50 Cent verontschuldigt zich een beetje nadat Madonna hem sloeg omdat hij haar had weggegooid

Inhoudsopgave:

50 Cent verontschuldigt zich een beetje nadat Madonna hem sloeg omdat hij haar had weggegooid
50 Cent verontschuldigt zich een beetje nadat Madonna hem sloeg omdat hij haar had weggegooid
Anonim

50 Cent heeft de reputatie andere beroemdheden te pesten door ze te bespotten en online te trollen. Zijn gevoel voor humor heeft bewezen in het verleden een aantal veren te hebben verstoord, maar hij lijkt het vol te houden en blijft mensen op zijn sociale media voor de gek houden. Hij ligt vaak onder vuur vanwege zijn ongepaste opmerkingen, maar dat lijkt hem niet veel te beïnvloeden. Hij is zojuist door Madonna geroepen en hij heeft een zeer zwakke poging tot verontschuldiging gepost.

Dit begon allemaal toen 50 Cent een foto plaatste die Madonna op haar Instagram-account had geplaatst, en haar vervolgens bespotte omdat ze provocerende afbeeldingen bleef posten op de leeftijd van 63 jaar. Natuurlijk gebruikte hij die woorden niet helemaal en in plaats daarvan nam hij een zeer neerbuigende toon aan.

Madonna heeft sindsdien teruggeschoten bij 50 Cent, wat aanleiding gaf tot deze bijna gepaste verontschuldiging…

50 Cent richt zich op Madonna

Toen 50 Cent op Madonna mikte, moest hij weten dat dit enige emotie zou opwekken en dat ze zou reageren door hem op de een of andere manier uit te roepen. Ze had een reeks afbeeldingen op haar Instagram-account geplaatst, waarvan er één haar volledig naakt en met het gezicht naar beneden op de grond afbeeldde. Haar hoofd en romp lagen onder het bed, met alleen haar onderlichaam in het zicht van de camera. De foto was suggestief en provocerend, maar dat is altijd Madonna's handtekening geweest, wat voor 50 Cent geen verrassing zou moeten zijn, aangezien ze een langdurige vriendschap hebben.

Ondanks dat ze vrienden waren, deinsde 50 Cent niet terug in zijn opmerkingen, en hij ging verder met Madonna te trollen omdat ze uitbuitende beelden van zichzelf gebruikte ondanks haar leeftijd. Madonna haalde uit door 50 Cent ervan te beschuldigen dat ze twee gezichten had, en onthulde een afbeelding van de twee als vrienden, die al enkele jaren oud was.

Er is een quasi-excuses afgegeven

Nadat zijn loyaliteit als vriend werd meegesleurd door de Queen Of Pop, voelde 50 Cent zich gemotiveerd om het goed te maken… een soort van. Hij ging naar Instagram om een paar woorden te delen over hoe het hem spijt, en liet de indruk achter dat hij alles deed om het goed te maken met Madonna. De boodschap was niet overtuigend en leek niet op een oprechte verontschuldiging, maar hij plaatste het toch.

50 Cent schreef: "Ik moet Madonna's gevoelens gekwetst hebben, ze heeft een oude MTV-foto van 03ok opgegraven. Het spijt me dat ik niet van plan was je gevoelens te kwetsen," en zei toen; "Ik heb hier op geen enkele manier profijt van. Ik zei wat ik dacht toen ik de foto zag vanwege de plek waar ik hem eerder had gezien. Ik hoop dat je mijn excuses accepteert."

Het begon als een relatief fatsoenlijke verontschuldiging, maar toen leek 50 Cent zijn spijt in te lopen door te zeggen: "Ik zei wat ik dacht toen ik de foto zag…", wat weer veranderde in belediging van Madonna. Het is duidelijk dat hij nog steeds denkt dat ze te oud is om provocerende foto's te maken.

Madonna heeft nog geen commentaar gegeven op zijn vergeefse pogingen om zich te verontschuldigen.

Aanbevolen: