De echte reden waarom Florence Pugh en Zach Braff uit elkaar gingen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Florence Pugh en Zach Braff uit elkaar gingen
De echte reden waarom Florence Pugh en Zach Braff uit elkaar gingen
Anonim

Begin dit jaar waren Florence Pugh en Zach Braff in het geheim uit elkaar gegaan na drie jaar daten. Onlangs liet de Black Widow-ster doorschemeren dat media-aandacht iets te maken zou kunnen hebben met de splitsing.

Hier is alles wat je moet weten over hun controversiële relatie.

Hoe Florence Pugh en Zach Braff elkaar voor het eerst ontmoetten

De eerste publieke interactie van het stel was op Twitter in augustus 2018. Braff complimenteerde Pugh met haar optreden in Lady Macbeth. "Ik heb gisteravond een ongelooflijke film gezien waar ik niet mee kan stoppen: Lady Macbeth met @Florence_Pugh in de hoofdrol", schreef hij. "Prachtig geregisseerd, geschoten, geacteerd etc. Het is erg schokkend, dus wees gewaarschuwd. Florence is een filmster." Op dat moment wist niemand of de twee elkaar al persoonlijk hadden ontmoet. Maar al snel begonnen de twee elkaars berichten op Instagram leuk te vinden.

In januari 2019 begonnen fans te speculeren dat de twee aan het daten waren. Het begon toen Braff op Instagram een foto van zijn reis naar Pughs geboorteplaats Oxford, Engeland, deelde. Ze werden niet samen gezien, maar twee maanden later werd Pugh gecast in de korte film van de regisseur, In the Time It Takes to Get There.

In april 2019, een paar dagen nadat de korte film in première ging op YouTube, werd de Don't Worry Darling-ster gespot in New York City, hand in hand met de acteur die filmmaker werd. Ze hadden hun relatie met het publiek nog niet bevestigd. Maar in november van dat jaar gingen de twee met hun vrienden op een leuke trip naar Disneyland.

In januari 2020 zag Pugh Braff in de arm rennen na een persdag waarop ze hoorde dat ze was genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol bij de Oscars van 2020 voor haar werk in Little Women. De paparazzi betrapten hen ook op het delen van een feestelijke kus.

Waarom fans kritisch waren over de relatie tussen Florence Pugh en Zach Braff

In december 2019 bevestigde Pugh, 26, haar relatie met Braff, 47, door te reageren op een opmerking over hun leeftijdsverschil. "Je bent 44 jaar", schreef een trol onder een foto van het stel. De Midsommar-ster klapte terug en zei: "En toch kreeg hij het." De kritiek hield niet op. In april 2020 bekritiseerde de actrice enkele Instagram-gebruikers die gemene opmerkingen achterlieten op haar verjaardags-eerbetoon aan Braff.

"70 procent van de commentaren beschuldigen van misbruik en afschuwelijk zijn", zei ze in een Instagram-video, eraan toevoegend dat ze "positief probeert te zijn en mensen probeert te laten lachen", maar dat ze zich moeten onthouden van het delen van giftige meningen over haar relatie.

"Ik ben 24 jaar oud. Ik heb je niet nodig om me te vertellen van wie ik wel en niet moet houden en ik zou nooit van mijn leven iemand vertellen van wie ze wel en niet kunnen houden. Het is niet jouw plaats, " zei ze.

Ze ging verder. "Het misbruik dat je naar hem gooit, is het misbruik dat je naar mij gooit, en ik wil die volgers niet. Ik wil niet dat ik mijn opmerkingen moet beschermen elke keer dat ik een foto van hem plaats. Ik hoop echt dat Ik kan deze relatie met velen van jullie voortzetten."

Waarom Florence Pugh en Zach Braff uit elkaar gingen

In haar nieuwe coververhaal met Harper's Bazaar riep Pugh de media op voor hun berichtgeving over haar en Braff. "Elke keer als ik het gevoel heb dat die grens in mijn leven is overschreden, of het nu paparazzi zijn die privémomenten nemen, of momenten die niet eens echt zijn, of roddelkanalen die leden van het publiek aanmoedigen om privémomenten te delen van beroemde mensen die over straat lopen, ik denk dat het ongelooflijk verkeerd is, "zei ze.

"Ik denk niet dat mensen, alleen omdat ze deze baan hebben, dat elk aspect van hun leven bekeken en geschreven zou moeten worden. We hebben ons niet aangemeld voor een reality tv-show."

De Outlaw King-actrice bevestigde ook dat zij en Braff eerder in 2022 uit elkaar waren gegaan. "We hebben geprobeerd deze scheiding door te voeren zonder dat de wereld het weet, omdat het een relatie is geweest waar iedereen een mening over heeft", deelde ze, verwijzend naar hun controversiële leeftijdsverschil.

"We hadden gewoon het gevoel dat zoiets ons echt het voordeel zou doen als we niet zouden hebben dat miljoenen mensen ons vertellen hoe blij ze zijn dat we niet samen zijn. Dus dat hebben we gedaan. Ik krijg automatisch een brok in de keel als ik erover praat."

Hoewel ze al uit elkaar zijn gegaan, heeft het voormalige stel nog steeds een aankomend project samen. Het is een film genaamd A Good Person die in 2023 in première gaat. "De film die we echt samen hebben gemaakt, was waarschijnlijk een van mijn meest favoriete ervaringen", zei Pugh over het project. "Het voelde als iets heel natuurlijks en gemakkelijks om te doen."

Aanbevolen: