Hoe Sadie Sink bijna haar Max Mayfield-rol verloor op vreemdere dingen

Inhoudsopgave:

Hoe Sadie Sink bijna haar Max Mayfield-rol verloor op vreemdere dingen
Hoe Sadie Sink bijna haar Max Mayfield-rol verloor op vreemdere dingen
Anonim

Stranger Things is een bovennatuurlijk drama vol mysterie en ongewone gruwelen verpakt in één unieke, explosieve en dynamische tv-serie. De show maakt de hype, buzz en anticipatie waar met elke aankondiging van nieuwe inhoud, waaronder recentelijk nieuws over een aanstaande spin-off.

Fans keken hoe een cast van jonge kinderen de geliefde serie leidde, hun reis van transformatie naar volwassenen die in elk nieuw seizoen werd verkend. Toen Max Mayfield zich een weg baande naar seizoen 2, voelden fans zich meteen met haar verbonden. Fans konden niet geloven dat de actrice van Max, Sadie Sink, de rol bijna niet kreeg!

Na de scheiding van haar ouders en het hertrouwen van haar moeder, verhuisde Max Mayfield van Californië naar het geliefde stadje Hawkins, vol geheimen en avontuur. Ze sloot zich aan bij het jonge gezelschap in hun escapades met monsters en chaos, en veroverde specifiek de harten van Dustin, Lucas en het publiek. Fans konden zich niemand anders voorstellen dan Sadie Sink die het roodharige, onconventionele skatermeisje zou spelen.

Sadie Sink verloor bijna de rol van Max Mayfield

Een van de meest bijzondere, hartverwarmende aspecten binnen Stranger Things is het feit dat het publiek een groep kinderen ziet opgroeien naarmate de seizoenen vorderen. Nauwkeurige casting speelde een grote rol in het succes van de tv-serie.

Helaas was Sadie Sink oorspronkelijk veroordeeld om "te oud" te lijken voor de rol van Max Mayfield, ondanks dat ze qua leeftijd dicht bij haar karakter lag. Max zou 13 jaar oud zijn geweest toen ze voor het eerst in Hawkins aankwam, en Sadie was pas 14 toen seizoen 2 werd uitgebracht. Sadie deelde meer over de gedachten en meningen van de casting directors en haar aanvankelijke afwijzing voor de rol.

Sadie Sink werd eind juli 2022 geïnterviewd door Annika Lautens voor Fashion Magazine. Toen ze de diepte van Max' karakter en hoeveel het voor haar betekende, vertelde ze hoe ze moest smeken en pleiten voor een nieuwe kans om de onderdeel.

Ze legde uit dat ze de afwijzing gewoon niet zou accepteren, wetende dat ze perfect bij het personage paste. In een ander interview met Teen Vogue ging ze dieper in op het auditieproces.

Sadie zei dat het proces ongeveer een maand duurde en dat ze de rol had gekregen nadat ze een scheikundelezing had gedaan met Caleb McLaughlin en Gaten Matazarro, die Max' liefdesbelang, Lucas, en een gekoesterde komische opluchting, Dustin, spelen.

Gelukkig kenden Sadie en Caleb elkaar voorafgaand aan de scheikundelezing, aangezien ze allebei Broadway-artiesten waren. Het dynamische duo weerspiegelt hun nabijheid bijzonder mooi in Stranger Things.

Sommige fans waren van streek toen ze dit nieuws hoorden, omdat ze de eerste mening en beslissing van de castingdirectors beoordeelden die Stranger Things de meest geschikte actrice hadden gekost om Max Mayfield te spelen.

Hoe dan ook, Sadie's pogingen om te bewijzen dat ze perfect bij het personage paste, leken te werken, want de volgende dag na het lezen van de scheikunde kreeg ze te horen dat haar vruchtbare pogingen succesvol waren en ze was gecast als Max Mayfield!

Waarom Max Mayfield zo geliefd werd

Door de seizoenen heen werden fans verliefd op Max en de band die ze met anderen deelde. Bijvoorbeeld de beste vriendschap die Elf en Max hadden gevormd, waarbij het speelse duo de tienerreis van jongensproblemen, familieproblemen, logeerpartijen en spontane make-overs waagde! Fans hielden ook van de opwindende romance tussen Max en Lucas, terwijl ze hun verlangen en herenigingen in tijden van ontbering zagen.

Maar seizoen 4, volume 1 van Stranger Things is waar ze echt opviel. Het werd uitgebracht op 27 mei 2022 en de uitvoeringen van Sadie Sink werden alom geprezen. In aflevering 4, getiteld 'Chapter Four: Dear Billy', accepteert Max Vecna's vloek op haar. Ze bereidt zich voor om meegenomen te worden en neemt afscheid van iedereen die ze waardeert in haar leven. Wanneer Vecna eindelijk aan haar verschijnt terwijl ze bij het graf van haar broers zit, begint een van de meest iconische scènes in Stranger Things.

Ze maakt zich los uit Vecna's mentale greep door de kracht van muziek. Steve, Lucas en Dustin zetten Max een koptelefoon op voordat ze wordt opgetild, waar het hartverwarmende nummer van Kate Bush, Running Up That Hill, haar in de oren kn alt. Deze scène bleef bij veel fans hangen omdat de emotionele intensiteit en betekenis een nieuwe laag diepte in de serie brachten. Fans hebben de scène beschreven als ongelooflijk mooi, goed geschreven en een die kippenvel oproept.

Denkt u dat Sadie Sink perfect bij Max Mayfield past? Wat zijn je gedachten en voorspellingen voor Stranger Things seizoen 5? Blijf op de hoogte voor alle updates.

Aanbevolen: