Paris Hilton noemt haar eenvoudige leven 'iconisch' na het vinden van een Halloween-kostuum van zichzelf

Inhoudsopgave:

Paris Hilton noemt haar eenvoudige leven 'iconisch' na het vinden van een Halloween-kostuum van zichzelf
Paris Hilton noemt haar eenvoudige leven 'iconisch' na het vinden van een Halloween-kostuum van zichzelf
Anonim

Het is lang geleden dat The Simple Life op televisie werd uitgezonden, maar Paris Hilton heeft even de tijd genomen om fans eraan te herinneren dat de show nog steeds erg impactvol en relevant is. Ze kwam enkele Halloween-kostuums tegen die haar outfit uit de show nabootsen, en dit is genoeg om Paris Hilton te laten kronen als 'iconisch'.

Paris Hilton kan zich verkleden als zichzelf voor Halloween, en nogal wat mensen deden precies dat, door kleine kostuums aan te trekken die haar uiterlijk uit die show nabootsen.

The Simple Life werd voor het eerst uitgezonden in 2003, en alleen al het feit dat mensen naar de show verwijzen door een Halloween-kostuum te maken dat lijkt op een van de outfits die Paris Hilton draagt, geeft haar een heel speciaal gevoel. Het resultaat is dat ze zichzelf officieel tot icoon heeft gekroond.

Paris Hilton, voor altijd vereeuwigd met een kostuum

Halloween is een leuke tijd waarin mensen over de hele wereld zich kunnen verkleden als een andere persoon, of karakter van hun gading, en hun persona een paar uur kunnen aannemen.

Parijs krijgt echt een kick van het feit dat mensen ervoor hebben gekozen om zich precies op dezelfde manier te kleden als zij, door een van de schrale outfits te kopiëren die ze tijdens de show droeg.

Parijs Hilton ging naar Instagram om op te scheppen over deze ervaring en plaatste een video van zichzelf in een klein spijkerrokje met roze franje en een bijpassende korte crop top met dezelfde roze franje aan de onderkant.

De outfit was een van de beroemdste looks die Paris Hilton droeg tijdens The Simple Life, wat fans inspireerde om ze voor Halloween te kopen en te veranderen in hun eigen versie van het echte Paris Hilton. Hiermee werd ze voor altijd vereeuwigd… met een kostuum.

Paris Hilton vindt haar daarom een 'iconisch' figuur

Paris Hilton is altijd opgegroeid in de schijnwerpers van roem, maar het hebben van haar eigen kostuum lijkt haar heel erg aan te spreken.

Ze ondertitelde haar bericht met het bericht: "Er is niets meer iconisch als je je kunt verkleden als jezelf voor Halloween. ????? TheSimpleLife ? ThatsHot ?"

Ze was duidelijk geslagen en voelde zich zeer gecomplimenteerd met het idee dat mensen 'haar willen zijn' en dat ze zich echt als zichzelf kan verkleden voor Halloween, Paris Hilton's opwinding werd duidelijk door haar post op sociale media.

Of fans dit Halloween-kostuum als genoeg beschouwen om een 'iconische' status te verwerven, maakt voor Parijs niet uit - ze heeft zichzelf de titel al gegeven.

Aanbevolen: