Kanye West verontschuldigt zich bij Puma omdat hij ze prullenbak noemt op Twitter

Kanye West verontschuldigt zich bij Puma omdat hij ze prullenbak noemt op Twitter
Kanye West verontschuldigt zich bij Puma omdat hij ze prullenbak noemt op Twitter
Anonim

Kort nadat hij gisteren een reeks tweets had gepost waarin hij zijn negatieve gevoelens over de muziekindustrie uitdrukte, besloot Kanye West Puma en Adidas te verwijderen in een korte Twitter-post terwijl hij bezig was. Hij verklaarde zichzelf het hoofd van Adidas en zei dat "alle ontwerpen van Puma beschamend rotzooi zijn."

Het duurde niet lang voordat Twitter de rapper begon te trollen, en hij kreeg al snel enig perspectief, kwam gisteravond terug naar Twitter in de hoop vergiffenis te krijgen van de iconische sportmerken, en verontschuldigde zich voor de hele Puma-crew.

Terwijl hij zich ook verontschuldigde tegenover Jay-Z, die verbonden is aan Puma, en Emory Jones, de lifestyle-specialist van Roc Nation, onthulde West dat hij sprak met Kareem "Biggs" Burke, de medeoprichter van de Grammy Award- het platenlabel van de winnende rapper, Roc-A-Fella Records.

Puma is er in het verleden van beschuldigd overbodig te zijn in sommige van hun ontwerpen, maar dat wil niet zeggen dat hun ontwerpen absoluut absurd zijn. Het is onduidelijk wat West ertoe bracht om achter het populaire merk aan te gaan.

Toegegeven dat het eigen merk van West, Yeezy, het redelijk goed doet en een van de belangrijkste sneaker- en kledingmerken ter wereld is geworden. Alle vijf jaar tijd die West aan het merk besteedde, is inderdaad vruchtbaar gebleken, aangezien het eindproduct behoorlijk solide is.

Tegelijkertijd heeft Yeezy echter ook behoorlijk trots een aantal vrij universeel gelachen ontwerpen in het verleden uitgebracht, waardoor het meme-materiaal werd voor de internetgeneratie van vandaag.

Een van deze ontwerpen die zware kritiek kreeg van fans na de tweet van West tegen Puma en Adidas, was Yeezy's meest recente schoen - de foamrunner.

Het internet schuwde het niet om de kunstenaar te herinneren aan zijn rampencreaties.

Puma noch Adidas hebben gereageerd op de opmerkingen en de daaropvolgende verontschuldigingen van de rapper.

West's tweets zijn zeker schokkend, maar dit is niet de eerste keer dat hij in het openbaar een zinloos schot op Puma richt. Op 9 februari 2016, in reactie op geruchten over een partnerschap, tweette hij dat zijn schoonzus, Kylie Jenner, "1000% Kylie is op Yeezy team" en dat "1000% er zal nooit een Kylie Puma iets zijn. Dat is van mijn familie!"

Jenner tekende op 17 februari 2016 een deal met het iconische sportmerk.

Uit de reeks tweets van West in de afgelopen maanden blijkt dat hij steeds meer losbandig wordt naarmate de pandemie voortduurt. Misschien kan een pauze van sociale media hem helpen.

Aanbevolen: