Jennifer Coolidge heeft een theorie over waarom haar karakter als Stifler's moeder in American Pie iconisch werd

Inhoudsopgave:

Jennifer Coolidge heeft een theorie over waarom haar karakter als Stifler's moeder in American Pie iconisch werd
Jennifer Coolidge heeft een theorie over waarom haar karakter als Stifler's moeder in American Pie iconisch werd
Anonim

Jennifer Coolidge wordt door velen beschouwd als een van de meest onderschatte acts in heel Hollywood. Dankzij haar werk in The White Lotus plukt ze nu de vruchten van een behoorlijke carrière, die ook beschikt over een indrukwekkend vermogen van $ 6 miljoen.

Een van haar meest memorabele rollen, waaronder eind jaren '90, gecast als Stifler's moeder in American Pie.

We kijken terug op de rol en wat de actrice toeschrijft aan haar succes. Daarnaast zullen we kijken naar haar huidige carrière en de worstelingen onderweg.

American Pie had verschillende strijd achter de schermen voorafgaand aan de release

Vooral in het begin werd van American Pie niet verwacht dat het zo goed zou gedijen. Met een budget van $ 10 miljoen veranderde de film in een cultklassieker die hem aan de kassa verpletterde en meer dan $ 235 miljoen verdiende.

Zoals IMDb al zei, was het een worsteling om daar te komen, vooral in het begin creatief. "Toen hij zijn script naar studio's indiende, noemde scenarioschrijver Adam Herz het "Un titled Teenage Sex Comedy That Can Be Made For Under $10 Million Die Studio Readers Likely Hate But I Think You Will Love". Het werd later veranderd in "East Grand Rapids High". ", dan "East Great Falls High", dan "Great Falls", en ten slotte, "American Pie."

Bovendien was het voor de film ook een hele opgave om de R-rating te krijgen, door drie keer opnieuw in te dienen om de goedkeuring te krijgen.

Het is uiteindelijk allemaal gelukt, en de cast paste briljant in elkaar en bouwde een behoorlijke franchise op. Er waren verschillende onderschatte componenten voor het succes van de film, en daarvan was niemand minder dan Jennifer Coolidge, die een groot deel van de ondersteunende cast bleek te zijn.

Jennifer Coolidge crediteert de plotopbouw voor haar American Pie Fame

Gecast als Stifler's moeder, gaf Jennifer Coolidge de jonge cast een geweldige diepte. Ze werd een populaire figuur in de film, hoewel ze een theorie heeft waarom het succes onmiddellijk werd.

Gezien haar woorden naast de LA Times, was het de opbouw in de hele film die haar verschijning zoveel indrukwekkender maakte.

"Ik denk dat de manier waarop Stifler's moeder werd geschreven veel te maken had met het succes van dat personage, gewoon omdat, weet je, mensen de hele film over haar spraken en je haar niet echt tot het einde ziet, maar het was - er was een opbouw."

CooIidge bagatelliseerde haar rol verder en verklaarde dat iedereen in de situatie zou hebben gedijen, aangezien het was opgezet om succesvol te zijn. "Ik heb het gevoel dat ik eruit had kunnen zien als Fred Flintstone en mensen zouden zeggen:" Ik hou van Stifler's moeder "omdat de opbouw goed was."

Het is allemaal gelukt voor Coolidge en bovendien beweert ze onlangs dat haar persoonlijke leven buiten de camera werd beïnvloed door haar rol in de film.

Jennifer Coolidge onthulde dat de rol van Stifler's moeder haar veel aandacht kreeg…

Na haar tijd als Stifler's moeder, onthulde Jennifer dat ze veel meer interesse kreeg van anderen… laten we zeggen.

"Er waren zoveel voordelen aan het maken van die film", vervolgde Coolidge, 60. "Ik bedoel, er zouden zo'n 200 mensen zijn met wie ik nooit naar bed zou zijn gegaan."

Op dit moment bloeit Coolidge's carrière weer, genomineerd voor haar allereerste Emmy vanwege de rol in The White Lotus. Een heel verhaal, aangezien de actrice onthulde dat het op verschillende momenten tijdens de pandemie moeilijke tijden waren.

"Ik hallucineerde omdat de dood van mijn moeder [in] al deze dingen naar voren kwam. En ik denk dat het gewoon was omdat, weet je, ik niet echt dacht dat we het COVID-gedoe zouden overleven. Ik bedoel, dat deed ik echt niet. Ik dacht dat het een kwestie van tijd was voordat het ons allemaal te pakken zou krijgen. En ik had het gevoel dat het moment buiten bleef hangen."

"Ik denk dat het dat is. Ik kwam zo in contact met hoe het zou zijn om de wereld te verlaten en hopelijk zouden alle mensen die ik zou zien als ik dat deed, je weet wel, overlijden. Dus het is waren al die gedachten."

Coolidge zou dit in een positief effect voor haar rol veranderen: "Voor een personage dat nooit is hersteld van iemands dood, was het dit perfecte recept om iets te creëren."

Geweldig om te zien dat de actrice op een belangrijke manier wordt beloond.

Aanbevolen: