8 Feiten over Steve Harvey's obsessie met pakken en zijn verzameling van meer dan 1000 pakken

Inhoudsopgave:

8 Feiten over Steve Harvey's obsessie met pakken en zijn verzameling van meer dan 1000 pakken
8 Feiten over Steve Harvey's obsessie met pakken en zijn verzameling van meer dan 1000 pakken
Anonim

Als je je Steve Harvey voorstelt, zie je hem in een pak. De tv-persoonlijkheid kleedde zich altijd om indruk te maken, zelfs tijdens zijn stand-upcomedydagen in de jaren tachtig en negentig, toen iedereen jeans en T-shirts droeg. Gezien het feit dat Harvey in bijna elke openbare verschijning die hij ooit heeft gemaakt een pak heeft gedragen - met weinig herhalingen - moet hij op een gegeven moment meer dan duizend pakken hebben gehad. Hoewel deze schatting hoog lijkt, twijfelen fans er niet aan, gezien zijn goedgeklede reputatie en een nettowaarde van $ 200 miljoen.

In de afgelopen jaren is Harvey's uiterlijk drastisch geëvolueerd - wat veel commotie en een paar memes op sociale media heeft veroorzaakt - maar zijn neiging naar pakken is consistent gebleven. Nu draagt hij felgekleurde pakken met Europese snit in tegenstelling tot de grote bruine, zwarte en grijze pakken die hij vroeger droeg. Blijf lezen om alles te weten te komen over de obsessie en collectie van Steve Harvey's kostuums.

8 Hij begon pakken te dragen voor het publiek

Harvey draagt al pakken sinds hij in de jaren tachtig en negentig begon als stand-upcomedian. Toen zijn medespeler Kings of Comedy, D. L. Hughley hem ernaar vroeg, Harvey zei dat hij het publiek "iets om naar te kijken" probeerde te geven. "The Kings of Comedy was geen mooie groep", zei Harvey in zijn online show Rolling with Steve Harvey. "We waren grappig als de hel, maar we waren geen aantrekkelijk stel." Harvey zei ook dat hij leeft volgens het advies dat zijn moeder hem ooit gaf: vrouwen houden van een goedgeklede man.

7 Hij droeg 500 unieke pakken tijdens zijn show

Hoewel sommige presentatoren van games en talkshows een paar pakken hebben waar ze tussen rouleren, herha alt Harvey zelden een blik. Tijdens zijn nu off-air talkshow, Steve Harvey, droeg de presentator zeker 500 totaal verschillende pakken. In 2015 plaatste het YouTube-kanaal van de show een compilatie van Harvey die in bijna elke aflevering een nieuw pak droeg. Deze video bewees dat Harvey's obsessie met pakken echt geen grap is, hij heeft een serieuze verzameling.

6 Zijn vrouw en ontwerper spanden samen om hem opnieuw te stylen

Moe van Harvey's oude look - die bestond uit veel grote, ietwat saaie pakken - spanden zijn vrouw Marjorie Elaine Harvey en stylist Elly Karamoh samen om hem te make-uppen. Met wat input van de man zelf werkte hun plan briljant. Harvey heeft de wereld geschokt met zijn nieuwe, meer fashion-forward stijl. Hoewel hij nog steeds een kostuumman is, is Harvey overgegaan van het dragen van traditionele zakelijke kleding naar het dragen van elke denkbare kleur, patroon en stof.

5 Zijn vrouw en ontwerper gooiden zijn oude pakken weg

Om hun make-over op gang te brengen, gooiden Marjorie Harvey en Karamoh de oude pakken van Harvey weg terwijl hij weg was. Het paar zuiverde de populaire gastheer van zijn talloze spelshowpakken om ruimte te maken voor de modernere stukken die ze hadden. Harvey vertelde GQ Magazine dat toen hij terugkwam, hij merkte dat zijn kast er een beetje kaal uitzag. Hij grapte zelfs dat hij Karamoh een schop onder zijn kont zou hebben gegeven als zijn vrouw er niet bij betrokken was geweest.

4 Hij heeft zijn eigen kledinglijn

"De best geklede man op televisie" heeft zijn infuus met het publiek gedeeld door zijn eigen kledinglijn te lanceren, H by Steve Harvey. Volgens de website van het bedrijf combineert de lijn de tijdigheid en professionele uitstraling van Harvey met zijn recente stijlevolutie. De stukken zijn verheven, gewaagde versies van klassieke herenkleding. H van Steve Harvey wordt de tweede kledinglijn van de ster, na de inmiddels opgeheven lijn, The Steve Harvey Collection.

3 Hij houdt ervan om kleuren te dragen

Hoewel hij in zijn vroege dagen als presentator van games en talkshows meer neutrale pakken droeg, heeft Harvey altijd graag kleur gedragen. Hij vertelde GQ Magazine dat wanneer hij zich enigszins conservatief kleedde voor zijn shows, hij altijd het gevoel had dat er iets ontbrak. Dat iets was de levendige kleur die hij droeg tijdens zijn stand-up sets. Toen Karamoh Harvey een nieuwe stijl gaf, was zijn belangrijkste verzoek om de kleur terug te brengen. Karamoh stelde niet teleur.

2 Hij heeft zijn kostuums afgezwakt voor 'Family Feud'

Harvey legde uit dat de conservatieve kostuums waar hij bekend om stond op Family Feud en Celebrity Family Feud niet echt zijn keuze of stijl waren. Hij moest in elke aflevering hetzelfde type pak dragen vanwege de manier waarop de show werd opgenomen. Zijn Facebook Watch-show, Steve, wilde echter dat de gastheer zich kleedde zoals hij dat in zijn dagelijks leven zou doen. Dit gaf Karamoh de vrije hand om Harvey met prachtige looks naar buiten te sturen.

1 Hij draagt alleen denim in pak

Harvey heeft duidelijk gemaakt dat je hem niet in een spijkerbroek zult vangen. "Ik ben gewoon geen jeansman", vertelde Harvey aan GQ Magazine. Karamoh kon de ster echter overtuigen om wat denim te rocken door er een pak van te maken. Het idee van een spijkerpak werkte zo goed bij Harvey dat hij zelfs voorstelde er een overhemd aan toe te voegen. Harvey wiegde het Canadese smoking-shirt en alles op zijn Facebook Watch-show, Steve.

Aanbevolen: