Herinner je je Kay Panabaker nog? Ze gaf het acteren op om dit alles te bereiken

Inhoudsopgave:

Herinner je je Kay Panabaker nog? Ze gaf het acteren op om dit alles te bereiken
Herinner je je Kay Panabaker nog? Ze gaf het acteren op om dit alles te bereiken
Anonim

In het begin van de jaren 2000 verscheen de jonge actrice Kay Panabaker op het toneel om de jongere zus van Jesse McCartney te portretteren in Summerland. Daarna speelde ze rollen in de kortstondige serie No Ordinary Family, samen met de films Fame, Nancy Drew en Cyberbully. Ze had ook een terugkerende rol in Phil of the Future van Disney Channel en speelde in de Disney Channel-film Read It and Weep.

Kay's oudere zus is Danielle Panabaker, bekend van haar rollen in Sky High, The CW's The Flash en Friday the 13th uit 2009. Terwijl Danielle nog steeds naam maakt in de entertainmentindustrie, verliet Kay de Hollywood-scene een tijdje geleden. Haar laatste optreden was een stem in de film Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! Dus waarom is Kat gestopt met acteren? Lees verder om erachter te komen.

8 Kay Panabaker verloor het verlangen om te acteren tijdens een tv-serie

Volgens een interview met Naperville Magazine in 2016 zei Panabaker dat haar onvrede met de industrie jaren na Summerland begon in een andere televisieserie waarin ze speelde. Ze zinspeelde misschien op No Ordinary Family. Ze zei dat haar ervaring op Summerland geweldig was, maar haar ervaring op de tweede show was dat niet. "De cast leek er niet van te houden", zei ze. "De producers hadden er geen zin in. De crew wisselde constant."

7 Kay Panabaker werd gevraagd om af te vallen voor een rol

Ze vertelde Naperville Magazine verder dat "de kicker voor mij was toen een producer me vertelde dat ze een liefdesbelang voor me zouden brengen en dat ik daarom moest afvallen; ik was amper honderd pond. Ik dacht niet dat dit een goede reden was voor mijn karakter om af te vallen." Ze zei ook dat ze "een paar jaar daarna in LA doorbracht, nog steeds auditie, maar de passie was er niet."

6 Kay Panabaker verhuisde naar Orlando, Florida

Panabaker verhuisde uiteindelijk naar Orlando, Florida, waar ze momenteel woont. Ze vertelde Naperville Magazine dat ze haar leven opnieuw begon te evalueren met de hulp van haar ouders. Ze had al een graad in geschiedenis aan de UCLA en besloot terug naar school te gaan en ging naar het Santa Fe College in Gainesville, Florida.

5 Kay Panabaker liep stage bij Disney World

Tijdens haar studie in Florida liep ze stage bij Disney World, waar ze met dieren werkte. Na haar stage is ze uiteindelijk fulltime aangenomen. Panabaker was geen onbekende om voor Disney te werken, maar deze keer was het in hun themaparken in plaats van op tv. Ze vertelde Naperville Magazine dat ze geen fractie verdient van wat ze verdiende als actrice, maar ze "kon niet gelukkiger zijn."

4 Kay Panabaker is een zoöloog

Kay Panabaker werkt momenteel als zoöloog bij Disney's Animal Kingdom. Ze werkt aan haar droombaan en vertelde Naperville Magazine dat ze het geweldig vindt als ze het werk verlaat en "Ik was in staat om te inspireren en een verschil te maken, ook al was het maar één persoon die dag." Ze zei ook dat ze af en toe erkenning krijgt voor haar werk als actrice, en ze vertelt die fans meestal dat "het leven kort is. Je moet van je werk houden omdat je daar zoveel tijd doorbrengt. Dus dat is wat ik'. Ik wil gewoon dat mensen houden van wat ze doen, wat dat ook is." Goed advies!

3 Kay Panabaker werkt met alle soorten dieren

Volgens haar interview met Naperville Magazine werkt Panabaker met "geiten, schapen, olifanten, stekelvarkens, stinkdieren, ezels, koeien, papegaaien, roofvogels en opossums, om er maar een paar te noemen." Ze geeft ook presentaties met dieren op de podia in Disney's Animal Kingdom park en werkt in hun kinderboerderij.

2 Kay Panabaker is getrouwd

Panabaker is op 26 januari 2022 getrouwd met haar beste vriendin. Ze kondigde haar huwelijk aan in een Instagram-bericht in februari, met de tekst "10/10, zou opnieuw met deze man trouwen." Ze heeft de man op de foto niet getagd, waardoor zijn identiteit geheim blijft. Panabaker heeft momenteel meer dan 47 duizend volgers op Instagram, dus het is niet verwonderlijk dat ze niet te veel details over haar persoonlijke leven zou onthullen op haar zeer openbare pagina.

1 Kay Panabaker heeft veel goede vrienden

Panabaker deelde onlangs een waarderingsbericht voor alle vrienden die ze door de jaren heen heeft gemaakt tijdens haar carrière als zoöloog. Ze zei dat ze al die jaren geleden dierenverzorger was geworden, ze "probeerde er echt achter te komen wie ik was als persoon en wat echt belangrijk voor me was. Ik kon me nooit voorstellen dat het me ertoe zou brengen zulke kwaliteitsmensen te vinden die echt hebben geholpen ik leer van mezelf te houden." Ze voegde aan het einde van het bijschrift toe dat de moraal van haar verhaal was: "zoek je mensen, ren in de regen, draag lichtgevende schoenen voor alle belangrijke gebeurtenissen in het leven." Ze had het natuurlijk over de oplichtende schoenen die ze voor haar bruiloft had gekocht en die ze uiteindelijk droeg tijdens een avontuur met haar vrienden. Daarom houden we van haar!

Aanbevolen: