Waarom hebben Kenny Chesney en Renée Zellweger hun verrassende huwelijk beëindigd?

Inhoudsopgave:

Waarom hebben Kenny Chesney en Renée Zellweger hun verrassende huwelijk beëindigd?
Waarom hebben Kenny Chesney en Renée Zellweger hun verrassende huwelijk beëindigd?
Anonim

Toegegeven, de datinggeschiedenis van Renée Zellweger is doorspekt met een aantal zeer onwaarschijnlijke verdachten. Maar voor iedereen die de actrice volgt sinds haar dagen in 'Bridget Jones's Diary', is het vrij duidelijk dat Zellwegger niet echt een 'type' heeft.

Omdat ze in 2005 trouwde met countryzanger Kenny Chesney, die destijds in sommige kringen meer herkenbaar was dan zijn toenmalige vrouw. Maar de grootste reden waarom hun koppel zo geschokte fans was, was dat ze in hetzelfde jaar uit elkaar gingen.

In plaats van een echte scheiding kregen de twee echter een nietigverklaring. Nadat dat nieuws naar buiten kwam, spraken beide helften van het voormalige koppel zich in interviews uit om de lucht te klaren. Dus waarom gingen ze uit elkaar na zo'n korte tijd samen?

Kenny en Renée waren vier maanden getrouwd

Kenny Chesney en Renée Zellweger trouwden in de maand mei en waren in september klaar om naar de echtscheidingsrechter te stappen. Natuurlijk hebben ze elkaar in januari ontmoet, dus misschien was hun relatie iets langer dan de roddelbladen graag suggereren.

Toch is een huwelijk van vier maanden niet veel, maar waarom haastte het paar zich om te trouwen om er vervolgens weer uit te komen? Hoewel sommigen vermoeden dat het Renée's toedoen was, aangezien haar lijst met relaties niet alleen langer is dan die van Kenny, maar ook veel meer gepubliceerd, lijkt het erop dat Kenny toegeeft dat het min of meer zijn schuld was dat ze uit elkaar gingen.

Kenny Chesney zei dat hij geen huwelijk kreeg

Bronnen bevestigen dat het Renée was die "drong" op een nietigverklaring in plaats van een echtscheiding, maar dat was niet de enige reden waarom de hoofden zich omdraaiden toen de twee uit elkaar gingen en hun rechtbankpapieren openbaar werden. Blijkbaar heeft Renée het vakje aangevinkt voor "fraude" als reden voor de nietigverklaring, en de speculatie in de media nam toe nadat die informatie was vrijgegeven.

Maar in Kenny's latere interview voor CBS legde hij uit dat hij en Renée dachten dat het "minst schadelijke" ding om te selecteren "fraude" was omdat het breed was en geen specifieke actie of gedrag specificeerde. De andere opties op het formulier? "Ongezond verstand", "kracht", of "lichamelijk onvermogen."

Maar de zangeres beweerde dat er niet echt sprake was van fraude in het huwelijk. In plaats daarvan suggereerde hij dat "de enige fraude die werd gepleegd, was dat ik dacht dat ik wist hoe het was, dat ik echt begreep hoe het was om te trouwen. En dat deed ik echt niet."

Heeft Kenny Chesney Renée Zellweger gedumpt?

Geen van de helft van het voormalige koppel heeft specifiek aangegeven wie het huwelijk wilde beëindigen. Sterker nog, ze hebben het behoorlijk goed gedaan om het wederzijds te laten lijken. Maar op basis van Kenny's opmerkingen en het feit dat Renée eerder had gesuggereerd dat het haar niet echt kon schelen wat de papieren zeiden, maar gewoon wilde dat het gedaan werd, hebben fans het vermoeden dat het de zet van Chesney was die het hele ding ongedaan maakte.

Aanbevolen: