Hoe kreeg Eduardo Franco zijn rol in vreemdere dingen?

Inhoudsopgave:

Hoe kreeg Eduardo Franco zijn rol in vreemdere dingen?
Hoe kreeg Eduardo Franco zijn rol in vreemdere dingen?
Anonim

De cast van Stranger Things vermaakt fans niet alleen met hun vriendschappen op het scherm, maar ook met hun band buiten het scherm. Aangezien het grootste deel van de hoofdcast nog geen 13 was toen ze seizoen 1 van Stranger Things filmden, is de cast opgegroeid en samen beroemd geworden, wat een intense bandervaring biedt voor alle betrokkenen. Millie Bobby Brown en Noah Schnapp hebben zelfs een platonisch huwelijkspact voor het geval ze allebei nog steeds vrijgezel zijn op 40.

Deze hechte band tussen de originele cast lijkt misschien intimiderend voor nieuwkomers. Door de seizoenen heen zijn er veel nieuwe acteurs bij de cast gekomen. In seizoen 2 kwamen Sadie Sink en Dacre Montgomery samen om Max Mayfield en Billy Hargrove te spelen. In het derde seizoen werd Priah Ferguson officieel een serie regelmatig als Erica Sinclair. In het meest recente vierde seizoen verwelkomde de cast verschillende nieuwe acteurs, waaronder Eduardo Franco van Booksmart. Lees verder om meer te weten te komen over de nieuwe toevoeging aan de Stranger Things-familie.

8 Eduardo Franco is lid geworden van seizoen 4 van Stranger Things As Argyle

Eduardo Franco speelde Jonathan Byers' vriend Argyle in het langverwachte vierde seizoen van Netflix' Stranger Things. Franco's stoner-personage zorgde voor de broodnodige komische verlichting voor een anders gespannen seizoen van de hitserie. Eduardo Franco vertelde de New York Times dat hij het fijn vond dat hij "een frisse wind kon brengen in de chaos die ontstaat in de show."

7 Eduardo Franco deed oorspronkelijk auditie voor de rol van Eddie

Hoewel het misschien moeilijk voor te stellen is dat dit seizoen op een andere manier zal verlopen, deed Eduardo Franco oorspronkelijk auditie om de rol van Eddie te spelen. De rol van Eddie ging uiteindelijk naar Joseph Quinn, maar er zijn geen harde gevoelens. Eduardo zei genadig tegen Insider: "Ik ben zo blij dat het naar Joseph Quinn is gegaan […] Ze hebben een mooie beslissing genomen. Ik sta er honderd procent achter."

6 Finn Wolfhard heeft Eduardo Franco aanbevolen voor de rol

Eduardo Franco's rol als Theo in Olivia Wilde's Booksmart leidde tot zijn rol in Stranger Things. In Booksmart past Eduardo's komische timing precies bij zijn rol als Theo. Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in Stranger Things, keek naar Booksmart en raadde Eduardo Franco aan voor de rol van Argyle. Net als bij Stranger Things deed Eduardo oorspronkelijk geen auditie om Theo in de film te spelen. In plaats daarvan creëerden Olivia Wilde en haar casting director Theo speciaal voor Eduardo.

5 Wat heeft Eduardo Franco gezegd over het filmen van vreemdere dingen?

Eduardo Franco heeft zeer positief gesproken over zijn ervaring met het filmen van Stranger Things. Hoewel hij dit seizoen een nieuwkomer was in de cast, genoot hij van het werken met de hechte groep. Hij vertelde de New York Times dat zijn favoriete scène om te filmen de scène aan de eettafel was, omdat hij in staat was om te lachen met zijn medecastgenoten. Hij zei: "Ik hou ervan om naar mijn werk te gaan en mensen aan het lachen te maken […] En alles voelde zo organisch aan, het scherm delen met Charlie, Finn en iedereen."

4 Eduardo Franco was een van de vele nieuwe acteurs die dit seizoen lid werd van The Stranger Things Family

Eduardo Franco was niet de enige nieuwe toevoeging aan de cast van Stranger Things dit seizoen. Joseph Quinn voegde zich ook bij de cast om de nieuwe favoriet Eddie te spelen, wat leidde tot het nu virale TikTok-geluid "Chrissy, Wake Up!" Jamie Campbell Bower speelde als Vecna/One/Henry Creel, en Tom Wlaschiha speelde Dmitri Antonov.

3 Eduardo Franco speelde in veel andere tv-shows en films

Stranger Things is niet de eerste show waarin Eduardo Franco de hoofdrol speelt. Eduardo speelde ook in een andere Netflix-serie genaamd American Vandal en de Netflix-film genaamd The Package. Hij heeft ook geacteerd in Gamer's Guide to Pretty Much Everything en Adam Ruins Everything. Hij zal ook schitteren als John Romero in de aankomende film Masters of Doom.

2 Hoe zit het met het echt lange haar van Eduardo Franco?

Een van de meest onderscheidende aspecten van Eduardo Franco's uiterlijk is zijn indrukwekkend lange haar. Dit haar is niet zozeer een stilistische keuze als wel een praktische. Eduardo gaf aan Remezcla toe dat zijn tante als kind zijn haar zou knippen. Omdat zijn tante in Mexico woonde, samen met veel van zijn familie, moest hij de Amerikaanse grens oversteken om na zijn bezoeken terug te keren naar de Verenigde Staten. Hij zei dat hij "soms een of twee uur in de rij moest wachten", dus stopte hij gewoon met het knippen van zijn haar als tiener.

1 Eduardo Franco is ook een rapper

Eduardo Franco is niet alleen een getalenteerde acteur, maar hij is ook een getalenteerde rapper. Hij en Noetic Nixon vormen de groep Dumb Bches With Internet. Onlangs brachten ze een album uit genaamd The Most Album Ever. Het album bevat drie nummers genaamd 'New Flow', 'KIX' en 'Neighbours'. Ze brachten in 2021 ook een langer album uit genaamd FOOLS met bijbehorende muziekvideo's voor een paar nummers.

Aanbevolen: