Is Kendall Jenner jaloers op de relatie van ex A$AP Rocky met Rihanna?

Inhoudsopgave:

Is Kendall Jenner jaloers op de relatie van ex A$AP Rocky met Rihanna?
Is Kendall Jenner jaloers op de relatie van ex A$AP Rocky met Rihanna?
Anonim

Sinds de lancering in de vroege jaren 2000, werd Keeping Up With The Kardashians al snel een van de populairste reality-tv-shows aller tijden, met fans die regelmatig afstemden om een stukje van het familiedrama vast te leggen.

Twee familieleden waar veel fans dol op zijn, zijn Kendall en Kylie, die veel fans samen op het scherm hebben zien opgroeien. Toen de show voor het eerst begon, waren de twee meisjes nog behoorlijk jong, Kendall was elf jaar oud en Kylie slechts negen jaar oud.

Ze zijn nu allebei in de twintig, en het is eerlijk om te zeggen dat ze allebei een stuk volwassener zijn geworden sinds de show voor het eerst werd uitgezonden. Tijdens hun tijd op het scherm zijn de twee meisjes verbonden geweest met verschillende romances, waarvan sommige langer duren dan andere.

Wie is de huidige vriend van Kendall Jenner?

Kendall Jenner heeft officieel een relatie met Devin Booker, een Amerikaanse NBA-ster die speelt voor de Phoenix Suns van de National Basketball Association. De 25-jarige is meerdere keren gespot op Kendall's Instagram, waar het paar samen pronkt met hun superleuke dates.

Sommige fans denken echter dat het jonge paar helemaal geen romantische chemie deelt, en waren niet bang om hun gedachten te delen in de opmerkingen, wat Kendall ertoe bracht de foto's kort daarna te verwijderen. Ondanks wat aanvankelijke 'haat', is Kendall nog steeds foto's van haar en haar schoonheid blijven delen.

Devin Booker is echter niet de enige man met wie Kendall een romantische relatie heeft gehad. Haar eerdere datinggeschiedenis omvat A$AP Rocky, Nick Jonas, Harry Styles, Jordan Clarkson, Blake Griffin en Ben Simmons, en er gingen zelfs geruchten dat ze een korte relatie had met Justin Bieber.

Bieber kwam later echter in november 2015 om de geruchten te bespreken en verklaarde dat er 'niets ooit serieus was' tussen hen. Dit laat voor veel fans nog steeds een gevoel van mysterie achter met betrekking tot hun eerdere relatie.

Is Kendall Jenner jaloers op de relatie van ex A$AP Rocky met Rihanna?

Rihanna en A$AP Rocky hebben onlangs samen een baby op de wereld gezet. Van 2016-2017 ging Kendall Jenner ook uit met A$AP Rocky, maar naar verluidt gingen de twee uit elkaar omdat ze allebei moeilijke schema's hadden.

Toch heeft het recente babynieuws fans die herinneren aan Rocky's eerdere relatie met Kendall, en of ze op een of andere manier over zijn nieuwe leven denkt.

Hoewel Kendall geen last lijkt te hebben van Rihanna en A$AP, lijkt het er ook op dat ze nog geen kinderwens heeft, en het lijkt erop dat de reality-tv-ster zelfs voelt zich onder druk gezet om dit te doen.

In een recente aflevering van The Kardashians, toont een scène tussen Kendall en haar moeder, Kris Jenner, de twee pratende kinderen in haar kantoor. Kendall zegt dat het 'haar leven' is en dat ze nog niet weet of ze er klaar voor is en dat ze nog veel moet uitzoeken voordat ze een kind in haar leven kan verwelkomen.

Ze vertelt de camera's ook dat ze momenteel alleen geniet van het leven en dat ze dat op dit moment oké vindt.

Dus, hoewel haar familie enthousiast lijkt, voor Kendall lijken kinderen op dit moment van de kaart te zijn, wat perfect is als het haar uitkomt.

Worden Kendall Jenner en Devin Booker serieus?

Volgens Celebrity Net Worth heeft Kendall Jenner een fortuin van $ 45 miljoen vergaard, dat is opgebouwd dankzij haar succesvolle reality-tv- en modellencarrière, naast het bouwen van verschillende merken en het doen van online merkaanbevelingen. Haar huidige man is ook een miljonair en doet in feite de verdiensten van zijn realityster-vriendin in de schaduw.

Het is niet verwonderlijk dat Devin Booker een groot vermogen heeft van $ 50 miljoen. Dit is grotendeels te danken aan zijn carrière als basketballer in de NBA. Voor zijn eerste seizoen van 2021-2022 verdiende de 25-jarige maar liefst $ 31,6 miljoen dollar en zal naar verwachting nog eens $ 5 miljoen verdienen in zijn komende seizoen. Niet al zijn geld komt echter alleen uit zijn basketbalcarrière. De NBA-ster heeft andere inkomstenbronnen om zijn inkomen op peil te houden.

Devin heeft samengewerkt met sportmerken zoals Nike, Foot Locker en Finish Line, die de sportster ongetwijfeld een aardige cent hebben betaald voor zijn inbreng. De cijfers lopen waarschijnlijk in de miljoenen.

Hoewel Kendall en Devin allebei een druk leven hebben, lijken ze ook veel tijd samen door te brengen.

Het is duidelijk dat als Devin en Kendall een toekomst naast elkaar plannen, ze nog een weg te gaan hebben om Rihanna en A$AP Rocky's gedeelde imperium te evenaren. Maar dat betekent niet dat Jenner jaloers is op haar ex, vooral niet omdat ze geen haast lijkt te hebben om door het gangpad te lopen of een gezin te stichten.

Aanbevolen: