Alles wat hond de premiejager heeft gedaan sinds de dood van zijn vrouw

Inhoudsopgave:

Alles wat hond de premiejager heeft gedaan sinds de dood van zijn vrouw
Alles wat hond de premiejager heeft gedaan sinds de dood van zijn vrouw
Anonim

Veel fans van Duane Chapman leerden hem voor het eerst kennen toen Dog The Bounty Hunter in 2004 zijn première op A&E uitzond. De reality-tv-serie concentreerde zich op Dog's carrière als premiejager en hoe het een familiebedrijf was - en nog steeds is - voor de Chapman's. Sommige mensen weten misschien niet dat de serie werd geïnspireerd door Duane Chapman's verschijning in een ander televisieprogramma, Take This Job.

Terwijl Dog The Bounty Hunter vorderde, werden Dog en zijn familie bekende namen toen kijkers afstemden om ze 'op jacht' te zien. De kijkers werden ook aangetrokken door het persoonlijke aspect van de levens en verhalen die op de vlucht werden gedeeld door degenen die op de vlucht waren en de familie Chapman. Een van de persoonlijke relaties waar de serie veel aandacht aan besteedde, was die van Duane en zijn vrouw, Beth.

Duane en Beth trouwden in 2006 nadat ze sinds 1986 een relatie hadden; het paar bracht veel samen door, inclusief veel ups en downs. Ze werkten door hen heen, zowel afzonderlijk als samen ervarend tragedie, en waren in staat om samen een liefdesverhaal te beleven, zij het onconventioneel.

Helaas kreeg Beth de diagnose kanker en stierf helaas in 2019, waardoor Duane en haar familie er kapot van waren. Hoewel haar verlies nog steeds zwaar wordt gevoeld door haar dierbaren, zijn ze haar blijven eren in de nieuwe seizoenen van hun leven.

8 Beth en hond hadden een laatste 'jacht'

Een speciale aflevering van de serie, Dog's Most Wanted, werd uitgezonden ter ere van Beth Chapman en de laatste jacht die ze met haar man kon maken toen haar gezondheid achteruitging. De aflevering was emotioneel omdat het liet zien dat hun dierbaren worstelden om in het reine te komen met wat er met Beth gebeurde, terwijl ze nog steeds hoopten op een wonder.

7 Duane en de familie Chapman brachten prachtig eerbetoon aan Beth

De familie Chapman bracht prachtig hulde aan Beth met een tedere en mooie ceremonie ter ere van haar. Iedereen, van vrienden en familie tot fans op een strand in Hawaï, kwam opdagen om hulde te brengen aan haar opgewekte geest en meer dan levensgrote persoonlijkheid. Beth was vaak de stem die een gevoel van comfort en rust in situaties bracht.

6 Duane blijft Beth tot op de dag van vandaag eren

In posts op sociale media, interviews en gesprekken met vrienden en geliefden blijft Dog zijn overleden vrouw eren in zijn dagelijks leven. Hij gebruikt vaak de hashtag thisonesforbeth op sociale media en houdt Beth dicht bij hem terwijl hij op premie jaagt, iets wat ze graag samen deden.

5 Duane zet premiejacht voort

Hoewel Beth zijn soulmate en partner op het werk was, zette hij zijn carrière voort, zelfs na haar overlijden. Hij zegt vaak dat hij het nu voor Beth doet, en het is duidelijk dat hij haar bij elke jacht met zich meedraagt. Als je ooit de shows hebt gezien die volgden op zijn verhaal met Beth, weet je dat hun carrièrepad net zo belangrijk voor haar was als voor Duane.

4 Hij is een paar keer in het openbaar verschenen

Duane Chapman verstopte zich niet voor altijd voor de schijnwerpers na het verlies van Beth. Hoewel de pandemie veel openbare optredens heeft stilgelegd voor degenen die in het openbaar zijn, kon Duane de afgelopen jaren naar een paar van hen gaan. Van conventies tot spreekbeurten in het openbaar, hij houdt zijn fans bij en deelt zijn voortdurende verhaal met hen op meerdere platforms.

3 Hij benadrukt het belang van familie

Duane is het belang van familie blijven benadrukken en dicht bij hen blijven. Hoewel hij enige controverse heeft gehad in zijn eigen familie, probeert hij ze consequent bij elkaar te houden en plaatst hij vaak berichten over hoe familie het belangrijkste is dat er is.

2 Duane is te zien in een op geloof gebaseerde film

Duane deelde een paar glimpen van zijn film in de herfst van vorig jaar voordat deze beschikbaar was voor aankoop op Amazon en via Walmart. De film Hunter's Creed richt zich op het leven en geloof na verlies en weerspiegelt het verhaal van Duane Chapman. Chapman speelde zichzelf in de film en bracht veel van de pijn van het hoofdpersonage naar het verhaal terwijl hij het doorleefde. Je kunt hier meer te weten komen over de op geloof gebaseerde film.

1 Hij vond weer liefde

Terwijl sommige fans zich afvroegen of Duane Chapman ooit zou herstellen van het verlies van Beth, waren anderen bang dat als hij dat deed, hij te veel tijd alleen zou doorbrengen en daarin zou verdwalen. Duane was niet bij Beth op het moment van haar dood, en hij worstelde daarna enorm. Hij deelde enkele van die gedachten en gevoelens in de laatste aflevering van Dog's Most Wanted.

Duane overwon het verdriet dat hij voelde toen hij Beth verloor en vond weer liefde bij een vrouw genaamd Francie Frane. Francie, ook een weduwe, verloor ook haar man aan kanker. De twee dragen de geest van hun verloren dierbaren voort terwijl ze elkaar eren in hun nieuwe leven samen.

Aanbevolen: