Waar zijn de kinderen die vandaag Baby Harry Potter hebben gespeeld?

Waar zijn de kinderen die vandaag Baby Harry Potter hebben gespeeld?
Waar zijn de kinderen die vandaag Baby Harry Potter hebben gespeeld?
Anonim

Meestal, wanneer Hollywood de rol van een baby in een film of tv-show moet casten, zijn er meerdere baby's voor nodig. Het was waar voor de film 'The Hangover', waarin een paar verschillende Baby Carlos-acteurs werden gebruikt; een tweeling genoot de meeste aandacht.

En natuurlijk verdienden een tweeling als Mary-Kate en Ashley Olsen miljoenen aan een gedeelde rol in 'Full House'. Maar niet elke baby gaat de geschiedenis in omdat hij een moord heeft gepleegd op filmscènes waarin ze alleen maar kwijlden en spuwden.

Sommige peuters die een baby Harry Potter hebben geportretteerd, zijn zelfs al die jaren later naamloos en onbekend gebleven.

Hoewel Harry al een tween was tegen de tijd dat de franchise begon, vormden de flashback-scènes een unieke uitdaging voor producenten. Ze moesten een baby kiezen die genoeg op Harry leek om overtuigend te zijn, maar de leeftijd moest ook redelijk dichtbij zijn. Het feit dat de baby eigenlijk alleen maar hoefde te huilen of slapen voor hun scènes, maakte het casten natuurlijk een beetje makkelijker.

Maar voor de eerste film, 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone', speelde een set van drie baby's de rol van Harry. De Saunders-drieling, zegt Distractify, werd gecast in de rol van baby Harry. De scènes waren een beetje saai, maar het is begrijpelijk dat producenten een paar opties voor baby's nodig hebben, afhankelijk van welke op een bepaald moment kieskeurig, hongerig of nat was.

Naast hun rol in de eerste HP-film hoorde niemand meer van de Saunders-drieling. Hun voornamen zijn nooit vermeld in de aftiteling van de film, zegt Distractify, en hun IMDb-pagina bevat geen andere details.

Wat betreft de baby die Harry speelde in 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2', dat kind had een naam en een vermelding in de film.

Per IMDb was Toby Papworth de baby die een kieskeurige Harry speelde die net een traumatische gebeurtenis had meegemaakt. En hoewel de ouders van de Saunders-drieling geen erkenning voor hen leken te willen, heeft Toby's familie zelfs een Facebook-pagina gemaakt om de acteerprestaties van hun zoon te promoten.

Baby Toby Papworth en zijn moeder Ashley - Toby Papworth
Baby Toby Papworth en zijn moeder Ashley - Toby Papworth

De jonge acteur werd geboren in 2009 en op zijn IMDb-pagina staat dat hij in vier afzonderlijke scènes van de laatste film in de HP-franchise verscheen. Maar de peuter had geen noemenswaardige rollen; tenminste, geen enkele stond op IMDb. Nu is Toby 11 en lijkt hij niet zo geïnteresseerd meer in acteren.

Maar hij kan nog steeds zeggen dat hij beroemd werd naast Daniel Radcliffe en de rest van de 'Harry Potter'-cast!

Aanbevolen: