Waarom zijn 'de echte huisvrouwen' in Dubai? Dit is wat we weten over de nieuwste aflevering van de franchise

Inhoudsopgave:

Waarom zijn 'de echte huisvrouwen' in Dubai? Dit is wat we weten over de nieuwste aflevering van de franchise
Waarom zijn 'de echte huisvrouwen' in Dubai? Dit is wat we weten over de nieuwste aflevering van de franchise
Anonim

De geruchten zijn waar, en de opwinding is heel, heel echt. The Real Housewives of Dubai wordt binnenkort uitgezonden en fans van de franchise willen nu al luisteren naar al het drama. Fans kijken ernaar uit om een hele nieuwe cast van rijke vrouwen te ontmoeten en zijn benieuwd met wat voor soort problemen en ongelukken ze te maken krijgen, terwijl ze door de complexiteit van hun leven navigeren. US Weekly meldt dat de grootste aantrekkingskracht van deze hete nieuwe serie de ultra weelderige achtergrond van Dubai is, een van de rijkste, meest luxueuze plekken ter wereld.

Druipend van rijkdom en volledig ondergedompeld in de meest weelderige levensstijl die je je kunt voorstellen, staan deze ongelooflijk rijke dames uit Dubai op het punt om de scène op te blazen en zijn ze klaar om kijkers kennis te laten maken met de allerbeste dingen in het leven … en alle uitdagingen die dit niveau van rijkdom lijkt aan te trekken.

10 Bravo gaat voor de eerste keer internationaal

Bravo is geen onbekende in het brengen van drama bij kijkers over de hele wereld, maar dit is de eerste keer dat ze de basiselementen van hun show naar een internationale schaal brengen. Dit is het allereerste internationale avontuur voor het netwerk en dit blijkt een zeer aantrekkelijk aspect van de show te zijn. Fans zijn al gemagnetiseerd door de pure weelde die deze nieuwe serie omringt en kijken ernaar uit om een glimp op te vangen van enkele van de mooiste architectuur die de wereld ooit heeft gezien.

9 Het gaat weelde uitstralen

Dubai wordt gezien als een van de meest gewaardeerde en gewilde regio's ter wereld. Er is een verbazingwekkende hoeveelheid rijkdom in de regio en het wordt beschouwd als een van de mooiste plekken op aarde. Dubai is de 'it'-plek die de ultrarijken heeft aangetrokken, de rijken heeft verleid met een aantal van de beste gerechten, adembenemende structuren en een wild nachtleven. De vrouwen in de show zijn gewend aan een fantasie-levensstijl, omringd door het beste van alles wat voor geld te koop is. Weelderigheid met eindeloze mogelijkheden, de levensstijlen van enkele van de rijkste stellen worden blootgelegd en de resultaten beloven schokkend te zijn.

8 De cast wordt topgeheim gehouden

Fans willen graag alles ontdekken over de cast die The Real Housewives Of Dubai gaat vereren, en ze willen alles weten over hun leven, fortuinen en het drama dat hun interpersoonlijke relaties omringt. In een interessante draai hebben fans vernomen dat de producenten van de show de castleden al met de hand hebben uitgekozen, maar ze houden deze informatie topgeheim en geven hun namen nog niet vrij aan fans. Degenen die meer willen weten, hoeven alleen maar af te stemmen op de première.

7 Caroline Stanbury-geruchten lopen de pan uit

Op het moment dat de show werd aangekondigd, begon de naam van Caroline Stanbury online te circuleren. Fans zagen haar meteen als een instapper voor de show, en ze begonnen meteen te wedijveren om haar bij de cast te krijgen. Het gerucht gaat dat ze een van de hoofdpersonen in de show zal zijn, en fans hopen dat dit werkelijkheid zal worden.

Een van de sterren van Millionaire Matchmaker, Patti Stanger, ging schijnbaar naar de sociale media om Caroline te feliciteren met haar deelname aan de show, wat meteen de wenkbrauwen deed fronsen. Dit leidde ertoe dat fans geloofden dat ze op de hoogte was van de castinginformatie die verborgen had moeten blijven.

6 Het wordt uitgezonden in 2022

Opgewonden fans hoeven niet lang meer te wachten om hun eerste glimp van deze serie op te vangen. Bravo heeft onthuld dat The Real Housewives Of Dubai ergens in 2022 wordt uitgezonden. Nu de releasedatum snel nadert, zijn fans al begonnen hun schema's vrij te maken en plannen te maken om elke aflevering te bingewatchen. Aangezien de première-aflevering zeer binnenkort zal verschijnen, betekent dit zeker dat de cast achter de schermen hard aan het werk is geweest, net als het productiepersoneel. De grote onthulling heeft ervoor gezorgd dat fans reikhalzend uitkijken naar het begin van iets geweldigs.

5 Lindsay Lohan-geruchten zijn ongegrond

Lindsay Lohan woont sinds 2014 in Dubai en haar leven heeft gezorgd voor een eindeloze hoeveelheid drama voor de krantenkoppen om te verslinden. Lohan leefde haar luxe levensstijl ten volle en werd door fans al snel gezien als het perfecte castlid voor deze show. Andy Cohen plaagde het idee door te stellen dat ze de serie echt veel te bieden zou hebben, maar niet lang nadat die verklaring was afgelegd, werd bevestigd dat dit niet meer was dan slechts een gerucht. Lohan stelt dat niemand haar ooit heeft benaderd over deze show, in welke hoedanigheid dan ook.

4 Het is nog niet uitgezonden, maar de show wordt al geconfronteerd met terugslag

Als drama is wat ze zoeken, zijn de producenten er al in geslaagd om golven te veroorzaken, en dit alles gebeurt voordat de show zelfs wordt uitgezonden. Helaas krijgt de serie om de verkeerde redenen aandacht. Sommige fans zijn woedend over Bravo's keuze om Dubai in de schijnwerpers te zetten, een stad die onder vuur ligt vanwege hun mensenrechtenschendingen tegen vrouwen. Het gebied wordt geplaagd door beperkingen op vrouwenrechten, en mensen zijn niet blij dat Dubai doorgaat met het promoten van Bravos-publiek.

3 De show heeft een Kim Kardashian-lookalike

Nee, Kim Kardashian is niet in deze show, maar iemand die op haar lijkt, is dat zeker! Uit gelekte documenten is gebleken dat een van de geruchten over de cast van The Real Housewives Of Dubai Sara Al Madani heet. Ze zou een arts zijn die in Dubai praktiseert, maar het is niet alleen haar carrière die fans naar zich toe trekt. Ze lijkt ook heel erg op Kim Kardashian. De gelijkenis is griezelig, en de overeenkomsten zullen fans ongetwijfeld ertoe aanzetten meer te willen weten over de toekomstige realityster, terwijl ze door haar ervaringen met de andere huisvrouwen reist.

2 Andy Cohen wordt gegriefd vanwege beschuldigingen van hypocrisie

Andy Cohen is de enthousiaste presentator van de nieuwe serie, en hij is vol opwinding over de dramatische, over-the-top inhoud die deze show op het punt staat te genereren. Door trouw te blijven aan de explosieve, dramatische reputatie van deze serie, heeft Cohen toevallig zelf enige controverse veroorzaakt. USA Today meldt dat fans de openlijk homoseksuele talkshowpresentator bekritiseren voor zijn deelname aan deze show, gezien het feit dat Dubai bekend staat als discriminerend middel voor de LGBTQ-gemeenschap. In Dubai is het eigenlijk illegaal om homo te zijn, en ze criminaliseren alle vormen van genderexpressie. Fans wezen snel op de hypocrisie van Cohen.

1 De teaservideo 'Real Housewives Of Dubai' krijgt veel aandacht

De trailer van The Real Housewives Of Dubai heeft online heel wat aandacht getrokken, en alle controverse en geheimzinnigheid rond deze serie bewijzen al dat dit een wilde rit gaat worden! Fans willen graag meer te weten komen over de personages die in de show zullen schitteren en de geheimen van enkele van 's werelds rijkste stellen ontdekken. Fans blijken al een betoverende ervaring te zijn en staan klaar om af te stemmen en de unieke levens en relaties te verkennen van een cast die echt geniet van luxe leven in het paradijs.

Aanbevolen: