Wat Steve Harvey zei over Lori Harvey en Michael B. Jordan uit elkaar gaan

Inhoudsopgave:

Wat Steve Harvey zei over Lori Harvey en Michael B. Jordan uit elkaar gaan
Wat Steve Harvey zei over Lori Harvey en Michael B. Jordan uit elkaar gaan
Anonim

Lori Harvey en Black Panther-ster Michael B. Jordan waren ongetwijfeld een van de meest schattige combinaties van de popcultuur. Sinds hun relatie in 2020 algemeen bekend werd, hebben de twee niets dan onwankelbare toewijding aan elkaar getoond, waardoor fans ervan overtuigd waren dat ze voor de lange termijn waren voorbestemd. Het is tragisch dat Lori en Jordan begin deze maand besloten hun relatie te beëindigen, na een spannend jaar en een halflange duurloop.

Lori's vader, Steve Harvey, bevestigde het nieuws in een aflevering van The Steve Harvey Morning Show, voordat hij enkele openhartige opmerkingen en luchtige grappen maakte over de breuk. Dit is wat Steve Harvey vindt van de scheiding van zijn dochter met People's Sexiest Man Alive 2020.

8 Waarom zijn Michael B. Jordan en Lori Harvey uit elkaar gegaan?

Lori Harvey en Michael B. Jordan waren een van die beroemdheden die voorbestemd leken om een leven lang mee te gaan. Hoewel de twee niet publiekelijk hebben gereageerd op hun breuk, heeft een bron dichtbij People onthuld dat de breuk veel te maken had met verbintenisproblemen.

Volgens de bron was Lori "niet klaar om zich te committeren. [Ze] is erg gefocust op haar carrière. [Ze] realiseerde zich dat ze niet op dezelfde lijn zaten [terwijl zij en Jordan] plannen maakten voor hun toekomst."

7 Steve Harvey steunde de relatie van Michael B. Jordan en Lori Harvey

Ondanks dat hij zich wat ongemakkelijk voelde bij de pda van Lori en Jordan, steunde Steve Harvey hun relatie ongelooflijk.

Aan het begin van hun romance gaf de gastheer van Family Feud commentaar op de relatie en zei: Deze vind ik leuk. Ik heb hem nog steeds op het oog. Ik bedoel, ik vind hem leuk, maar zoals ik tegen ze allemaal zeg: 'Misschien vind ik je leuk, misschien keur ik je goed, maar ik heb een duimgroot deel van mijn hart gevuld met niets dan pure haat voor je kont. Voor het geval ik het nodig heb.'”

6 Steve Harvey heeft vrede gesloten met het uiteenvallen van Michael B. Jordan en Lori Harvey

Veel enthousiaste fans waren diepbedroefd door de onverwachte breuk van Lori en Michael B. Jordan. Steve Harvey lijkt hun gevoelens echter niet te delen.

Terwijl hij het nieuws van hun breuk in zijn talkshow bevestigde, sprak Steve Harvey zijn toewijding uit om door te gaan, ondanks het ongelukkige einde. De komiek zei tegen het enthousiaste publiek: "Ik voel me prima. Ik ben in orde… Ik moet nog steeds naar mijn werk… Ik moet nog steeds voor mijn gezin zorgen."

5 Steve Harvey vindt Michael B. Jordan nog steeds een coole kerel

In maart 2021 verscheen Steve Harvey op The Ellen DeGeneres Show, waar hij over Micheal B. Jordan gutste en zei: "Deze man is zo'n goede kerel, man. Hij is een van de aardigste jongens. Ik heb zijn vader ontmoet. Ik heb met hem gezeten, we hebben uren gepraat [en] ik kan gewoon niets mis met hem vinden.”

Ondanks de breuk heeft de komiek zijn respect of bewondering voor Jordan niet verloren en beschouwt hij hem nog steeds als een 'coole kerel'.

4 Steve Harvey is blij dat Michael B. Jordan en Lori Harvey nog steeds vrienden kunnen zijn

Michael B. Jordan en Lori Harvey's breuk was, naar alle indicaties, wederzijds overeengekomen en vreedzaam. Het is niet verwonderlijk dat Steve Harvey dankbaar is dat de zaken ondanks de intense emoties die ermee gemoeid waren, niet verkeerd zijn gegaan.

De vader van zeven kinderen vertelde het publiek van de Steve Harvey Morning Show: Zolang iedereen in vrede kan weglopen, moet je vrienden zijn. Ik heb niemand horen zeggen dat ze geen ramen hebben ingeslagen of zo. Zolang je je handen niet op mijn dochter legt, kan het me geen moer schelen wat je doet.”

3 Steve Harvey begrijpt en steunt zijn dochter

De abrupte breuk van Lori Harvey en Michael B. Jordan leidde tot geruchten dat Lori de Creed-ster zou hebben bedrogen. Ondanks ongebreidelde kritiek en speculatie zet Steve Harvey zich in om zijn dochter te steunen en te begrijpen.

In zijn woorden: Ik ben team Lori, 1000 procent. Ze is mijn dochter. Ik hou van haar, ik steun haar… Er gebeuren dingen. Het is moeilijk om jong en in de schijnwerpers te staan en een succesvolle relatie te hebben.”

2 Wat heeft Steve Harvey geleerd van het uiteenvallen van Michael B. Jordan en Lori Harvey?

Het uiteenvallen van Lori Harvey en Michael B. Jordan heeft Steve Harvey schijnbaar een belangrijke les over relaties geleerd.

Na enkele serieuze opmerkingen over de breuk, nam de 65-jarige komiek de tijd om na te denken over zijn eigen relatiegeschiedenis. “Ik wou dat ik uit elkaar had kunnen gaan zonder de kostenfactor! Ik moet gaan leren van mijn kinderen, ga vroeg weg! Ik heb veel te laat gewacht.”

1 Steve Harvey denkt dat het goed komt met Lori Harvey en Michael B. Jordan

Bronnen in de buurt van Michael B. Jordan en Lori Harvey beweren dat terwijl de twee proberen verder te gaan, "ze allebei diepbedroefd en overstuur zijn" en "nog steeds van elkaar houden."

Terwijl Lori en Jordan nog aan het bijkomen zijn van hun breuk, is Steve Harvey ervan overtuigd dat alles op de lange termijn op zijn plaats zal vallen. In zijn woorden: Het is een breuk. Ik ben er vrij zeker van dat ze goed zullen zijn. Mensen gaan de hele tijd uit elkaar.”

Aanbevolen: