Florence Pugh's geheime breuk met Zach Braff

Inhoudsopgave:

Florence Pugh's geheime breuk met Zach Braff
Florence Pugh's geheime breuk met Zach Braff
Anonim

Toen Florence Pugh in 2019 met regisseur Zach Braff begon te daten, veroorzaakte dat nogal wat controverse, vooral omdat Zach 21 jaar ouder is dan Florence, en hoewel de actrice in de twintig was toen ze begonnen te daten, dachten sommige mensen nog steeds dat het zo was ongepast.

Sindsdien is het paar uit elkaar gegaan, maar ze zijn er heel goed in geweest om het geheim te houden. Florence heeft pas onlangs onthuld wat er is gebeurd, en dit is waarom.

Florence Pugh wilde niet dat iemand meer op hun relatie zou reageren

Florence Pugh's relatie met Zach Braff stond lange tijd onder de loep, dus het is niet meer dan logisch dat de actrice zichzelf dat niet nog een keer zou willen aandoen. Ze deelde het nieuws pas een paar dagen geleden, toen ze al een tijdje uit elkaar waren.

"We hebben geprobeerd deze scheiding tot stand te brengen zonder dat de wereld het weet, omdat het een relatie is geweest waar iedereen een mening over heeft", legde ze uit. "We hadden gewoon het gevoel dat zoiets ons echt het voordeel zou doen als we niet zouden hebben dat miljoenen mensen ons vertellen hoe blij ze zijn dat we niet samen zijn. Dus dat hebben we gedaan. Ik krijg automatisch een brok in de keel als ik erover praat." Ze zei ook dat ze ontsteld was over de manier waarop hun relatie werd behandeld door fans en zei: "Ik denk niet dat mensen, alleen omdat ze deze baan hebben, elk aspect van hun leven in de gaten moeten houden en erover moeten schrijven. We hebben' Ik heb me niet aangemeld voor een reality-tv-show."

Ze is dol op het werk dat ze samen hebben gedaan

Hoewel Florence geen specifieke datum voor haar scheiding heeft gegeven, was het waarschijnlijk nadat ze hun film A Good Person hadden gefilmd. Het verhaal volgt het leven van een jonge vrouw die haar leven opnieuw moet opbouwen na een tragedie. Zach Braff schreef het script speciaal voor Florence, en de actrice genoot van elke minuut van die ervaring.

"De film die we samen hebben gemaakt, was waarschijnlijk een van mijn meest favoriete ervaringen", vertelde ze. "Het voelde als iets heel natuurlijks en gemakkelijks om te doen." Ze zei ook dat het haar hielp erachter te komen wat ze wil van haar carrière. "Ik heb het gevoel dat ik nu in dit ritme van mijn carrière kom, waar ik weet wat ik kan nemen, wat ik geef en wat ik niet meer zal accepteren."

Ongeacht hoe fans over hun relatie denken, het is duidelijk dat Florence van Zach hield, en als ze achterlieten wat een ongelooflijk project lijkt te zijn, was het waarschijnlijk de moeite waard voor hen beiden.

Aanbevolen: