Herinner je je Sarah Rose Karr van Beethoven nog? Dit is wat ze nu doet

Inhoudsopgave:

Herinner je je Sarah Rose Karr van Beethoven nog? Dit is wat ze nu doet
Herinner je je Sarah Rose Karr van Beethoven nog? Dit is wat ze nu doet
Anonim

Veel mensen die in de jaren '90 zijn opgegroeid, herinneren zich de klassieke film Beethoven. Millennials zijn absoluut nostalgisch over muziekvideo's uit de jaren 90 en de geweldige sitcoms uit deze periode.

Beethoven werd uitgebracht in 1992 en vertelt het verhaal van de familie Newton, die een hond in huis neemt die een geliefd onderdeel van hun leven wordt. Hij vindt het heerlijk als hij de Vijfde symfonie van Ludwig van Beethoven hoort wanneer het kleine meisje Emily het speelt, en de familie vindt dat hij beslist 'Beethoven' moet heten. Het is een lieve, hartverwarmende en feelgood-film en het is geen wonder dat hij vandaag de dag nog steeds zo gedenkwaardig is. De kans is groot dat veel kinderen die keken, wensten dat ze dezelfde schattige hond hadden en dat ze graag deel hadden uitgemaakt van dit gezin.

De film heeft ook een vervolg en bevat veel acteurs die daarna superberoemd werden. Wat is er gebeurd met de actrice die Emily speelde? Laten we eens kijken naar wat we weten over Sarah Rose Karr en haar leven nadat ze de geliefde Emily speelde in Beethoven.

Waar is ze nu?

Er zijn veel kindsterren die zijn gestopt met acteren en dat lijkt ook het geval te zijn met Sarah Rose Karr.

Volgens Sarah Rose Karr's IMDb-pagina, werd ze geboren in 1984 in Californië en enkele van haar vroege filmrollen omvatten Kindergarten Cop in 1990, Father Of The Bride in 1991 en het spelen van een kind op Roseanne in 1991.

Karrs andere filmrollen zijn onder meer de tv-films Homewrecker en The Four Diamonds, die in 1992 en 1995 uitkwamen.

Natuurlijk is de ster beroemd vanwege het spelen van de rol van Emily Newton in Beethoven en Beethovens 2e. Maar daarna stopten haar rollen en wordt ze nergens anders voor gecrediteerd.

Karr studeerde in 2003 af aan het New College of Florida en volgens Celebrity.nine.com. au, ze leeft haar leven niet meer in de publieke belangstelling. De website merkt op dat ze volledig privé is en dat het moeilijk is om officiële foto's van haar als volwassene te vinden.

In 2015 merkte Closer Weekly op dat de actrice halverwege de jaren '90 stopte met acteren en niemand weet precies wat ze sindsdien heeft gedaan. De enige rapporten lijken haar hbo-opleiding te zijn.

De andere leden van de cast van de film zijn nu gemakkelijker te vinden omdat ze superberoemd zijn geworden. Volgens Closer Weekly speelde Oliver Platt Harvey en Stanley Tucci speelde Vernon, en natuurlijk zijn deze twee zeer bekende werkende acteurs. Deze twee personages waren helemaal geen goede jongens omdat ze niet van honden hielden en ze waren de schurken in de film.

Christopher Castle, die Emily's broer Ted Newton speelde, verscheen in de show Step By Step uit de jaren 90. Toen het eenmaal uit de lucht was, studeerde hij lesgeven en is hij leraar sociale wetenschappen op een middelbare school in Downey, Californië, volgens Closer Weekly.

Nicholle Tom, die Ryce Newton speelde, speelde ook de rol van Maggie in The Nanny in de jaren '90 en werkt sindsdien.

Bonnie Hunt, die Alice Newton speelde, is ook een bekende Hollywood-figuur, samen met wijlen Charles Grodin, die de vader George Newton speelde.

De impact van 'Beethoven'

Toen Beethoven uitkwam, gaf Roger Ebert de film twee en een halve ster, en hij zei dat hij niet de neiging had om naar films als deze te zoeken. Hij vond het optreden van Charles Grodin wel het vermelden waard: in de recensie staat: "Noch vond ik iets bijzonders nieuws in "Beethoven", hoewel ik toegeef dat de filmmakers een bewonderenswaardige hond voor de titelrol hebben weten te bemachtigen, en dat Charles Grodin, die bijna altijd amusant, heeft wat leuks kan worden gedaan om de knorrige vader te spelen."

Veel kinderen vonden het geweldig om naar de film te kijken, en Ebert eindigde zijn filmrecensie door te zeggen dat als hij jonger was dan 14 jaar, hij er zeker van zou zijn geweest dat hij het geweldig zou hebben gevonden.

Het script is geschreven door John Hughes, die volgens Moviefone.com het pseudoniem Edmond Dantes gebruikte.

Volgens Eightieskids.com waren niet alle critici enthousiast over de film, hoewel hij het goed deed aan de kassa en $ 150 miljoen verdiende aan de wereldwijde kassa.

Er zijn eigenlijk zeven films: Beethovens 2e (1993), vervolgens Beethovens 3e in 2000 en Beethovens 4e het jaar daarop. Hun vijfde film werd uitgebracht in 2003 genaamd Beethoven's 5th, en toen kwam Beethoven's Big Break in 2008. De laatste twee films zijn Beethoven's Christmas Adventure, dat in 2011 werd uitgebracht, en Beethoven's Treasure Tail uit 2014.

Het is altijd interessant om te weten waar voormalige kindsterren zich nu bevinden. Terwijl sommigen doorgaan met acteren, richten anderen zich op andere creatieve bezigheden zoals regisseren of schrijven, en anderen verlaten Hollywood helemaal en streven een meer regelmatig en privéleven na. Het lijkt erop dat Sarah Rose Karr na het midden van de jaren '90 stopte met acteren en zeker privé heeft geleefd, omdat er niet veel informatie over de ster is.

Aanbevolen: