Keanu Reeves is nog meer geliefd bij Hollywood omdat hij een iconisch vervolg afwees ten gunste van een rol die minder dan $ 50.000 verdiende

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves is nog meer geliefd bij Hollywood omdat hij een iconisch vervolg afwees ten gunste van een rol die minder dan $ 50.000 verdiende
Keanu Reeves is nog meer geliefd bij Hollywood omdat hij een iconisch vervolg afwees ten gunste van een rol die minder dan $ 50.000 verdiende
Anonim

Keanu Reeves doet de dingen gewoon anders. Hij arriveert op luchthavens zonder beveiliging, en in zijn persoonlijke leven wordt hij gemotiveerd door passie - dit is duidelijk sinds het begin van zijn carrière toen hij het vervolg op Speed afwees.

Speed 2 afwijzen was niet gemakkelijk en op dat moment nam Keanu kunstfilms op zich die toen nauwelijks bekend waren. Op typische Keanu-manier liet hij het werken en nogmaals, Hollywood en de fans glimlachen om zijn juiste keuze. Laten we eens kijken hoe het allemaal is verlopen.

Fox zet Keanu Reeves in filmgevangenis voor het verlagen van snelheid 2

Het leek bijna een no-brainer move voor Keanu Reeves. Speed verdiende een fortuin aan de kassa voor $ 350 miljoen - maar ondanks dat de film uit 1994 goud oogstte, had de acteur andere gedachten over een vervolg.

Het geld stond in de rij, voor een beloning van $ 12 miljoen. Desalniettemin kon Keanu het scriptconcept voor het vervolg gewoon niet vatten, een verrassende beslissing gezien het feit dat dezelfde regisseur aan boord was gehaald. Desalniettemin had Keanu, terugkijkend, gelijk…

"Destijds reageerde ik gewoon niet op het script", onthulde Reeves. "Ik wilde heel graag met Sandra Bullock werken en ik vond het geweldig om Jack Traven te spelen."

"Het was niet tegen een van de artiesten die bij het project betrokken waren, maar in die tijd - ik weet zeker dat we allemaal dit soort gevoelens hebben gehad, soms als dingen gewoon niet goed voelen, en dat was hoe ik me voelde', zei Reeves. "Ik hield van 'Speed', maar… nu is het op een oceaanstomer?"

We zien dit vaak gebeuren in Hollywood, een studio raakt gefrustreerd door een bepaalde beslissing en ze besluiten om in feite een acteur in de filmgevangenis te stoppen. Dat was het resultaat voor Keanu, die pas in 2008 weer in de studio kwam voor The Day the Earth Stood Still.

Keanu Reeves koos voor lokaal theaterwerk en indiefilm de laatste keer dat ik in plaats daarvan zelfmoord pleegde

Toen Whoa Is Me hem vroeg naar zijn keuze om aan een indiefilm te werken in plaats van Speed 2, gaf de acteur het meeste antwoord van Keanu Reeves ooit, waarbij hij er op de een of andere manier in slaagde beide films te prijzen.

"Wacht even. Ik had het geluk om in een film te spelen die het kassucces van Speed had, maar ik denk dat deze film artistiek succesvol is. Ik vind het goed geacteerd en echt goed geschreven."

The Last Time I Committed Suicide wordt bestempeld als een film van het type drama/geschiedenis. De film, die tegelijkertijd met Speed 2 werd uitgebracht, had weinig promotie en werd beschouwd als een kunstfilm. Recensies waren niet geweldig en het verdiende $ 46, 362 aan de kassa.

Keanu bereidde zich niet alleen voor op de indiefilm, maar hij kwam ook 35 pond aan voor de rol. Alsof dat nog niet intens genoeg was, wilde Keanu ook niet de hoofdrol voor de film.

Hij verklaarde: "Nee. Mijn rol in de film is om Neal's beste vriend te zijn en dat vond ik leuk. Ik ben Neal's reflectie. Ik ben iemand met wie hij zijn avontuurlijke kant kan verkennen. Neal's dilemma is dat hij heeft het ideaal om de vrouw, de kinderen, de honden en de kat te willen, maar hij kan zich er niet aan binden. En dat is een strijd die ik denk dat alle mannen en vrouwen kennen. "Zal ik me settelen? Mis ik iets 'Heb ik geleefd?' Het is Neal's tragedie dat hij dit gezins-en-huisideaal heeft, maar hij kan het niet waarmaken."

Op de een of andere manier heeft Keanu het laten werken…

Keanu Reeves heeft de juiste beslissing genomen en fans zijn er dol op

Twee jaar later kreeg Keanu Reeves te horen dat hij 15 pond moest afvallen, dit keer voor een rol als een man genaamd Neo… The Matrix verpletterde niet alleen de cijfers van Speed, maar het werd de grootste franchise die Hollywood ooit had gezien. Nogmaals, Keanu deed de juiste beslissing en het werd allemaal gemotiveerd door passie en de bereidheid om verschillende rollen op zich te nemen.

Natuurlijk, hij verdiende onderweg een hoop geld, maar de acteur zelf heeft gezegd dat het echt niet om het geld gaat.

"Geld betekent niets voor mij. Ik heb veel geld verdiend, maar ik wil van het leven genieten en mezelf niet stressen bij het opbouwen van mijn bankrekening. Ik geef veel weg en leef eenvoudig, meestal uit een koffer in hotels. We weten allemaal dat een goede gezondheid veel belangrijker is."

Wees een kwaliteitsmens, vind een visie, deze formule heeft wonderen verricht voor de Hollywood-legende.

Aanbevolen: