Tim Burton's woensdag-serie op Netflix: wat zeggen de recensies?

Inhoudsopgave:

Tim Burton's woensdag-serie op Netflix: wat zeggen de recensies?
Tim Burton's woensdag-serie op Netflix: wat zeggen de recensies?
Anonim

Tim Burton is een iconische filmmaker, die er altijd in is geslaagd om zich te onderscheiden van de rest. Hij heeft veel succes geboekt in Hollywood met zijn functies op het grote scherm, maar hij heeft een aantal interessante dingen in het verschiet.

Burton verraste velen met de beslissing om zich aan te sluiten bij Netflix om te werken aan een show gebaseerd op Wednesday Addams. Langzaam maar zeker kwamen we steeds meer te weten over woensdag, en de recente release van de eerste trailer van de show werd met veel conversatie van fans begroet.

Laten we eens kijken naar wat mensen zeggen over woensdag !

Tim Burton maakt 'woensdag' voor Netflix

Tim Burton is een van Hollywood's meest unieke en iconische filmmakers, en zijn uitgesproken branding heeft hem jarenlang geholpen om op te vallen. Hoewel hij bekend staat om zijn filmwerk, zorgde Burton ervoor dat mensen enthousiast werden toen werd aangekondigd dat hij de voorhoede was van Netlfix's Wednesday-serie, die is gebaseerd op Wednesday Addams.

"Netflix beschrijft woensdag als een speurend, bovennatuurlijk doordrenkt mysterie dat de jaren van Wednesday Addams (Ortega) als student aan de Nevermore Academy in kaart brengt. Daar probeert ze haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te dwarsbomen die heeft geterroriseerd de plaatselijke stad en los het bovennatuurlijke mysterie op waarmee haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren - en dat alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties in Nevermore navigeerde, "schrijft ComicBook.

Een Tim Burton Addams Family-project lijkt een slam dunk-idee, en eerlijk gezegd is het schokkend dat het nog niet is gebeurd. Desalniettemin zullen fans eindelijk te zien krijgen wat Burton kan doen met deze griezelige en gekke karakters. Als alles volgens plan verloopt, heeft Burton een enorme hitshow in handen.

Onlangs kwam de eerste trailer voor de show online, en het gaf fans een voorproefje van wat er gaat komen in seizoen één.

De eerste trailer eindelijk uitgebracht

De trailer concentreert zich op woensdag die om schokkende redenen van een reguliere school wordt getrapt.

"Die capriolen omvatten het vullen van een poel met piranha's om de pestkoppen van haar broer aan te vallen terwijl ze hen vertelt: "De enige persoon die mijn broer mag martelen, ben ik", schreef IGN.

Ze stapt vervolgens over naar Nevermore, een 'school in gotische stijl' die 'schijnbaar veel beter past bij de volledig zwarte woensdag. Het staat in schril contrast met de opening van de trailer waarin haar te zien is. in een felgekleurde en vrolijke schoolomgeving , schreef IGN over de trailer.

We krijgen niet alleen wat context over wat woensdag naar haar nieuwe school leidt, maar we krijgen ook een glimp van bovennatuurlijke verrassingen, evenals een korte blik op de iconische Addams-familie in al hun moderne glorie.

Het onthult niet al te veel over de plot, maar het is meer dan genoeg om het gesprek op gang te brengen over wat er in seizoen één zou kunnen komen. Met andere woorden, deze trailer deed precies wat hij moest doen.

Onnodig te zeggen dat deze trailer veel online geklets van fans heeft gegenereerd en dat mensen hun mening hebben gegeven over de eerste look van de show.

Wat fans zeggen

Dus, wat zeggen fans over de eerste blik op woensdag? Er is veel opwinding rond het project, maar nog niet iedereen is aan boord.

"Dit ziet er veelbelovend uit. Jenna Ortega is een geweldige keuze. Ze maakt het de laatste tijd af", schreef een Reddit-gebruiker.

Een andere gebruiker was enthousiast, maar maakte een terecht punt over hoe woensdag doorgaans wordt afgebeeld.

Ik voel me hier optimistischer over als ik de trailer zie, maar het idee om woensdag op een school te plaatsen waar iedereen meer op haar lijkt, lijkt de centrale grap van de Addams Family te ondermijnen - het zijn gekken die in contrast staan aan de normale mensen in de wereld', schreven ze.

Ergens anders uitte een gebruiker zijn gebrek aan enthousiasme voor het project, waarbij hij opmerkte dat de toon een primair probleem was.

"Ik hou niet echt van de toon hiervan, de grap over de Addams was altijd dat ondanks het feit dat ze raar zijn, ze geen slechte mensen zijn, en woensdag pleegt hier gewoon terloops moord. Dat doet het ook' Het voelt niet als een komedie en het lijkt een beetje het vis-uit-water-aspect voor hen te dumpen, door woensdag naar een minder normale school te gaan ", schreven ze.

We hebben nog een weg te gaan voordat woensdag debuteert op Netflix. Tot nu toe is er een positieve buzz over de show, en het zou een enorme hit kunnen worden voor Netflix en Burton, en het zou Ortega kunnen helpen een nieuw niveau van bekendheid en succes te bereiken.

Aanbevolen: