Twitter noemt Ed Sheeran een 'hypocriet' nadat hij opmerkingen maakte over negativiteit bij prijsuitreikingen

Twitter noemt Ed Sheeran een 'hypocriet' nadat hij opmerkingen maakte over negativiteit bij prijsuitreikingen
Twitter noemt Ed Sheeran een 'hypocriet' nadat hij opmerkingen maakte over negativiteit bij prijsuitreikingen
Anonim

Zanger Ed Sheeran verscheen onlangs in The Julia Show om te praten over alles wat met awardshows te maken heeft. De 'Bad Habits'-zanger verscheen onlangs op de MTV VMA's, maar in zijn recente podcast-interview suggereerde de Britse hitmaker dat de ceremonies vol celebs niet alles zijn wat ze lijken te zijn.

Op de vraag wat de gemiddelde persoon niet zou beseffen van awardshows door ze op tv te zien, antwoordde Sheeran: "De kamer is gevuld met wrok en haat jegens alle anderen, en het is nogal een ongemakkelijke sfeer." De ster gaf vervolgens aan dat het vooral prijsuitreikingen zijn die plaatsvinden in de VS die zo'n gevoel van negativiteit creëren, en vervolgt: "Ik loop altijd weg met een heel verdrietig gevoel, en ik vind het niet leuk."

De recente eerste keer dat papa echter aanzienlijke kritiek heeft gekregen op sociale-mediaplatforms na zijn opmerkingen. Fans van Miley Cyrus waren er snel bij om de "Shape Of You"-songwriter te beschuldigen van het verspreiden van zijn eigen negativiteit na Cyrus' 2015 VMA's optreden. Een Twitter-gebruiker plaatste een video waarin Sheeran spreekt tot een menigte, het twerken in Cyrus' optreden "echt, echt raar" noemt en de zangeres van "Wrecking Ball" bekritiseert omdat het een slechte invloed heeft op jonge kinderen en tieners. De fan ondertitelde de video: "hij schaamde zich voor miley cyrus na haar iconische vmas-optreden en nu zegt hij dit?? lmao volgende."

Terwijl anderen Sheeran in zijn opmerkingen beschuldigden van hypocrisie, wijzend op een recent interview dat de ster deed met MTV, waarin hij zijn wens uitsprak voor een "controversieel moment" tijdens de VMA-ceremonie van dit jaar. Een fan twitterde: "zei hij niet net een paar dagen geleden dat hij wilde dat er iets controversieel zou gebeuren bij de vmas man pick a lane", terwijl een ander zich afvroeg: "is dit zijn manier om een controverse te beginnen die hij wilde laten gebeuren".

Sommige Twitter-gebruikers waren het echter eens met het punt van Sheeran dat prominente prijsuitreikingen een negatieve sfeer leken te creëren. Een fan schreef: "Het punt is dat je die energie duidelijk kunt zien aan de camera's van het publiek", en een andere twitterde: "Ik had het gevoel dat dit was wat er gebeurt bij deze prijsuitreikingen! veel haat".

Anderen dachten dat als Sheeran niet genoot van de prijsuitreikingen, hij zijn optredens moest afstaan aan degenen die er misschien meer waardering voor zouden hebben. Een gebruiker schreef: "Klinkt als projecteren voor mij! & als je je echt zo voelde, zou je niet naar hen toe komen en optreden." Terwijl een ander suggereerde dat de opmerkingen van Sheeran het gevolg zouden kunnen zijn van het verlies van de ster in zijn categorieën tijdens de VMA-show van maandag.

Aanbevolen: