Deze kinderster verdiende meer per aflevering van zijn show, dan de meeste een jaar verdienen

Inhoudsopgave:

Deze kinderster verdiende meer per aflevering van zijn show, dan de meeste een jaar verdienen
Deze kinderster verdiende meer per aflevering van zijn show, dan de meeste een jaar verdienen
Anonim

Al op 12-jarige leeftijd was deze ster al te zien in reclamespots. Op 15-jarige leeftijd had hij al het grootste deel van zijn carrière binnengehaald, door de leiding te nemen in een FOX-sitcom, iets waar veteranen van het spel alleen maar van kunnen dromen.

De show was meteen een hit, want de pilot werd bekeken door 23 miljoen kijkers, samen met 26 miljoen in de tweede aflevering. Dit zijn cijfers waar netwerken tegenwoordig alleen maar van kunnen dromen.

De show had een geweldige run, verspreid over zeven seizoenen en 151 afleveringen. In werkelijkheid kwam de show heel dicht bij een verlenging, en tot op de dag van vandaag vinden er gesprekken plaats over een herstart. Er wordt aangenomen dat het grootste deel van de cast het idee heeft, inclusief Bryan Cranston.

In dit artikel zullen we een unieke blik werpen op hoe de ster van de show als tiener een droombank maakte. Hij zag zijn loon gestaag stijgen gedurende de reeks en hij bereikte uiteindelijk cijfers die de meeste mensen niet op jaarbasis zien.

Bovendien zullen we de oorsprong van de show ontleden, samen met wat de cast tegenwoordig doet, in navolging van hun bekendheid in de show. Gezien hun rijkdom besloten een paar van de sterren achterover te leunen en dat nemen we ze zeker niet kwalijk.

De show ging over het leven van de maker

De show in kwestie is niemand minder dan ' Malcolm in the Middle '. De man achter de show is Lindwood Boomer, die na het succes van de sitcom van een rustige carrière zou gaan genieten. Volgens de verantwoordelijke man werd de show gemotiveerd door zijn werkelijke levensgebeurtenissen.

“Ik was egocentrischer en vijandiger, dus eigenlijk nam ik een oorlogvoerende klootzak en veranderde hem (Malcolm) in een charmante excentriek”, zegt Boomer.

“Ik was een onrustige jongen met heel weinig sociale vaardigheden en had geen connectie met de mensen om me heen. Ik was geen sociopaat, maar ik was niet sociaal. Ik vertelde de directeur altijd dat hij dom was en ruzie maakte met mijn leraren. Ik zou geschokt zijn als mijn kinderen dat ooit zouden doen.”

Hoewel de show voor sommigen het gezinsleven negatief benaderde, benadrukken veel fans dat het de meest nauwkeurige weergave van het gezinsleven was.

Gezien het grote succes van de show, zouden de meesten denken dat de cast de beste herinneringen heeft aan hun tijd in de show. Dat is echter niet het geval voor de hoofdrolspeler, over wie het gaat.

Muniz heeft weinig herinneringen aan zijn tijd op de show

Misschien kunnen we Muniz hier de pas geven, aangezien de show twee decennia geleden plaatsvond. Het is echter een beetje bizar dat hij nauwelijks herinneringen aan de show heeft.

"De waarheid is dat ik me niet veel herinner [van Malcolm in the Middle]", zei hij tijdens zijn recente optreden in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars in 2017. "Het voelt bijna alsof het zo was." t mij."

"Het maakt me een beetje verdrietig", voegde Muniz eraan toe. "Er komen dingen in me op die ik me had moeten herinneren. Ik heb alles kunnen doen wat ik echt wilde doen. Maar de waarheid is dat ik me daar niet veel van herinner."

Muniz is misschien zijn tijd in de show vergeten, maar andere grote sterren niet. Hoewel Bryan Cranston een begrip werd op ' Breaking Bad', kreeg hij een enorme boost als Hal op ' Malcolm in the Middle '.

De ster heeft niets dan goede herinneringen aan zijn tijd in de show en hij staat zelfs open voor een reboot.

Cranston had een knaller als Hal

Hal en Lois waren belangrijke onderdelen van het succes van de show. Cranston vergat zijn roots niet en in feite verklaarde hij dat hij open zou staan voor een reboot, misschien een film om de serie af te sluiten.

Voor Byan zit de show voor altijd in zijn hart: "Ik hield van die twee personages - ze zijn natuurlijk heel verschillend - maar ik ben even trots op beide, maar ik ben even blij dat ze klaar en nu is het tijd om verder te gaan."

"Het maakte deel uit van je jeugd, het maakte deel uit van mijn volwassenheid, het gaf me een geweldige boost als acteur en liet me andere dingen doen, maar soms, soms, als je te veel dessert eet, krijg je een beetje moe van, en misschien hadden we precies de juiste hoeveelheid ma altijd en dessert en misschien is het tijd om weg te duwen van de tafel?"

Interessant genoeg, als de show was doorgegaan, zou Bryan het AMC-drama hebben gemist. Laten we zeggen dat het allemaal in zijn voordeel uitpakte… en we kunnen hetzelfde zeggen voor Muniz.

Muniz maakt banken als tiener

In het begin, als jonge tiener, verdiende Muniz $ 30.000 per aflevering, wat voor sommigen moeilijk te verteren is gezien zijn jeugdige leeftijd. Volgens Celebrity Net Worth wordt dat alleen al voor het eerste seizoen bijna een half miljoen.

Zijn aantal zou vanaf daar alleen maar stijgen, voor seizoen 4, 5 en 6 wordt gezegd dat hij $ 75.000 per aflevering verdiende.

Het laatste seizoen is de echte kicker, want het kindsterretje bracht $ 150.000 per aflevering op.

Gezien al dat succes, heeft Muniz de afgelopen jaren niet al te veel stress gehad met projecten. In plaats daarvan geniet hij van een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Het gezinsleven

Net als zijn sitcom-broer, Reese, ook bekend als Justin Berfield, geniet Muniz nu van het gezin, als een trotse vader.

Frankie is erg actief op sociale media en plaatst berichten over het levensveranderende moment in zijn IG-verhaal.

"Ik hou zoveel van hem. Ik hou zoveel van mijn vrouw." De acteur ondertitelde de video: "Ik hou zoveel van mijn baby. En ik hou meer van mijn vrouw dan ooit."

Een geweldig nieuw hoofdstuk voor de ster uit zijn kindertijd en een die hij ongetwijfeld zal genieten van elke stap van de weg.

Aanbevolen: