Wie is Selena Gomez's geruchten nieuwe Beau Andrea Iervolino?

Inhoudsopgave:

Wie is Selena Gomez's geruchten nieuwe Beau Andrea Iervolino?
Wie is Selena Gomez's geruchten nieuwe Beau Andrea Iervolino?
Anonim

Selena Gomez is de afgelopen jaren in verband gebracht met een paar mannen. In 2021 vonden fans "bewijs" dat ze een relatie had met Chris Evans. Kort daarna speculeerden ze dat ze met voetbalster Neymar Jr. aan het daten was.

Geen van de geruchten ging door. Maar onlangs is de Only Murders in the Building-ster gespot op een jacht met de Italiaans-Canadese filmproducent Andrea Iervolino. Dit is wat er echt tussen hen aan de hand is.

Wie is de nieuwe vriend van Selena Gomez, Andrea Iervolino?

Iervolino is een meermaals bekroonde producer. Hij won de Mimmo Rotella Special Award voor de productie van The Humbling op het filmfestival van Venetië in 2015. Het jaar daarop ontving hij de Saving Award op het Italiaanse hedendaagse filmfestival.

Datzelfde jaar werd hij ambassadeur van Italian Cinema en president van Ischia Global Film and Music Fest. De zakenman werd in 2018 ook onderscheiden met de Ridderschap van de Italiaanse Republiek. Het werd hem toegekend door de president van de Italiaanse Republiek, Sergio Mattarella, en het Italiaanse consulaat van Canada voor "zijn prestaties op het gebied van zaken en mediacultuur", aldus Seventeen.

In 2020 bereikte hij de 500 entertainmentleiders en iconen van Variety. Volgens zijn profiel pusht hij "zijn AMBI-gefinancierde live-action film Waiting for the Barbarians, een imperialistische krijgsgevangenenfilm met Johnny Depp, voor de prijsuitreiking 2020-21."

Hij is ook overgestapt op animatie en werkt ook samen met Depp. "De nieuwste inspanningen in de studio's van zijn bedrijf in Rome en Servië omvatten de serie Puffins, waarin ook Depp de hoofdrol speelt, en Arctic Friends, een spin-off van zijn animatieserie Arctic Dogs uit 2019", aldus het artikel.

Maar al op 13-jarige leeftijd had Iervino al belofte getoond als ondernemer. Op die leeftijd verdiende hij geld door lokale websites op te zetten in zijn geboorteplaats Cassino, Italië. In 2005, op 17-jarige leeftijd, verdiende hij zijn eerste co-executive producer krediet op 2005's The Merchant of Venice met in de hoofdrol Al Pacino.

Waarom koppelen fans Selena Gomez aan Andrea Iervolino?

Op 4 augustus 2022 plaatste The Daily Mail foto's van Gomez en Iervolino op een jacht samen in Positano. De outlet meldde dat de actrice "werd gezien met de Italiaanse producer Andrea terwijl hij haar handen vasthield en haar in de oceaan hielp om te zwemmen terwijl ze aan de zijkant van de boot zat."

De twee werkten eerder samen in de film Dubious Battle uit 2016. In 2019 waren ze te zien op het verjaardagsreisje van Gomez in Italië. Destijds dachten mensen niet dat ze aan het daten waren.

Op 5 augustus veroorzaakte het paar meer datinggeruchten toen het Wizards of Waverly Place-aluin verscheen in de TaTaTu-serie, Giving Back Generation. TaTaTu is een op blockchain gebaseerde sociale media onder Iervolino's TaTaTu Enterprises, die hij in 2018 oprichtte.

In de virale clip opende Gomez haar toekomstplannen en zei dat ze hoopt op een dag "te trouwen en moeder te worden", omdat "uiteindelijk ik dit allemaal zat zal worden [carrière], dus ik ga waarschijnlijk het grootste deel van mijn leven aan filantropie wijden voordat ik rust."

De Grammy-genomineerde artiest onthulde ook dat haar liefdestaal dienstbaarheid is. "Hoe ouder ik ben geworden, hoe meer ik dat waardeer", vertelde ze. "Ik ging rondhangen met iemand die wat ouder was en het was gewoon zo geweldig. Het was alsof er op een bepaalde manier voor gezorgd werd. Alsof je 'heb je op je gemak? Heb je een deken nodig?' Gewoon heel lieve dingen. En ik dacht: 'Het gaat goed, ik heb niets nodig.' Maar het was gewoon zo aardig en ik heb niet het gevoel dat veel mensen meer zo zijn."

Is Selena Gomez echt aan het daten met Andrea Iervolino?

Ondanks dat ze er allemaal gezellig uitzagen tijdens hun vakantie in Italië, zei een insider dat Gomez en Iervolino geen item zijn."Selena en Andrea zijn gewoon vrienden", vertelde de bron aan Us Weekly. "Ze is aan het daten en houdt haar opties open met een paar jongens." Ze voegden eraan toe dat de zanger tegenwoordig blij is dat hij vrijgezel is.

"Ze is erg blij en vindt het prima om single te zijn", vertelden ze aan de publicatie. "Ze is omringd door beste vrienden die haar grootste ondersteuningssysteem zijn." De CEO van Rare Beauty zou ook "zichzelf bezig houden" met tal van projecten. "Nu ze in de dertig is, ziet ze dit als een nieuw en opwindend hoofdstuk in haar leven", vervolgde de insider.

Aanbevolen: