Alles wat Nicholas Hoult heeft gedaan sinds zijn X-Men-dagen

Inhoudsopgave:

Alles wat Nicholas Hoult heeft gedaan sinds zijn X-Men-dagen
Alles wat Nicholas Hoult heeft gedaan sinds zijn X-Men-dagen
Anonim

Marvel heeft door de jaren heen uitzonderlijk talent verzameld, en dit omvat hun projecten buiten de MCU. Nicolas Cage, bijvoorbeeld, werd gecast als Ghost Rider, terwijl Ben Affleck werd gecast als Daredevil. De lijst met namen die Marvel heeft gebruikt is indrukwekkend, en die lijst bevat ook de getalenteerde Nicholas Hoult.

Hoult was briljant als Beast in de X-Men-franchise, en sindsdien is hij zijn indrukwekkende lijst met acteercredits blijven uitbreiden.

Laten we eens kijken wat Nicholas Hoult heeft gedaan sinds X-Men !

Nicholas Hoult was te zien in de X-Men-franchise

In 2011 luidde X-Men: First Class een gloednieuw tijdperk in voor de geliefde X-Men-franchise. Het wilde graag het verhaal vertellen van onze favoriete mutanten en vroege worstelingen waarmee ze te maken hadden. Deze film was een succes, en het hielp Nicholas Hoult om een wereldwijd publiek te krijgen met zijn vertolking van Beast die geprezen werd.

Toen hij met Collider sprak, erkende Hoult de druk die gepaard gaat met het spelen in een grote franchise.

"Maar ja, zeker in het verleden en als je een soort van die grotere tentpole-films krijgt aangeboden die misschien meer op jou als hoofdpersonage vertrouwen, is dat iets waar je op een andere manier naar moet kijken manier omdat, zoals Elle eerder zei, het een bedrijf is, dus mensen beoordelen je meer op hoe die films presteren dan wanneer je een indiefilm gaat maken die niet werkt en mensen niet echt zien, dus het is een andere beoordeling die ik vanuit jouw oogpunt veronderstelde, "zei hij.

In totaal zou Hoult schitteren in vier X-Men-films, en hij maakte zelfs een korte cameo-optreden in Deadpool 2, dat zich afspeelt in hetzelfde filmische universum.

Zoals je je kunt voorstellen, maakte het feit dat Hoult succes vond in een grote franchise hem een waardevol bezit, en sinds zijn dagen om Beast te spelen ten einde kwamen, heeft hij credits verzameld op zowel het grote als het kleine scherm.

Hoult zat in films als 'Those Who Wish Me Dead'

Op het grote scherm heeft Hoult een paar credits aan zijn naam toegevoegd sinds zijn X-Men-franchisedagen. Hij is met name verschenen in films als The Banker en They Who Wish Me Dead.

In The Banker uit 2020 speelde Hoult de hoofdrol naast namen als Anthony Mackie en Samuel L. Jackson, die beiden ook Marvel-veteranen zijn. De film was een Apple+ TV-release en kreeg stevige recensies van fans en critici. Over het algemeen heeft het een totaal van 89% op Rotten Tomatoes, wat aantoont dat het een film is die mensen zouden moeten bekijken.

Het jaar daarop speelde Hoult samen met Angelina Jolie en Jon Bernthal, twee extra Marvel-veteranen, in degenen die me dood wensen. De film had een prima kritische ontvangst van critici en publiek, hoewel dit weinig hielp aan de kassa. $ 23 miljoen wereldwijd was waarschijnlijk niet het bedrag waar de studio op hoopte.

Vooruitkijkend heeft Hoult een paar projecten op de tap. The Menu is een film die later dit jaar wordt uitgebracht en Renfield, die een geweldige cast heeft, komt in april op het grote scherm.

Hoe geweldig dit alles ook is, dit is gewoon wat Hoult doet in de filmwereld. De acteur is ook druk bezig geweest op televisie.

Hij is op shows geweest zoals 'The Great'

Tot nu toe heeft Nicholas Hoult twee grote tv-projecten gehad sinds Dark Phoenix het einde markeerde van zijn tijd met het spelen van Beast op het grote scherm.

De acteur speelt Peter III in The Great en de show is onlangs opgepikt voor een derde seizoen.

In een interview besprak Hoult hoe het is om zijn personage in de hitshow te spelen.

Het is over het algemeen heel erg leuk. Omdat het zo goed geschreven is en zo leuk is om ze te spelen, is het niet belastend. Het is duidelijk dat er momenten zijn waarop het moeilijk is en er veel voor nodig is, maar het is op een heel leuke manier die plezierig is. Maar ik mis het wel een beetje', zei hij tegen Collider.

"Ik mis het proces en wat de omgeving is. Ik zeg niet dat ik altijd als het personage wil zijn, maar tegelijkertijd is die wereld, om erin te wonen, een prachtige plek om ga spelen, "voegde hij eraan toe.

Hij heeft ook de stem van Patrick in Crossing Swords ingesproken. Voor die show dient Hoult ook als adviesproducent.

Nicholas Hoult doet het tegenwoordig goed voor zichzelf, en nu het Multiversum is opengebroken in de MCU, zullen we Beast misschien in een toekomstige film zien verschijnen.

Aanbevolen: