Komt er een achtste seizoen van Bachelor in Paradise?

Inhoudsopgave:

Komt er een achtste seizoen van Bachelor in Paradise?
Komt er een achtste seizoen van Bachelor in Paradise?
Anonim

Sinds het begin van The Bachelor als een populaire reality-tv-show in 2002, is de datingcompetitie uitgebreid tot verschillende spin-offshows, waarvan sommige net zo succesvol zijn gebleken als het oorspronkelijke concept. Bachelor In Paradise werd al snel populair toen het zijn eerste seizoen in première ging in 2014.

Bachelor Nation heeft echter een paar zware jaren achter de rug. Shows als The Bachelor en The Bachelorette kampen met een gebrek aan originaliteit en succes; zeer weinig koppels overleven nadat de show klaar is met filmen.

Aan het einde van het 26e seizoen van The Bachelor, kondigden producenten aan dat het 19e seizoen van The Bachelorette eigenlijk twee vrijgezellen zou bevatten die op zoek zijn naar liefde. Het unieke seizoen ging pas in juli 2022 in première in plaats van in mei, waardoor fans twijfels hebben over de toekomst van de favoriete spin-off-show, Bachelor in Paradise. Wees gerust, het achtste seizoen van Bachelor in Paradise is bezig, maar de tijdlijn ziet er een beetje anders uit.

8 Wanneer gaat Bachelor In Paradise seizoen 8 in première?

De meeste jaren begint Bachelor In Paradise in juli, soms zelfs overlappend met het einde van het Bachelorette-seizoen. Hoewel het nog steeds aanvoelt als een zomershow, zal het komende seizoen pas op 27 september 2022 in première gaan vanwege het vertraagde vrijgezellenseizoen. ABC kondigde de datum van het seizoen op 16 juni 2022 aan op hun sociale media-accounts.

7 The Cast Of Bachelor In Paradise Seizoen 8

ABC moet de cast van Bachelor In Paradise seizoen 8 nog aankondigen, en we zullen het waarschijnlijk pas aan het einde van het komende Bachelorette-seizoen weten. Traditioneel trekken opvallende deelnemers uit de meest recente Bachelor- en Bachelorette-seizoenen naar Mexico voor een tweede kans op liefde. Toch zullen oude veteranen en onverwachte gasten het drama vaak opschudden. Realiteit Steve, de beruchte Bachelor Nation-spoilerexpert, gelooft dat hij de cast kent voor de eerste nacht in het paradijs.

6 Wat fans kunnen verwachten van het komende Bachelor In Paradise-seizoen

Sinds Chris Harrison begin 2021 definitief de reality-franchise heeft verlaten, lijkt elke nieuwe Bachelor Nation-show een beetje onzeker zonder de consistente formule die Chris als gastheer bracht. Met de veranderingen in hosts en formats (twee vrijgezellen?), wie weet hoe dit aankomende seizoen van Bachelor in Paradise zou kunnen gaan. Het zal echter dezelfde structuur volgen in hetzelfde Mexicaanse resort als in de afgelopen seizoenen.

5 Wat gebeurde er tijdens Bachelor In Paradise seizoen 7?

Summer 2021's Bachelor In Paradise volgde veel van de favoriete personages uit de serie in hun zoektocht naar liefde. Er waren wisselende gastheren, waaronder David Spade en Lance Bass. Onzekerheid omringde Abigail Heringer en Noah Erb als een paar sinds ze aan het einde uit elkaar gingen om een verloving te voorkomen, maar kort daarna weer bij elkaar kwamen. Fanfavorieten Serena Pitt en Joe Amabile, ook wel bekend als 'Grocery Store Joe', verloofden zich tijdens de seizoensfinale.

4 Hostingcontroverses

Chris Harrison, die sinds de start in 2002 alle Bachelor-shows had gehost, raakte in 2020 verwikkeld in drama en controverse nadat hij er niet in was geslaagd om racismekwesties adequaat aan te pakken met sommige castleden. Hij trad uiteindelijk af, wat leidde tot een reeks gastheren, waaronder vroegere vrijgezellen, Tayshia Adams en Kaitlyn Bristowe. Voormalig deelnemer en voetballer Jesse Palmer was gastheer van het 26e seizoen van The Bachelor in de winter van 2022.

3 Wie host Bachelor In Paradise seizoen 8?

Jesse Palmer is sindsdien de vaste presentator van Bachelor Nation-shows, waaronder Bachelor In Paradise. Fans hebben gemengde reacties op Jesse Palmer; sommigen zouden willen dat barman en universele vriend Wells Adams in plaats daarvan Bachelor in Paradise zou hosten. Wells dacht naar verluidt dat hij ook gastheer zou worden.

2 Worstelende tv-beoordelingen

Recente Bachelor Nation-shows hebben moeite om de immense populariteit van voorgaande seizoenen vast te houden. De COVID-19-pandemie veroorzaakte een onderbreking in het filmen en verschillende seizoenen vonden plaats in resortbubbels waar producenten creatief moesten zijn met het plannen van unieke datums. Seizoen 26 van The Bachelor ontving bijna 2 miljoen minder kijkers tijdens de eerste aflevering dan seizoen 25 met Matt James. Hopelijk blijft Bachelor In Paradise populair.

1 Wat Bachelor Nation zegt over Bachelor In Paradise seizoen 8

Veel Bachelor Nations-fans kijken elk jaar uit naar Bachelor In Paradise, omdat hier veel favoriete castleden echt kunnen schitteren. Het kan ook een chaotische puinhoop zijn, wat zorgt voor fantastische tv. Fans op Twitter spraken hun opwinding uit over het komende seizoen van september, omdat het is uitgesteld. We hebben echter eerst het Bachelorette-seizoen om naar uit te kijken.

Aanbevolen: