Is Kendall Jenner jaloers op Kylie Jenner's "miljard-dollar" rijk?

Inhoudsopgave:

Is Kendall Jenner jaloers op Kylie Jenner's "miljard-dollar" rijk?
Is Kendall Jenner jaloers op Kylie Jenner's "miljard-dollar" rijk?
Anonim

Hoewel ze nog geen miljardair is, heeft Kylie Jenner een nettowaarde van $ 900 miljoen, wat een indrukwekkende prestatie is, hoe mensen het ook bekijken, maar hoe denkt haar zus Kendall Jenner over de plotselinge opkomst van haar broer of zus roem en fortuin?

Fans die het leven van de familie volgen sinds het debuut van Keeping Up With the Kardashians in 2007, weten heel goed dat iedereen in de beroemde clan een bepaalde carrière voor zichzelf had, behalve Kylie.

Terwijl haar Kardashian-halfzussen miljoenen verdienden en hun eigen kledinglijn, Kardashian Kollection, lanceerden met Sears, hadden ze ook geld verdiend aan meerdere spin-offs, waaronder Khloe & Lamar, Kourtney & Khloe Take Miami, om er maar een paar te noemen.

Kendall, aan de andere kant, sprak altijd over haar passie voor mode en hoe ze hoopte van modellenwerk een fulltime carrière te maken, maar het was niet duidelijk wat Kylie zou gaan doen gezien dat al haar zussen hadden merken gevestigd.

Hoe werd Kylie zo rijk?

Zeg wat je wilt, maar Kylie wist zeker hoe ze sociale media in haar voordeel moest gebruiken.

Hoewel ze al een brede aanhang op Instagram had toen de moeder-van-een Kylie Cosmetics lanceerde in 2014, promootte ze haar beperkte assortiment lipkits rechtstreeks bij miljoenen fans over de hele wereld met weinig tot geen betaalde promotiecampagne om de release op de markt te brengen.

Gezien het feit dat ze al het volgende had en een winstgevend bedrijf klaar was voor lancering, was het geen verrassing dat de schoonheidsproducten van Jenner binnen enkele minuten uitverkocht waren.

Haar promotietactieken waren eenvoudig: laat de producten op haar Instagram zien, laat haar vrienden alle kleuren uitproberen die ze in de uitverkoop had en vertel haar fans wanneer elke set items in de uitverkoop zou gaan.

Terwijl naast elke beroemdheid nu hun eigen schoonheidsbedrijf lanceert, was Jenner een van de eerste grote namen die het idee onder de knie kreeg om een make-upbedrijf helemaal opnieuw te beginnen en alleen haar sociale media te gebruiken om verkeer te genereren en die om te zetten in verkoop.

Natuurlijk, nu Kylie een royale hoeveelheid geld verdient met haar bedrijf, kan ze gemakkelijk een billboard op Times Square krijgen om haar productassortiment verder te promoten, maar aangezien haar Instagram-account alleen al pronkt met meer dan 160 miljoen volgers, is het een no-brainer waarom ze haar items bij voorkeur vooral op sociale media adverteert. Het is gratis.

Is Kendall jaloers op het succes van Kylie?

Met een imperium dat tegen het einde van het jaar de status van miljard dollar bereikt, hebben fans zich afgevraagd of het snelle succes van Kylie Kendall jaloers had kunnen maken.

In een interview met Harper's Bazaar benadrukte Kylie echter dat zij en haar zus nooit de behoefte hebben gevoeld om met elkaar te wedijveren omdat ze allebei complete tegenpolen van elkaar zijn.

“Kendall en ik waren zo dichtbij qua leeftijd. We hadden een hechte band, maar we zijn absoluut elkaars tegenpolen , legt de tv-persoonlijkheid uit aan de publicatie. “Maar het v alt mee. We steken nooit over. Zij doet haar ding en ik het mijne, dan komen we samen en hebben we een geweldige tijd.”

Kendall ging verder om Kylie's opmerkingen mede te ondertekenen en stond erop: Ze houdt van zwart; Ik hou van wit. Mijn kamer was wit en zilver en goud, en die van haar was zwart, heel donker. Kylie had een zebrapatroon en ik had een luipaard. We reageerden op elkaar, zodat we ons eigen ding zouden hebben. Maar we hebben ook overeenkomsten; we zijn zeker zussen.

“Kylie hield van aandacht. Ze was geobsedeerd door het Shakira-nummer "Hips Don't Lie", en ze zou naar boven gaan en een buikdanseresoutfit aantrekken en terugkomen om voor iedereen op te treden. Kendall Jenner, aan de andere kant, begeerde niet zo veel aandacht. ‘Het was als: ‘Hé! Iedereen kijkt naar Kylie … opnieuw!’”

Maar Kendall is op geen enkele manier kapot. De langbenige 24-jarige werd in 2018 gerangschikt als het best betaalde model, met campagnes voor Versace, Calvin Klein, Estee Lauder en Balmain, om er maar een paar te noemen.

Haar vermogen is gestegen tot een indrukwekkende $ 45 miljoen, wat duidelijk niet concurreert met de cijfers die Kylie in een jaar verdient, maar Kendall heeft volkomen duidelijk gemaakt dat ze niet probeert haar zus in te halen - of dat is met haar schoonheidsimperium of de miljoenen die zich op hun bankrekeningen hebben opgestapeld.

Naast hun respectievelijke carrières verdienen Kendall en Kylie ook een fortuin met het verschijnen op Keeping Up With the Kardashians, dat in 2017 beroemd werd vernieuwd voor nog eens vijf seizoenen, wat de E! Netwerk maar liefst $ 150 miljoen, volgens rapporten.

Hoewel het geld gelijkelijk wordt verdeeld over alle castleden, zouden Kylie en Kendall er met een behoorlijk forse vergoeding vandoor gaan, vooral als je bedenkt hoeveel tijd ze besteden aan het filmen van de realityshow.

Aanbevolen: