Kendall, Kylie Jenner en meer beroemdheden delen hun obsessie voor HBO's 'The Undoing' na de finale

Kendall, Kylie Jenner en meer beroemdheden delen hun obsessie voor HBO's 'The Undoing' na de finale
Kendall, Kylie Jenner en meer beroemdheden delen hun obsessie voor HBO's 'The Undoing' na de finale
Anonim

HBO's gelimiteerde serie The Undoing kwam gisteravond tot een einde en beroemdheden zijn gek op de finale. De miniserie, gebaseerd op de roman You Should Have Known van Jean Hanff Korelitz, is een favoriet geworden onder sterren als de Kardashian/Jenner-familie, Hailey en Justin Bieber, en Kerry Washington om er maar een paar te noemen.

Na zes lange weken van spanning en mysterie, reageerden celebs in de laatste aflevering van The Undoing op Instagram en Twitter en waarschuwden hun fans om geen spoilers te geven nadat de moord aan het einde van de show werd onthuld.

Na het bekijken van de seriefinale, ging Kendall Jenner naar Instagram en plaatste op haar verhaal, "net klaar met The Undoing en… OH MY GOODNESS!!!!!" De reality-ster slaagde er zelfs in om Nicole Kidman, die als Grace Fraser in de show schittert, haar verhaal opnieuw te laten posten.

Andere invloedrijke celebs zoals Hailey en Justin Bieber kijken samen naar de show en zijn grote fans. Hailey plaatste een eigen verhaal op Instagram en vroeg fans om het einde voor haar en haar man niet te verpesten. Ze schreef: "Als iemand de finale van @undoinghbo verpest door het op hun Instagram te plaatsen, zal ik huilen."

Kim Kardashian West daarentegen deelde een foto van haar groepschat met besties LaLa Anthony en zus Kourtney Kardashian die de serie bespraken. Een vriend van de realityster vroeg Kardashian West zelfs haar mening over de finale van de show sinds ze op weg was om advocaat te worden zoals haar overleden vader, Robert Kardashian.

De show was absoluut een favoriet onder beroemdheden, maar helaas komt er geen seizoen twee omdat het is aangepast uit het boek van Korelitz en HBO heeft de show als een beperkte serie geschreven.

Aanbevolen: