meteen een band over een gemeenschappelijke passie van hen. Dit is wat Tyler Posey onlangs onthulde over het ontmoeten van Dylan O'Brien:

"Ik droeg een Hurley-sweater, een skate-surfbedrijf, en Dylan droeg een DVS-shirt, een skateboardbedrijf - het eerste paar skateboardschoenen dat ik ooit als kind kocht. En hij had een zoemend hoofd, en ik had zoiets van: 'Deze jongen ziet er cool uit.' Ik had meteen zoiets van: 'Wat is de deal van deze jongen?' Omdat ik als acteur opgroeide in een klein stadje, maar skateboarden was daarin het belangrijkste stad - ik hou van skateboarden, ik hou van punk rock - en ik paste niet echt bij andere acteurs, dus dit was de eerste keer dat ik een andere acteur zag die leek op een normaal kind zoals ik. En toen ontdekte ik dat hij was - hij groeide op in een surfstad en skatete met zijn vrienden en speelde in een band, en we werden die dag verliefd."

5 De twee woonden zelfs een paar jaar samen

In de beginfase van Teen Wolf woonden de twee acteurs zelfs samen. Dit is wat Tyler zei over de beslissing om al zo vroeg kamergenoten te zijn:

"Voordat we de show boekten, hadden we het erover om bij elkaar in te trekken. Het voelde gewoon heel goed. Het voelde echt gaaf. Ik heb nooit echt contact gehad met veel kinderen. Maar hij droeg een DVS-shirt. Ik droeg een Hurley-shirt; dat zijn beide skateboardmerken. We zaten allebei in bands, we waren allebei muzikanten, we hadden veel met elkaar gemeen. We waren allebei even oud, en het was gewoon de beste."

4 Ze kwamen overeen om een belangrijke rol te spelen in elkaars toekomstige bruiloften

Een ander leuk feit over hun vriendschap is dat ze het er eigenlijk over eens waren elkaars getuige te zijn. Ja, als Tyler gaat trouwen, is Dylan van plan zijn getuige te zijn en vice versa.

Tyler onthulde dit in een interview met Hollywire waarin hij ook toegaf dat de twee hiermee instemden tijdens een diep gesprek in een hotelkamer.

3 In 2017 eindigde de show en werkten ze niet meer samen

Helaas voor alle fans die er zijn, zond Teen Wolf in 2017 zijn laatste zesde seizoen uit. Hoewel dit zeker geen gemakkelijk moment was voor de kijkers, voelde het ook zeker niet zo geweldig voor Tyler en Dylan. De twee werden beste vrienden door de show en afscheid nemen moest zwaar zijn. Gelukkig hoefden ze geen afscheid van elkaar te nemen.

2 Tyler maakte zich grote zorgen over Dylan na zijn ongeluk

Tijdens het filmen van Maze Runner: The Death Cure kreeg Dylan O'Brien een behoorlijk ernstig ongeluk en fans maakten zich zeker grote zorgen. Tyler Posey was ook erg bezorgd en dit is wat hij vertelde aan E! Nieuws destijds:

"Ik heb veel respect voor de man en ik hou van hem. Het was een beetje eng. Ik maakte me echt zorgen om hier te zijn en hij in Vancouver. Dus ik was een tijdje behoorlijk van slag. Maar hij is goed. Hij is weer thuis."

1 Ten slotte is het veilig om te zeggen dat de twee vrienden voor het leven zullen blijven

De twee werken misschien niet meer elke dag met elkaar, maar het lijdt geen twijfel dat ze nog steeds goede vrienden zijn. Degenen die hen op sociale media volgen, weten dat ze af en toe hun hangouts documenteren en wanneer ze elkaar op branche-evenementen zien, zijn ze altijd absoluut enthousiast. Wie weet krijgen fans ze ooit nog eens op het scherm te zien!

Aanbevolen: