Kris Jenner's verrassende reactie op haar kinderen die baby's hebben buiten het huwelijk

Inhoudsopgave:

Kris Jenner's verrassende reactie op haar kinderen die baby's hebben buiten het huwelijk
Kris Jenner's verrassende reactie op haar kinderen die baby's hebben buiten het huwelijk
Anonim

Kris Jenner is een drukke grootmoeder dankzij haar zes kinderen, die bijna allemaal zelf kinderen hebben verwelkomd. Maar de matriarch onthulde onlangs hoe ze denkt dat haar dochters en zoon kinderen krijgen voordat ze gaan trouwen.

Alle broers en zussen van Kardashian-Jenner die kinderen hebben verwelkomden hen voordat ze in het huwelijksbootje stapten. Kourtney Kardashian was de eerste die een kind kreeg, met de geboorte van haar zoon Mason in 2009. Ze verwelkomde nog twee kinderen met haar partner Scott Disick voordat ze uit elkaar gingen in 2015. Hoewel Scott meerdere keren een aanzoek had gedaan, accepteerde Kourtney het nooit.

Op dezelfde manier beviel Kim Kardashian in 2013 van dochter North voordat ze een jaar later in het huwelijksbootje stapte met Kanye West. Ze kregen nog drie kinderen.

Rob Kardashian is een vader van de 5-jarige dochter Dream, van wie hij co-ouders is met zijn ex-verloofde Blac Chyna, terwijl Khloe Kardashian een dochter, True, 4, had met haar ex Tristan Thompson. Kylie was de laatste Kardashian-Jenner die een baby kreeg; ze verwelkomde eerder dit jaar een zoon met haar vriend Travis Scott. Het af en toe koppel zijn ook ouders van de 4-jarige dochter Stormi.

Kris geeft toe of ze de levenskeuzes van haar kinderen beoordeelt

Kris was beroemd getrouwd met advocaat Rob Kardashian toen ze hun vier kinderen verwelkomden. Ze beviel later van dochters Kendall en Kylie tijdens haar huwelijk met Caitlyn Jenner. Maar hoewel ze getrouwd was voordat ze moeder werd, zei Kris dat ze geen van haar kinderen veroordeelt omdat ze ouders zijn voordat ze zich gaan settelen.

De Kardashians-ster zei dat ze "steeds meer begrip" krijgt voor de levensstijlkeuzes van haar kinderen naarmate ze ouder wordt vanwege haar "leeftijdsverschil".

"Ik heb zoveel dingen meegemaakt in mijn leven dat achteraf heel belangrijk is", legde ze uit. “Omdat ik onderweg zoveel heb geleerd waar ik voorheen niets vanaf wist. … Ik omhels wat er voor me is. Ik denk dat ik makkelijk ben als ik het eenmaal begrijp.”

De enige van Kris 'kinderen die zelf geen kinderen heeft, is Kendall Jenner. Het model heeft de wens geuit om in de toekomst een gezin te stichten, hoewel ze eraan toevoegt dat ze geen haast heeft. Kris heeft echter verklaard dat ze hoopt dat Kendall snel een baby krijgt.

Aanbevolen: