Komt er een tweede seizoen van 'The Queen's Gambit?

Inhoudsopgave:

Komt er een tweede seizoen van 'The Queen's Gambit?
Komt er een tweede seizoen van 'The Queen's Gambit?
Anonim

Netflix heeft een video uitgebracht van Union Station in Los Angeles, getransformeerd in een wonderland voor fans van The Queen's Gambit. Het realistische schaakbordplafond en de oproep om plaats te nemen aan tafel, wekt opwinding bij de kijkers van de show. Komt er een vervolg op de serie? Fans moeten het weten.

Beth Harmon neemt LA over

De video op het YouTube-kanaal van Netflix toonde toeschouwers die foto's maakten van het high-budget spektakel. Commentatoren waren verbaasd en een van hen stelde de vraag die iedereen zich afvroeg; is er een tweede seizoen in de maak?

Andere fans smeekten om het verhaal van Harmon te houden waar het zich bevindt, en het melken van de show met winstoogmerk zou de onberispelijke verhalen kunnen schaden.

Een Anya Taylor Joy-appreciator schreef: "Hoe graag we allemaal meer van Anya Taylor Joy en de andere castleden zouden willen zien, seizoen één was perfect uitgevoerd en voegde meer risico's toe die de show verpesten."

In een artikel met Marie Claire staat dat de beperkte serie in lijn bleef met de originele roman van W alter Tevis. Het stuk citeerde een interview met Taylor Joy waarin ze vaag stelt dat het verhaal van Beth Harmon goed afloopt in het op zichzelf staande seizoen.

In het oorspronkelijke citaat, via Town & Country, zegt ze: "Ik ben dol op het personage, en ik zou zeker terugkomen als me dat zou worden gevraagd, maar ik denk dat we Beth op een goede plek achterlaten."

Scott Franks perspectief

Co-creator Scott Frank deelde zijn eigen gedachten over een terugkeer van de show, hoewel hij nog steeds geniet van het succes van het huidige seizoen.

het koningsgambiet tweede seizoen
het koningsgambiet tweede seizoen

Hij vertelde NPR dat een tweede seizoen het eerste zou verpesten: "Niet zonder het eerste seizoen te verpesten. Ik weet niet wat dat zou zijn. Ik had echt het gevoel dat dit een compleet verhaal was, en ik vond de manier waarop dit eindigde. Het voelde gewoon heel goed. Ik ben bang dat door concreet te worden in een soort van het volgende hoofdstuk van haar leven, het een beetje wegneemt wat - voor mij tenminste - zo mooi was aan dit verhaal."

Als een van de makers geen tweede seizoen heeft, stemmen trouwe fans misschien ook niet af. De grootste consensus draait om het laten van iets zo perfect als The Queen's Gambit zoals het is. Er zijn geen sequels nodig.

Aanbevolen: