Zach Braff verklaart dat zijn vriendin Florence Pugh een van de 'beste actrices' is

Inhoudsopgave:

Zach Braff verklaart dat zijn vriendin Florence Pugh een van de 'beste actrices' is
Zach Braff verklaart dat zijn vriendin Florence Pugh een van de 'beste actrices' is
Anonim

Acteur Zach Braff heeft er nooit moeite mee gehad om actrice Florence Pugh hoog te houden, en dat is niet alleen omdat ze zijn vriendin is. Omdat hij al met haar had gewerkt in In the Time it Takes to Get There uit 2019, zou het geen verrassing zijn dat hij graag weer met haar zou samenwerken voor zijn aankomende film, A Good Person.

In een interview met Collider kon Braff het niet helpen, maar complimenteerde de Little Women-ster voor haar acteercapaciteiten, verwijzend naar haar als "een van de beste actrices die werkt". Toen hij over haar bleef praten, zei Braff: "Ik weet dat ik bevooroordeeld ben door het optreden van Florence Pugh in de film, maar het is het meest wonderbaarlijke dat je ooit zult zien."

Het paar ontmoette elkaar op de set van In the Time it Takes to Get There en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze hebben niet al te veel van hun relatie laten zien op sociale media, maar ze wonen allebei gelukkig samen in Los Angeles.

Hun relatie leidde tot controverse, vooral tijdens de eerste paar maanden

Hoewel ze allebei bekende acteurs zijn, begon hun relatie met controverse vanwege het merkbare leeftijdsverschil (Braff is 46, Pugh is 26). De meeste media hebben hun relatie voor het eerst alleen bekendgemaakt vanwege hun leeftijdsverschil. De twee hadden echter hun liefde voor elkaar uitgedrukt ondanks hun leeftijdsverschil, en geen van beiden dacht dat het ertoe deed.

In een interview met CNN in 2021 besprak Pugh hoe vaak de kritiek die ze krijgen op hun relatie, maar dat haar hart wil wat het wil, ondanks de meningen van anderen. "Ik zal dit feit onderstrepen: ik ben 24 jaar oud. Ik heb je niet nodig om me te vertellen van wie ik wel en niet moet houden, en ik zou nooit in mijn leven ooit, ooit iemand vertellen van wie ze wel en niet kunnen houden. Het is niet jouw plaats, en het heeft echt niets met jou te maken."

Er is niet te veel informatie vrijgegeven over de film

Pugh speelt de hoofdrol van Allison, een vrouw die jaren nadat ze betrokken was bij een dodelijk ongeval, een onwaarschijnlijke relatie aangaat met haar aanstaande schoonvader. Hoewel niet bevestigd, zal de rol van die schoonvader waarschijnlijk worden gespeeld door de mannelijke hoofdrolspeler Morgan Freeman.

Braff vertelde Collider dat de film werd beschreven als een "dramedy" en dat Pugh "de band met Morgan Freeman aangaat". In de film spelen ook Molly Shannon en Celeste O'Connor, en Braff en Pugh co-produceren. Vanaf deze publicatie zal de film eind 2022 of begin 2023 uitkomen.

De twee houden momenteel hun handen vol buiten A Good Person. Braff's film Cheaper By the Dozen met Gabrielle Union werd uitgebracht op 18 maart, terwijl Pugh's volgende film, Don't Worry Darling met Harry Styles, in september 2022 wordt uitgebracht. Vanaf deze publicatie is de film nu in het geluid mengfase en voltooid filmen.

Aanbevolen: