De cast van Bravo's 'Southern Charm' gerangschikt van rijkste tot armste

Inhoudsopgave:

De cast van Bravo's 'Southern Charm' gerangschikt van rijkste tot armste
De cast van Bravo's 'Southern Charm' gerangschikt van rijkste tot armste
Anonim

Bravo is geen onbekende als het gaat om reality-tv! Het netwerk is verantwoordelijk voor enkele van de beste shows van Real Housewives, Vanderpump Rules tot en met Southern Charm. De show werd voor het eerst uitgezonden in 2014 en is al acht succesvolle seizoenen te zien, waarin de levens van de meest welvarende sociale kringen van Charleston worden getoond. Terwijl fans zich afvroegen of de show echt of nep is, weten we één ding zeker: de cast is RIJK!

Hoewel de cast van seizoen één tot nu behoorlijk is veranderd, is de glitter en glamour die ze elke aflevering leveren dat zeker niet. Kijkers weten dat de cast van Southern Charm tot de rijkste sterren op de loonlijst van Bravo behoort, maar hoeveel zijn ze allemaal waard, en beter nog, wie is de rijkste? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 9 augustus 2022: Vanaf 23 juni is Southern Charm officieel zijn achtste seizoen ingegaan, dat nog steeds wekelijkse afleveringen uitzendt. Sommige castleden zijn sinds vorig jaar in nettowaarde gestegen, waaronder Patricia Altschul, Leva Bonaparte en Madison LeCroy. Niet alle sterren zijn echter teruggekeerd naar dit nieuwe seizoen. Altschul, Whitney Smith en John Pringle zijn niet teruggekeerd en Leva is slechts in één aflevering verschenen.

10 Patricia Altschul is $50 miljoen waard

Als het gaat om het rijkste castlid, spant Patricia Altschul de kroon! De ster van Southern Charm is maar liefst $ 50 miljoen waard. Hoewel ze de show te danken heeft aan haar hernieuwde roem, heeft ze altijd het fortuin gehad.

Patricia was getrouwd met Arthur Altschul, een mogul in de wereld van Wall Street. Na zijn overlijden erfde Patricia het familiefortuin, dat later naar de maker van de show en Patricia's zoon, Whitney, gaat.

9 Shep Rose heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Shep Rose is gemakkelijk een van de grootste namen die uit Southern Charm komen. Hij heeft zichzelf zeker gevonden als de hartenbreker van de serie en wordt beschouwd als een van de knapste Bravo-celebs, en terecht. Ondanks dat Shep constant wordt gezien als het "playboy"-type, is hij erin geslaagd om het heel goed voor zichzelf te doen. De ster is $ 4 miljoen waard, waarvan hij het grootste deel heeft verdiend met de show, samen met zijn vele investeringen in onroerend goed die hem duidelijk goed hebben gedaan.

8 Leva Bonaparte's netto waarde is ongeveer $ 3,6 miljoen

Leva Bonaparte is echt de definitie van een baas. De ster is behoorlijk wat waard, $ 3,6 miljoen om precies te zijn, wat een van de hoogste van de cast is. Zowel zij als haar man, Lamar Bonaparte, hebben veel high-end restaurants, bars en lounges in de stad Charleston, waaronder zowel Republic Garden & Lounge als Bourbon & Bubble, zegt Slice. Alsof dat nog niet genoeg is, is Leva ook eigenaar van Republic Development Management Group, wat nog maar eens aantoont hoe zakelijk ze is!

7 Whitney Sudler-Smith heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Whitney Sudler-Smith is zonder twijfel de lijm die de Southern Charm bij elkaar hield. Hoewel Smith misschien niet langer deel uitmaakt van de show, is hij in feite de maker! Hij speelt dus niet alleen nog steeds een grote rol achter de schermen, maar dat betekent ook dat hij veel geld op de bank heeft staan.

Naast zijn eigen vermogen van $ 2 miljoen, is Whitney de zoon van Patricia en Arthur Altschul, die enorme namen zijn als het op Wall Street aankomt, wat bewijst van hoeveel rijkdom hij afkomstig is.

6 John Pringle is $1,5 miljoen waard

John Pringle heeft een behoorlijke naam en hij heeft ook een behoorlijke bankrekening. Het castlid van Southern Charm is een indrukwekkende $ 1,5 miljoen waard en dat is allemaal te danken aan zijn werk op de aandelenmarkt. Hoewel Pringle uit een op grondstoffen gerichte familie komt, verdient de ster het meeste van zijn geld als energiehandelaar. Naast zijn passie voor aandelen, is Pringle ook een enorme muziekliefhebber, zozeer zelfs dat hij zelfs een aantal albums heeft uitgebracht.

5 Madison LeCroy heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

Het v alt niet te ontkennen wat Madison LeCroy naar de show brengt, van komische momenten tot geruchten. Ze heeft de glitter en de glamour, dus het is geen verrassing dat ze niet alleen naam heeft weten te maken als een van Charlestons meest gewilde haarstylisten, maar dat ze er ook in is geslaagd een nettowaarde van $ 1,5 miljoen te vergaren. Ondanks haar arbeidsethos bevond LeCroy zich in een behoorlijk schandaal toen werd onthuld dat zij en voormalig MLB-speler, Alexander Rodriguez, naar verluidt een affaire hadden. A-Rod sloot de geruchten onmiddellijk af, net als Madison tijdens de reünie van dit seizoen.

4 Austen Kroll's netto waarde is $1 miljoen

Austen Kroll ging altijd over het plezier, dat hij elk seizoen heeft weten te brengen. De ster heeft waarschijnlijk het grootste deel van zijn rijkdom geërfd via zijn familie, die voor de FBI en softwareverkoop werkte.

Hoewel hij een functie bekleedde als Territory Sales Manager voor Red Hare Brewing Company, lijkt het alsof het nationale gemiddelde salaris voor de functie $ 64.000 is. Dus, net als de rest van de cast, heeft Kroll zijn nettowaarde van $ 1 miljoen verdiend door de show en natuurlijk mama en papa.

3 Kathryn Dennis heeft een nettowaarde van $800.000

Kathryn Dennis is een behoorlijke persoonlijkheid, een die zeker voor controverse zorgt! De ster heeft een huidige nettowaarde van $ 800.000, maar fans zijn enigszins in de war over hoe ze zoveel waard kan zijn. Voordat hij bij de show kwam, was Dennis een klein marktmodel dat later een winkelpositie bekleedde in een warenhuis in Charleston. Dit bracht fans ertoe te geloven dat ze niet zoveel waard is als we denken, maar als je haar sociale media-aanbevelingen en Souther Charm-salaris in overweging neemt, lijkt ze het heel goed te doen voor zichzelf.

2 Naomie Olindo's netto waarde is ongeveer $500, 000

Naomie Olindo verscheen voor het eerst op Southern Charm in 2016 tijdens het derde seizoen van de show. Hoewel fans nog steeds een beetje in de war zijn over wat Olindo voor de kost doet, is het duidelijk geworden dat ze behoorlijk veel geld heeft. Naomie is momenteel $ 500.000 waard, maar ze heeft het grootste deel van haar geld verdiend door erfenis, net als de meeste van de cast. Ondanks waar ze haar geld vandaan ha alt, heeft Naomie ook naam gemaakt na de lancering van haar eigen modelijn genaamd L'ABEYE, waarvan ze beweert dat ze is geïnspireerd door de ondernemersgeest van haar vader.

1 Craig Conover heeft een nettowaarde van $400, 000

Craig Conover is gemakkelijk een van de meest geliefde castleden van de show geworden, en terecht! Terwijl de ster van beroep advocaat is, maakte Conover een grote stap in zijn leven om van de wet naar kussens te gaan. Craigs kussensloop, Sewing Down South, heeft hem niet alleen in staat gesteld om naam te maken in de zakenwereld, maar ook om een nettowaarde van $ 400.000 te vergaren. Niet alleen was de overstap naar de kussenindustrie een slimme, het was eigenlijk slaagde erin om Craig meer te verdienen dan hij als advocaat zou hebben verdiend, zegt Slice.

Aanbevolen: